1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pablo Carreno Busta vs Soon Woo Kwon - Ponturi Pariuri Tenis ATP Marbella, 09.04.2020. Spaniolul este mare favorit pe zgură

Pablo Carreno Busta vs Soon Woo Kwon - Ponturi Pariuri Tenis ATP Marbella, 09.04.2020. Spaniolul este mare favorit pe zgură

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-04-09 07:24:00

ATP Marbella

09 Aprilie 2021, 16:00

Pablo Carreno Busta

Pablo Carreno Busta

versus
Soon Woo Kwon

Soon Woo Kwon

2.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Pablo Carreno Busta v Soon Woo Kwon

Vineri, 9 aprilie 2021, nu înainte de orele 16.00, este programat cel de-al treilea sfert de finală de pe tabloul de simplu masculin al ATP Marbella, între Pablo Carreno Busta (15 ATP) din Spania și Soon Woo Kwon (81 ATP) din Coreea de  Sud. Pronosticul ales vizează numărul de breakuri reușite de către outsider în setul de debut, la o cotă foarte atractivă preluată din oferta Betano pariuri.

 

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

Pablo (29 ani) este principalul cap de serie de la acest turneul din sudul Spaniei, fiind de departe cel mai bine clasat tenismen rămas în concurs. El a beneficiat de un prim tur liber, iar în runda a doua a trecut fără mari emoții de compatriotul Villela Martinez, cu scorul de 7-6 6-3, după o partidă în care nu și-a cedat nici măcar o singură dată serviciul.

Ibericul are 1,88 metri înălțime și aproximativ 78 kilograme, fiind un zgurist desăvârșit, care și-a dezvoltat în a doua parte a carierei și abilitatea de a performa pe celelalte tipuri de terenuri mai rapide. Pe zgură, recordul lui este unul absolut fantastic - 345 victorii și doar 166 înfrângeri. În mod paradoxal, are în palmares 1 singur titlu pe zgură, la Estoril 2017 și alte 3 cucerite pe suprafețe de tip hard sau hard indoor.

Carreno Busta este mare favorit la cucerirea titlului aici la Marbella, la ediția inaugurală a turneului andaluz. Calitatea jocului său de pe zgură este una foarte mare, însă problema lui ar fi că nu are multe meciuri în picioare în 2021, participând doar la ATP Cup, Australian Open și ATP Dubai în primele 3 luni ale anului. Totuși, culoarul este unul favorabil pe tabloul principal, urmând să întâlnească adversari accesibili până în finală.

Soon Woo Kwon: Forma echipei, știri și statistici

Soon Woo (23 ani) poate fi considerat una dintre surprizele primelor zile de turneu de la Marbella, după ce a reușit să elimine doi zguriști mult mai obișnuiți cu suprafața roșiatică. Clasamentul asiaticului l-a ajutat pentru a fi desemnat cap de serie numărul 7, însă a pornit cu a doua șansă atât în fața lui Holger Rune din Norvegia, cât și a lui Facundo Bagnis din Argentina. Pe nordic l-a învins greu, în tiebreakul setului decisiv, după ce a fost condus cu break în față de entuziastul junior (6-3 3-6 7-6), iar pe stângaciul sud-american l-a surprins în 2 seturi relativ scurte, scor 6-1 6-3.

Totuși, recordul sud-coreeanului pe suprafețele lente este unul foarte slab, cu 6 victorii și 9 înfrângeri în toată cariera, asta în timp ce pe hard indoor și outdoor are peste 300 de meciuri oficiale disputate, cu bilanț pozitiv. În 2017, 2019 și 2020 nu a învins pe nimeni pe zgură! 

Kwon are 1,80 metri înălțime și aproximativ 72 kilograme, fiind un tenismen tipic pentru regiunea Asiei de Sud Est, cu execuții rapide și explozive, preponderent plate. Are o bună deplasare în teren, însă are probleme în a controla mingiile care sar sus. În 2021 nu avea decât o singură victorie în aer liber, înainte de a veni la Marbella, dar a performat foarte bine în sală, unde a obținut 9 succese, cucerind chiar un titlu Challenger, la Biella, în luna februarie.

Statistica meciurilor directe Pablo Carreno Busta v Soon Woo Kwon

Cei doi sportivi se vor confrunta în premieră, într-un meci de simplu masculin din cadrul circuitului ATP.

Cote pentru Pablo Carreno Busta v Soon Woo Kwon

Alternativ, puteți încerca și un pont statistic din oferta casei de pariuri Betano - peste 66,5% puncte câștigate de Carreno Busta la primul serviciu, la o cotă de 1,87.

Pablo Carreno Busta vs Soon Woo Kwon Pont: Kwon - fără break în primul set

Mizez cu încredere medie pe un prim set fără greșeală pe propriul serviciu din partea favoritului principal de la Marbella. Carreno Busta nu a cedat niciun break în singurul meci anterior disputat aici, salvând 2 din 2 șanse de break oferite adversarului. Kwon este un jucător agil, cu lovituri explozive, dar care are probleme pe partea defensivă, iar la retur va avea mari dificultăți să trimită lung și eficient înapoi mingiile trimise de spaniol cu mult kick, cu topspin înalt. Plusul de 8 centimetri în favoarea lui Pablo ar putea să fie decisiv în stabilirea acestui pronostic special preluat din oferta casei de pariuri Betano.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici