1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pablo Cuevas - Stefanos Tsitsipas: ponturi pariuri ATP Hamburg. 24.09.2020

Pablo Cuevas - Stefanos Tsitsipas: ponturi pariuri ATP Hamburg. 24.09.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-09-23 19:46:00

ATP Hamburg

24 Septembrie 2020, 15:00

Pablo Cuevas

Pablo Cuevas

versus
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

1.71

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Pablo Cuevas v Stefanos Tsitsipas

În turul 2 de la ATP Hamburg, față în față se vor afla Pablo Cuevas și Stefanos Tsitsipas. Partida este programată joi, în jurul orei 15:00. În cele ce urmează puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Este a 114-a ediție a turneului desfășurat la Am Rothenbaum din Hamburg. Competiția era programată pentru finalul lunii iulie, însă a fost amânată pentru perioada 20-27 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus. Daniil Medvedev a fost principalul favorit, însă el a părăsit deja întrecerea. Stefanos Tsitsipas rămâne cel mai bine clasat jucător rămas în cursa pentru trofeul din Germania. 

Pablo Cuevas: Forma echipei, știri și statistici

Uruguayanul de 34 de ani a ajuns pe locul 63 ATP și a avut nevoie de calificări pentru a pătrunde pe tabloul principal de la Hamburg. Pablo i-a învins în runda calificărilor pe Kevin Krawietz și Gilles Simon, iar în primul tur de pe tabloul principal a trecut de Taylor Fritz (6-4, 6-2). Jucător bun de zgură, Cuevas a început să aibă din ce în ce mai mari dificultăți în confruntările din circuitul mondial. Săptămâna trecută a jucat la un Challenger de la Aix en Provence (Franța) și a fost eliminat în sferturile de finală. El a cedat acolo în fața neamțului Daniel Altmaier (185 ATP) cu 5-7, 3-6. La cele două turnee jucate în Statele Unite, Pablo a pierdut încă din runda inaugurală. Yasutaka Uchiyama (Cincinnati Open), respectiv Jack Sock (US Open) au fost cei care l-au învins. 

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas ocupă locul 6 ATP și este cap de serie numărul 2 la competiția de pe zgura germană. Ultimele săptămâni nu au fost ușoare pentru talentatul sportiv grec. Stefanos a pierdut la US Open în fața lui Borna Coric după ce a condus cu 2-1 la seturi și 5-1 în actul 4. Apoi în primul turneu jucat pe zgură după reluarea circuitului, la Foro Italico, Tsitsipas a fost eliminat în runda de debut. La Roma, Stefanos a pierdut în fața lui Jannik Sinner. Lucrurile par a fi reintrate în normal - în primul tur de la Hamburg, Tsitsipas l-a învins pe Daniel Evans: 6-3, 6-1. Grecul a avut 4 ași, nu și-a cedat nici măcar o dată serviciul, iar pe prima mingea a avut un procentaj de 77% (27/35).

Statistica meciurilor directe Pablo Cuevas v Stefanos Tsitsipas

Este al treilea meci direct între cei doi jucători. Stefanos Tsitsipas s-a impus de fiecare dată, fără set pierdut: 6-1, 6-4 la Antwerp, respectiv 6-3, 7-6 în finala de anul trecut de la Estoril. 

Cote pentru Pablo Cuevas v Stefanos Tsitsipas

Grecul e considerat favorit, iar eu merg pe mâna lui. În afara selecției alese, din oferta de pariuri Unibet, puteți alege și un barem de sub 22,5 game-uri, la o cotă de 1,66. 

Pablo Cuevas vs Stefanos Tsitsipas Pont: Victorie Stefanos Tsitsipas -1.5 seturi handicap

Stefanos l-a învins pe adversarul său în ambele partide directe anterioare. Cel mai important aspect - Cuevas nu a câștigat până acum vreun set în fața lui Tsitsipas. Loviturile puternice, precum și serviciul eficient ar trebui să îl conducă pe Stefanos spre o nouă victorie cu 2-0 în fața advesarului său mai în vârstă cu 12 ani. Cota oferită de Unibet e una excelentă! Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici