1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pavel Kotov vs Tomas Martin Etcheverry

Pavel Kotov vs Tomas Martin Etcheverry - Ponturi Pariuri ATP Miami, 23.03.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-03-22 22:28:00

ATP Miami

23 Martie 2023, 17:00

Pavel Kotov

Pavel Kotov

versus
Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Pavel Kotov v Tomas Martin Etcheverry

Turneul Miami Open are loc în SUA, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Pavel Kotov și Tomas Martin Etcheverry, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Miami este o localitate de 442.000 de locuitori, având peste 6 milioane în aria metropolitană. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 8.8 milioane de dolari. 
Gazda este complexul Miami Gardens, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Alcaraz, Murray, Etcheverry sau Tsitsipas. 

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Pavel Kotov : Forma echipei, știri și statistici

Pavel Kotov este un jucător neafiliat unei țări, de 24 de ani, clasat pe locul 117 ATP. 
Iar Kotov mi se pare un tenismen modest, care nu are niște perspective prea îmbucurătoare. Evident, el poate să surprindă, fiind în prima parte a carierei, însă este greu de crezut că va suferi o transformare totală. 
Pavel a fost succint în prima sută mondială și are unele turnee reușite. Însă, pentru el este foarte greu să mențină ritmul și să se lupte de la egal la egal cu jucătorii bine clasați. 
Sezonul trecut a fost mediu, el jucând mai mult în turnee mici, challenger. Are titlu la challengerul din Forli sau semifinale la challengerul din Bordeaux, având câteva arme interesante. 
Noul sezon este modest până acum. La Australian Open a reușit să se califice pe tabloul principal, însă a pierdut clar cu Griekspoor, apoi la Dubai ajungând în turul 2, unde a cedat cu Hurkacz. 
La Indian Wells a dezamăgit, pierzând în calificări cu Nava, meci disputat. 
Aici și-a luat revanșa și a trecut de calificări, învingându-i pe Wu și Albot. Nu a pierdut niciun set, așadar ar trebui să aibă încredere în sine astăzi.
În 2022 are titlu la challengerul din Forli, semifinale la Aix en Provence, semifinale la challengerul din Bordeaux, titlu la challengerul din San Marino și sferturi de finală la challengerul din Roanne. 
Iar în 2023 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-2 7-6 cu Wu (locul 160 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (9 salvate)
- 6-2 6-3 cu Albot (locul 110 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată).

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Martin Etcheverry este un argentinian de 23 de ani, clasat pe locul 73 ATP. 
Iar Etcheverry mi se pare un tenismen cu un un spațiu foarte mare de dezvoltare. În anii următori, mă aștept ca Tomas să fie o prezență constantă în topul 50 mondial și să poată pune probleme inclusiv jucătorilor importanți. 
Este greu de prevăzut faptul că el va ajunge un sportiv de top, însă calități există. 
În primul rând, Etcheverry este unul dintre cei mai înalți jucători din circuit, având 1.96m. La începutul carierei nu a știut să își folosească acest atu, deoarece el era mai degrabă un zgurist, specializat pe terenuri lente. 
Însă, în ultima vreme mi se pare că și-a îmbunătățit serva, lucru care o să-l ajute. 
Sezonul trecut este mediu, cu unele turnee bune însă în circuitul challenger. Are semifinale la challengerul din Pereira sau finală la challengerul din Mexico City, însă acolo opoziția era mult redusă. 
Noul sezon a fost început slab, însă Tomas și-a revenit pe zgură. Cea mai mare performanță este finală de la Santiago, acolo fiind la un pas de victorie, însă cedând dramatic cu Jarry. 
La Indian Wells nu s-a făcut deloc de râs, luând un set în fața lui Murray și jucând bine. 
În 2022 are semifinale la challengerul din Santiago, titlu la challengerul din Concepcion, semifinale la challengerul din Pereira, finală la challengerul din Mexico City, sferturi de finală la challengerul din Savannah, sferturi de finală la challengerul din Forli, finală la challengerul din Perugia, semifinale la challengerul din Lima, semifinale la challengerul din Santo Domingo, sferturi de finală la challengerul din Coquimbo, finală la challengerul din Lima și finală la challengerul din Montevideo. 
Iar în 2023 are sferturi de finală la Buenos Aires și finală la Santiago. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Pavel Kotov v Tomas Martin Etcheverry

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Pavel Kotov v Tomas Martin Etcheverry

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Etcheverry, la o cotă de 1.95.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Pavel Kotov vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Tomas Martin Etcheverry trimite peste 5.5 asi

Pavel Kotov nu este în prima sută mondială, însă aici a reușit să treacă de calificări. Acolo nu a pierdut set, și-a cedat o singură dată serviciul în 2 meciuri, așadar aici mă aștept să țină aproape de adversar, meciul fiind teoretic echilibrat. Tomas Martin Etcheverry este la bază un zgurist, rezultale sale bune venind pe această suprafață lentă. Însă, săptămâna trecută la Indian Wells a reușit să ia set cu Andy Murray, jucând bine. El are un atu in serviciu, deoarece are 1.96m. Astfel, Tomas poate trimite ași, recent având 6 cu Lajovic, 4 cu Baez, 9 cu Jarry sau 9 cu Murray. Consider astfel că Etcheverry va trimite peste 5.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici