1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pablo Carreno Busta vs Tennys Sandgren - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 24.07.2021

Pablo Carreno Busta vs Tennys Sandgren - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 24.07.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-07-22 22:32:00

Jocurile Olimpice

24 Iulie 2021, 08:50

Pablo Carreno Busta

Pablo Carreno Busta

versus
Tennys Sandgren

Tennys Sandgren

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Pablo Carreno Busta v Tennys Sandgren

Turneul Olimpic are loc în Tokyo, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Pablo Carreno Busta și Tennys Sandgren, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tokyo este o localitate de 13.9 milioane de locuitori, fiind cea mai mare economie urbană din lume. 
Gazda este complexul Ariake Tennis Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Djokovic, Medvedev, Busta sau Rublev. 

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

Pablo Carreno Busta este un spaniol de 30 de ani, clasat pe locul 11 ATP. 
Iar Busta este un tenismen de top, destul de constant pe durata unui sezon, acest lucru ajutându-l să stea în general în interiorul topului 20 mondial. Pablo este teoretic un specialist pe zgură însă joacă la fel de bine și pe hard, având de exemplu două semifinale de US Open, una chiar anul trecut atunci când l-a condus 2-0 scor seturi pe Alexander Zverev însă a fost întors. 
Probleme sale sunt pe iarbă, fiind eliminat de fiecare dată în primul tur la Wimbledon, însă aici pe un hard rapid ar trebui să se simtă bine. 
În plus forma lui Busta este la nivel înalt, el venind după titlul de la Hamburg, turneu important de 500 de puncte. Tabloul a fost destul de ușor însă acest succes cu siguranță îi da multe încredere în sine, mai ales deoarece nu a pierdut un set toată competiția. 
Aici cu siguranță o să fie motivat, știind cum evoluează spaniolii pentru țara lor natală, acest lucru văzându-se în Cupa Davis. 
În 2021 are titlu la Marbella, semifinale la Barcelona, semifinale la Mallorca și titlu la Hamburg. 

Tennys Sandgren: Forma echipei, știri și statistici

Tennys Sandgren este un american de 30 de ani, clasat pe locul 81 ATP. 
Iar Sandgren este un sportiv interesant, care are câteva turnee foarte reușite însă care este și foarte inconstant, în plus fiind într-o perioadă slabă a carierei. Nici clasamentul său nu mai arată bine, el fiind aproape să iasă din prima sută mondială, faptul că se află aici la Jocurile Olimpice fiind un bonus și o onoare, putând să-și reprezintă țara chiar dacă nu are șanse la medalii. 
Sandgren este într-o formă slabă, venind aici după trei turnee pe iarbă în care a pierdut de fiecare dată în turul secund, pierzând cu Jason Jung la Newport într-un meci în care a câștigat doar 4 gameuri. Iar la Wimbledon a cedat în minimum de seturi cu Zverev, înfrângere însă normală. 
Nici ultimele meciuri pe hard nu arată bine pentru Sandgren, deși acestea datează din martie - aprilie așadar nu mai sunt atât de relevante. Însă Tennys a pierdut cu Rublev, Aliassime sau De Minaur fără drept de apel, lucru care cred că o să se întâmple și aici. 
În 2021 nu are nicio performanță. 

Statistica meciurilor directe Pablo Carreno Busta v Tennys Sandgren

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Pablo Carreno Busta v Tennys Sandgren

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Busta la o cotă de 1.33.

Pablo Carreno Busta vs Tennys Sandgren Pont: Pablo Carreno Busta -2.5 handicap gameuri

Pablo Carreno Busta este unul dintre cei mai buni jucători din lume, el având anul trecut semifinală la US Open, fiind la un pas să-l învingă pe Zverev. Aici vine după turneul pe zgură din Hamburg, acolo arătând un joc foarte bun și câștigând titlul fără să piardă set. Așadar este în formă bună și va fi motivat, știind cum evoluează spaniolii pentru țara lor natală. Tennys Sandgren are un sezon foarte modest, el neajungând nici măcar în vreun sfert de finală. Astfel forma sa este slabă, venind aici după turneul de la Newport, pe iarbă, unde a câștigat doar 4 gameuri cu Jung, sportiv destul de modest. Consider astfel că Busta se va impune la minimum 3 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici