1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont Herbert - Cecchinato. Francezul se simte mai bine pe hard

Pont Herbert - Cecchinato. Francezul se simte mai bine pe hard

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-01-06 22:05:00

ATP Doha

07 Ianuarie 2020, 19:00

Pierre-Hugues Herbert

Pierre-Hugues Herbert

versus
Marco Cecchinato

Marco Cecchinato

1.58

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Pierre-Hugues Herbert v Marco Cecchinato

În ultima partidă a zilei de marți de pe centralul de la Doha, față în față se vor afla Pierre-Hugues Herbert și Marco Cecchinato. Meciul este programat în jurul orei 19:00, în continuare puteți citi analiza lui. La final veți găsi și pontul meu. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Pierre-Hugues Herbert: Forma echipei, știri și statistici

Francezul de 28 de ani s-a concentrat în finalul sezonului precedent pe competiția de dublu. El a avut rezultate formidabile: a cucerit titlurile de la Paris-Bercy și Turneul Campionilor, iar la Cupa Davis a câștigat ambele jocuri disputate pentru naționala Franței. Ocupantul poziției a 65-a în circuitul de simplu, Pierre-Hugues se simte bine la Doha - anul trecut a ajuns până în sferturile de finală, reușind pe parcurs să îl învingă pe Dominic Thiem. Serviciul puternic și avansările dese la fileu sunt atuurile jucătorului cu o înălțime de 1,88 metri. 

Marco Cecchinato: Forma echipei, știri și statistici

Italianul a început bine sezonul trecut, cu o semifinală la Doha. El era învins de Tomas Berdych, dar urca între primii 20 de sportivi ai lumii. În afara titlului de la Buenos Aires, Marco a dezamăgit crunt în restul sezonului. El a căzut până pe poziția a 75-a, iar în ultimul turneu din 2019 a fost eliminat în runda inaugurală la Lima Challenger de brazilianul Thiago Seyboth Wild. Acesta are doar 19 ani și nu este clasat între primii 200 de sportivi ai lumii. Cecchinato se simte excelent pe zgură, suprafață pe care și-a clădit poziția din clasamentul mondial. Pe hard, misiunea lui Marco este foarte dificilă deoarece el nu dispune de același timp pentru a acoperi întreaga lungime a liniei de fund. 

Statistica meciurilor directe Pierre-Hugues Herbert v Marco Cecchinato

Herbert a câștigat singurul meci direct în 2018, la Pune: 7-6, 6-7, 6-2.

Cote pentru Pierre-Hugues Herbert v Marco Cecchinato

Francezul este considerat ușor favorit, iar eu voi merge pe mâna lui. Pentru o miză moderată puteți încerca și un peste 21,5 game-uri, la o cotă de 1,70. 

Pierre-Hugues Herbert vs Marco Cecchinato Pont: Victorie Pierre-Hugues Herbert

Herbert stă mult mai bine decât adversarul său la capitolul seriviciu. De asemenea, experiența sa de la dublu îl ajută pe francez să fie extrem de eficient în preajma fileului. Cecchinato a avut o a doua jumătate dezamăgitoare de 2019, nu cred că și-a revenit încă de la prima întrecere a noului sezon. Merg pe mâna lui Herbert, iar victoria sa este recompensată cu o cotă deloc de neglijat. Succes!

Pierre-Hugues Herbert vs Marco Cecchinato Pont: Pierre-Hugues Herbert +1,5 seturi

Marco Cecchinato este un tenismen destul de talentat care însă este și inconstant. Pe final de an el nu s-a simțit deloc bine, pierzând clar cu Paire la Shanghai, apoi mergând în America de Sud la Lima unde a fost învins în primul tur de Wild, locul 205 ATP, ce e drept un mare talent. Pierre Hugues Herbert este un specialist al suprafețelor rapide, el intrând în noul sezon cu un moral foarte bun după ce a câștigat Turneul Campionilor în proba de dublu. Evident, el este mult mai bun la dublu decât la simplu însă și la simplu are niște rezultate interesante, având de exemplu victorii cu Monfils sau Struff. Consider astfel că Herbert este favorit, pariul mergând pe +1.5 handicap seturi (câștigă minim un set) la o cotă oferită de Efortuna.

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici