Share

Rafael Nadal vs Diego Schwartzman - Ponturi Pariuri Roland Garros, 09.06.2021

ATP

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

08 Iun 2021 23:59 664 0
Logo Rafael Nadal Rafael Nadal
Logo Diego Schwartzman Diego Schwartzman
VS
16:00 09 Iunie 2021
Roland Garros

Analiză și informații pentru Rafael Nadal v Diego Schwartzman

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Rafael Nadal și Diego Schwartzman, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Franța. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 34.367.215 euro. 
Gazda este complexul Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Berrettini, Djokovic, Nadal sau Zverev. 

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Rafael Nadal este un spaniol de 35 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Nadal este principalul favorit la câștigarea trofeului, deși jocul său în acest an este sub ceea ce arăta în sezoanele trecute, chiar și aici la Paris având mari probleme în ciuda faptului că nu a pierdut set. 
Însă Rafael rămâne totuși cel mai bun jucător din istorie pe zgură, având 62 de trofee pe această suprafață și având 13 titluri la French Open, un record care probabil nu o să fie egalat vreodată. 
Este campionul en-titre, anul trecut impunându-se aici fără set pierdut, iar acum a continuat pe aceeași linie.
Însă cum spuneam jocul lui a suferit des, salvând două mingi de set cu Popyrin, având mari probleme cu Norrie în setul 3 când și-a cedat de două ori consecutiv serviciul iar cu Sinner începând iar slab, Jannik servind la 5-4 pentru primul set. 
Rafa însă știe să gestioneze foarte bine momentele importante, are încredere în sine în plus va încerca să intre în semifinala cu Djokovic odihnit, așadar va încerca să nu piardă set nici aici. 
În 2020 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Roma, titlu la Roland Garros, semifinale la Paris și semifinale la ATP Finals. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Australian Open, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Barcelona, sferturi de finală la Madrid și titlu la Roma. 
Aici:

- 6-3 6-2 7-6 cu Popyrin (locul 63 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-0 7-5 6-2 cu Gasquet (locul 53 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-3 6-3 cu Norrie (locul 45 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 7-5 6-3 6-0 cu Sinner (locul 19 WTA), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate)

Diego Schwartzman: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Diego Schwartzman este un argentinian de 28 de ani, clasat pe locul 10 ATP. 
Iar Schwartzman este unul dintre jucătorii buni din circuitul mondial, lucru care se vede inclusiv dacă ne uităm la clasament. Diego a avut un an trecut extrem de bun, ajungând în premieră în top 10 mondial, ajungând în premieră într-o semifinală de grand slam și într-o finală de Masters 1000, la Roma. 
Semifinala de turneu de grand slam a venit chiar aici la Paris, acolo pierzând chiar cu oponentul din acest meci după 3 seturi. 
Atunci însă Diego era într-o formă mult mai bună decât în acest moment. 
Fiindcă Schwartzman a intrat în competiție după 4 înfrângeri consecutive, pierzând 3-6 5-7 cu Gasquet, 1-6 3-6 cu Aliassime sau 6-2 4-6 1-6 cu Aslan Karatsev. Așadar înfrângeri foarte clare în care a servit modest. 
Aici însă nu a pierdut set. 
Însă această statistică mi se pare oarecum mincinoasă, el în primele tururi având oponenți modești și ieșiți din formă. 
Iar în optimi a trecut greu de Struff, în primul set revenind de la 1-5 15-40 iar în setul trei pierzând un avantaj de 4-0, ajungând la 4-4. În acest meci iarăși s-a văzut cât de slab este momentan pe serviciu, lucru care o să conteze mult aici. 
În 2020 are finală la Cordoba, semifinale la Buenos Aires, sferturi de finală la Kitzbuhel, finală la Roma, semifinale la Roland Garros, finală la Koln și sferturi de finală la Paris. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Cordoba, titlu la Buenos Aires și sferturi de finală la Barcelona. 
Aici:

- 6-2 6-2 6-3 cu Lu (locul 680 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-2 6-4 cu Bedene (locul 56 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (8 salvate)
- 6-4 6-2 6-1 cu Philipp Kohlschreiber (locul 132 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 7-6 6-4 7-5 cu Struff (locul 42 ATP), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 49% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (8 salvate)

Statistica meciurilor directe Rafael Nadal v Diego Schwartzman

În întâlnirile directe scorul este 10-1 pentru Nadal, ultima având loc în 2020 la Roland Garros când Rafael s-a impus 6-3 6-3 7-6. 

Cote pentru Rafael Nadal v Diego Schwartzman

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Schwartzman sub 1.5 ași la o cotă de 1.45.

Rafael Nadal vs Diego Schwartzman Pont: Diego Schwartzman castiga sub 60.5% mingi cu primul serviciu

Rafael Nadal este principalul favorit la titlu însă jocul lui este departe de nivelul arătat în trecut. Serviciul nu i-a mers deloc bine însă în fiecare meci a recuperat pe retur, lucru care mă aștept să se întâmple și în această partidă. Diego Schwartzman nu a pierdut niciun set aici, așadar teoretic este un adversar redutabil. Însă Diego intrase în acest turneu în formă extrem de slabă, după 3 înfrângeri consecutive, servind extrem de prost atât cu Aliassime cât și cu Gasquet. Aici a avut trei tururi foarte ușoare, iar când l-a întâlnit în optimi pe Struff, primul oponent solid, s-a chinuit mult, revenind de la 1-5 15-40 în primul set și pierzând 4 gameuri la rând și în setul 3. În plus cu primul serviciu a câștigat doar 60% mingi, deși Struff nu este atât de bun pe retur. Consider astfel că Schwartzman va câștiga sub 60.5% mingi cu primul serviciu, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Diego Schwartzman castiga sub 60.5% mingi cu primul serviciu

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

33

Castigate:

15

Pierdute:

15

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici