Share

Pont Pablo Carreno Busta - Jeremy Chardy, Spaniolul debutează în noul sezon

ATP

Cota: 1.95

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Ian 2020 16:32 512 0
Logo Pablo Carreno Busta
Logo Jeremy Chardy
Pablo Carreno Busta
Jeremy Chardy
VS
04:00 15 Ianuarie 2020
ATP Adelaide

Analiză și informații pentru Pablo Carreno Busta v Jeremy Chardy

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre spanioliul Pablo Carreno Busta și francezul Jeremy Chardy, din cadrul turului secund de la Adelaide, meci ce este programat al doilea al zilei oe Show Court și care va începe în jur de 04 00 dimineața, ora României. Mai multe date, dar și pontul gândit, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Pablo Carreno Busta va debuta în noul sezon cu ocazia turneului de la Adelaide. Ibericul nu a apucat să joace nici un meci oficial în acest sezon, cu toate că a făcut parte din echipa Spaniei la ATP Cup. Sigur, la simplu, pentru că la dublu Busta a evoluat atât alături de Feli Lopez, cât și de Nadal și a adus multe puncte reprezentativei iberice. Doar că în meciul decisiv, cel cu Serbia, Busta nu a mai reușit să aducă punctul decisiv spaniolilor. 

Oricum, proba de simplu rămâne baza pentru Busta, unde în ultimii ani s-a remarcat foarte mult. În ultimele 3-4 sezoane Pablo a arătat cel mai bun tenis a său, reușind de altfel să atingă și top 10 în 2017, când facea senzație la US Open, unde a ajuns tocmai până în semifinale. Accidentările i-au cam pus frână ibericului sezonul trecut, Busta nereușind să obțină rezultate notabile.

Un luptător decisiv, Busta rămâne în continuare un jucător greu de înfrânt. Dacă în trecut excela doar pe zgură, acum ibericul evoluează la un nivel foarte ridicat și pe hard. Serviciul, returul și defensiva incredibilă sunt atuurile spaniolului, care într-o zi bună poate pune probleme chiar și jucătorilor de top 10. Momentan doar pe poziția 30, Busta vizează urcarea cel puțin în top 20. 

Primul meci oficial din 2020 nu se anunță deloc ușor, mai ales că adversarul e unul bun pe suprafețe rapide. Dar Pablo a venit cu ambiții mari în Australia, mai ales că vrea să atingă un nivel cât mai bun până la startul primul Grand Slam al anului.

Jeremy Chardy: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Jeremy Chardy a debutat deja în noul sezon și a disputat 3 meciuri în 2020. Două dintre au fost la Doha, unde nu a făcut decât un tur 2, fiind eliminat de Wawrinka în minimum de seturi. E adevărat, Stan e un adversar foarte solid, dar evoluția francezului nu a fost una prea bună. Apoi aici, la Adelaide, unde a trecut în primul tur de conaționalul Gilles Simon, în minimum de seturi.

Finalul sezonului trecut a fost unul bun, cu rezultate apreciate. La Shanghai, Moscova și mai ales la Paris, unde a făcut tur 3. Ajuns la aproape 33 de ani, Jeremy rămâne un jucător bun, dar care se bazează foarte mult pe primul serviciu. De altfel, serviciul e principala armă a francezului, iar atunci când prima minge nu e pusă în teren de Chardy, jucătorul din Hexagon are reale probleme. 

Iar împotriva jucătorilor de top, primul serviciu e primordial. Asta s-a văzut și în noul sezon, atunci când a reușit să-i facă față elvețianului la Doha, dar când prima minge nu a mai fost pusă în teren, Wawrinka a defilat pe teren. Cu Simon lucrurile au fost bune, dar nici evoluția lui Gilles nu a fost printre cele mai apreciate. Următorul adversar pentru francez se anunță mult mai dificil, ibericul fiind la ora actuală peste conaționalul învins în turul întâi. 

Meciul va fi unul echilibrat și decis de detalii. Iar dacă nu va juca cât mai mult cu primul serviciu, Jeremy va avea reale probleme pentru că Busta excelează la retur, dar are și o deplasare în teren net superioară francezului.

Statistica meciurilor directe Pablo Carreno Busta v Jeremy Chardy

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Chardy conduce cu 4-1!! Ultima dispută a avut loc anul trecut, pe zgura de la Bastad, iar Chardy s-a impus în 3 seturi. 

Cote pentru Pablo Carreno Busta v Jeremy Chardy

Pe lângă pontul ales, se mai poate merge și pe over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,50 sau tie-break în meci, la o cotă de 1,95.

Pablo Carreno Busta vs Jeremy Chardy Pont: Victorie Pablo Carreno Busta

Se anunță un meci disputat. Busta nu are nici meci la simplu disputat în acest sezon, dar are deja 5 meciuri la dublu jucate. Chardy a evoluat relativ bine în acest start de sezon, însă e departe de forma sa de odinioară, când se afla aproape de top 20. Cred că partida va fi decisă de detalii, iar dispoziția jucătorilor de la ora partidei va fi decisivă. Cum partida e una așa echilibrată, iar Pablo e recunoscut pentru munca pe care o depune pe terenul de joc, cred că spaniolul poate bifa primul succes al sezonului.

Pont pariuri: Victorie Pablo Carreno Busta

Miza: 10/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici