1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Philipp Kohlschreiber vs Gael Monfils - Ponturi Pariuri ATP Metz, 23.09.2021

Philipp Kohlschreiber vs Gael Monfils - Ponturi Pariuri ATP Metz, 23.09.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-09-22 15:09:00

ATP Metz

23 Septembrie 2021, 15:00

Philipp Kohlschreiber

Philipp Kohlschreiber

versus
Gael Monfils

Gael Monfils

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Philipp Kohlschreiber v Gael Monfils

Turneul Moselle Open are loc în Metz, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Philipp Kohlschreiber și Gael Monfils, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Metz este o localitate de 116.000 de locuitori, supranumită "Orașul Verde". 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419.470 euro. 
Gazda este complexul Arenes de Metz, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Busta, Murray, Monfils sau Hurkacz. 

Philipp Kohlschreiber: Forma echipei, știri și statistici

Philipp Kohlschreiber este un german de 37 de ani, clasat pe locul 107 ATP. 
Iar Kohlschreiber este un veteran în adevăratul sens al cuvântului, fiind unul dintre cei mai în vârstă tenismeni din circuitul profesionist, fiind de asemenea aproape de retragere. 
Însă Philipp încă poate să joace la un nivel destul de înalt, fiind un sportiv serios care în general a stat bine pe plan fizic, în ultima vreme apărând și unele accidentări inerente. 
Kohlschreiber a ieșit din prima sută mondială, lucru iarăși oarecum firesc, însă mai poate să facă meciuri solide, amintind de sportivul care în 2012 ajungea pe locul 16 mondial. 
În ultima vreme are meci spectaculos de 5 seturi cu Shapovalov la Wimbledon, set luat în fața lui Tsitsipas la Olimpiadă și victorie cu Marin Cilic la US Open. Performanțe destul de bune în contextul actual, venite în fața unor sportivi mult mai tineri decât el. 
Aici a fost nevoit să joace calificări, trecând de Istomin apoi fiind învins de Rune după un 7-5 3-6 5-7. 
Astfel a ajuns pe tabloul principal în postura de lucky loser, în primul tur onorând această șansă și trecând în două seturi de Cecchinato. 
În 2021 are sferturi de finală la challengerul din Heilbronn și sferturi de finalăla Halle. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Cecchinato (locul 83 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 66% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! Plus 7 luni pe profit din 8 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Gael Monfils: Forma echipei, știri și statistici

Gael Monfils este un francez de 35 de ani, clasat pe locul 20 ATP. 
Iar Monfils poate să fie considerat la rândul lui un veteran, el fiind unul dintre cei mai talentați jucători din istoria tenisului. Gael a fost incredibil ca junior, câștigând majoritatea trofeelor importante, spunându-se despre el că o să devină unul dintre marii campioni ai acestui sport. 
Din păcate Gael nu a confirmat, ajungând în topul 10 mondial însă neavând vreun grand slam în palmares. 
Ghinionul său a fost faptul că i-a avut contemporani pe Big 4, în plus el având o atitudine destul de relaxată în ceea ce privește sportul de performanță. 
Monfils are un fizic incredibil, este foarte rapid și elastic, însă deseori joacă mai mult la spectacol, încercând lovituri de meciuri demonstrative mai degrabă decât eficiente. 
Iar în ultimul an forma sa a fost foarte slabă. Monfils chiar a plâns în conferință de presă la Australian Open spunând că nu are soluții pentru a ieși din această pasă neagră, având un lung șir de înfrângeri. 
În ultima vreme însă joacă mai bine, la Cincinnati de exemplu ajungând până în turul 3, având victorii cu Lajovic și De Minaur, cedând la limită cu Rublev. Iar la US Open iarăși a ajuns în turul 3 unde a pierdut după un meci dramatic de 5 seturi cu Sinner. 

Statistica meciurilor directe Philipp Kohlschreiber v Gael Monfils

În întâlnirile directe scorul este 14-2 pentru Monfils, ultima având loc în 2019 la Indian Wells când Gael s-a impus 6-0 6-2. 

Cote pentru Philipp Kohlschreiber v Gael Monfils

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Kohlscreiber +5.5 handicap gameuri la o cotă de 1.27.

Philipp Kohlschreiber vs Gael Monfils Pont: Philipp Kohlschreiber comite sub 2.5 duble greseli

Philipp Kohlscreiber este un veteran aflat în prag de retragere, însă jocul său în ultimele luni a arătat bine. Astfel, Philipp are tur 3 la Roland Garros, meci de 5 seturi cu Shapovalov la Wimbledon sau set luat în fața lui Tsitsipas la Olimpiadă. Kohlschreiber are un serviciu bun iar în general comite puține duble greșeli. De exemplu aici în calificări a avut 2 cu Istomin și 1 în înfrângerea cu Rune, deși meciul a fost foarte lung, 5-7 în decisiv. Iar pe tabloul principal a comis 1 dublă greșeală cu Cecchinato. Gael Monfils are un an foarte slab însă în ultima vreme jocul lui a arătat mai bine. Astfel aici, pe teren propriu, poate să ajungă în fazele finale. Consider astfel că Philipp va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici