Share

Pablo Carreno Busta - Rafael Nadal: ponturi pariuri ATP Roma. 16.09.2020. Revenirea regelui zgurii

ATP

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

15 Sep 2020 00:25 821 0
Logo Pablo Carreno Busta
Logo Rafael Nadal
Pablo Carreno Busta
Rafael Nadal
VS
12:00 16 Septembrie 2020
ATP Roma

Analiză și informații pentru Pablo Carreno Busta v Rafael Nadal

În turul 2 al turneului de la Roma, față în față se vor afla spaniolii Pablo Carreno Busta și Rafael Nadal. Ocupantul locului doi în lume joacă primul turneu de la reluarea circuitului mondial. El este deținătorul titlului, după finala câștigată anul trecut în fața lui Novak Djokovic. Partida dintre cei doi iberici este programată miercuri în complexul de la Foro Italico. În cele ce urmează puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Pablo a reușit să se califice pentru a doua oară în carieră în semifinale la US Open. De această dată, ibericul a fost extrem de aproape să ajungă în ultimul act: l-a condus cu 2-0 la seturi pe Alexander Zverev, însă nu a avut puterea de a duce meciul până la bun sfârșit. Neamțul a întors soarta partidei și a reușit să se impună în cinci seturi. Carreno a fost o adversarul lui Novak Djokovic în meciul în care Sârbul a fost descalificat pentru lovirea cu mingea în gât a unei arbitre de linie. După înfrângerea cu Zverev, Pablo a plecat abia duminică spre Roma, are puțin timp de pregătire în fața celui mai greu rival pe care-l putea întâlni pe zgură. Diferența de fus orar, oboseala acumulată la New York, precum și trecerea de pe hard pe zgură, toate acestea îi vor îngreuna și mai mult misiunea lui Carreno. Deși este spaniol, Carreno a demonstrat se simte mult mai bine pe suprafețele rapide decât pe zgură.

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Rafa deține toate recordurile turneului de la Roma, precum și pe cele din turneele disputate pe zgură. Nimeni nu are vreo îndoială că Nadal este cel mai bun jucător de zgură din istoria tenisului. El a câștigat ultimele două trofee puse în joc la turneul din Italia, iar anul trecut în ultimul act l-a învins pe rivalul Novak Djokovic. A fost titlul cu numărul 9 pentru spaniol la Foro Italico, record absolut în istoria turneului. El țintește în acest an să-și mai treacă în cont o competiție la care să aibă cel puțin 10 titluri, după cele de la Monte Carlo, Barcelona și Roland Garros. Nadal a luat decizia să nu călătorească în Statele Unite pentru turneele Cincinnati Open și US Open, din cauza condițiilor grele și a regulilor stricte impuse în urma pandemiei de coronavirus. În toată această perioadă, Nadal s-a pregătit la Academia sa, pe terenurile cu zgură, pentru a fi în cea mai bună formă pentru cele două turnee pe care urmează să le joace în perioada următoare: Roma și Roland Garros. La ambele turnee el este considerat mare favorit, atât de rivali, cât și de agențiile partenere, care oferă cote mici pentru învingător înaintea competiției. Fostul lider mondial a arătat foarte bine în antrenamentele de la Roma, iar descalificarea rapidă a lui Djokovic de la New York îi oferă câteva speranțe în lupta pentru ocuparea primul loc ATP la final de an.

Statistica meciurilor directe Pablo Carreno Busta v Rafael Nadal

Rafa a câștigat toate cele cinci meciuri directe anterioare. Fostul lider mondial s-a impus în fiecare set jucat contra lui Pablo pe zgură. Unicul act cedat a venit pe hard, 2016, la Doha. Cu acea ocazie, la turneul din Qatar, Nadal s-a impus în trei seturi: 6-7, 6-3, 6-1.

Cote pentru Pablo Carreno Busta v Rafael Nadal

Nadal este mare favorit în această partidă și nu cred că va întâmpina probleme în a obține victoria. Din oferta de pariuri Betano, în afara pontului oferit, puteți încerca și un barem de sub 18,5 Game-uri la o cotă de 1.70.

Pablo Carreno Busta vs Rafael Nadal Pont: Rafael Nadal sub 12,5 Game-uri

Nadal are cotă infimă la câștigarea partidei, chiar și în ceea ce privește un succes în minimum de seturi. Singura întrebare care se pune în acest meci este câte Game-uri va reuși să câștige Pablo. Să nu uităm că adversarul lui Nadal vine după o mare dezamăgire în semifinalele de la New York, precum și după o călătorie lungă din Statele Unite până în Italia. Chiar dacă a arătat o formă bună la competiția de peste Ocean, nu-l văd pe Carreno să aibă vreo șansă în fața lui Nadal. După cum ne arată și statistica meciurilor directe, fostul lider mondial a câștigat toate seturile jucate pe zgură împotriva conaționalului său. Sunt de părere că istoria se va repeta și în partida de miercuri de la Foro Italico, iar Rafa nu va avea nevoie de prelungiri în niciunul dintre seturi. Recomand baremul de sub 12,5 pentru Nadal, la o cotă excelentă oferită de Betano. Să fie verde!

Pont pariuri: Rafael Nadal sub 12,5 Game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

33

Castigate:

19

Pierdute:

14

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici