1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pablo Carreno Busta vs Albert Ramos Vinolas - Ponturi Pariuri ATP Marbella, 10.04.2021

Pablo Carreno Busta vs Albert Ramos Vinolas - Ponturi Pariuri ATP Marbella, 10.04.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-04-09 22:01:00

ATP Marbella

10 Aprilie 2021, 14:00

Pablo Carreno Busta

Pablo Carreno Busta

versus
Albert Ramos-Vinolas

Albert Ramos-Vinolas

1.53

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Pablo Carreno Busta v Albert Ramos-Vinolas

Turneul AnyTech365 Andalucia Open are loc în Marbella, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Pablo Carreno Busta și Albert Ramos Vinolas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Marbella este o localitate de 141.000 de locuitori, având deschidere la Marea Mediterană. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 408.800 euro. 
Gazda este complexul Club de Tenis Puente Romano, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Alcaraz, Ruud, Busta sau Ramos. 

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

Pablo Carreno Busta este un spaniol de 29 de ani, clasat pe locul 15 ATP. 
Iar Busta este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dublu semifinalist la US Open, ultima oară chiar vara trecută când a fost la un pas de finală, conducându-l cu 2-0 scor seturi pe Alexander Zverev. 
În plus Pablo este foarte bun pe zgură, teoretic aceasta fiind suprafața sa preferată, anul trecut având sferturi de finală la Roland Garros unde a câștigat primul set cu Djokovic, apoi fiind întors. 
Astfel că aici este evident favorit la titlu, deși sezonul său a fost destul de modest, în special din cauza accidentării la abdomen suferită la Australian Open. De atunci are un singur meci, la Dubai, pierzând cu Marton Fucsovics. 
Aici însă până acum nu a avut nicio problemă, trecând de Martinez și de Kwon în două seturi, fără să-și piardă serviciul tot turneul. Singurul semn de întrebare este motivația sa, luni fiind programat să joace în primul tur la Monte Carlo, cu un jucător venit din calificări. 
În 2020 are sferturi de finală la Adelaide, semifinale la Rotterdam, semifinale la US Open, sferturi de finală la Roland Garros și sferturi de finală la Paris. 
Iar în 2021 nu are rezultate. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Martinez (locul 188 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-4 6-0 cu Kwon (locul 81 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 25% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Albert Ramos-Vinolas: Forma echipei, știri și statistici

Albert Ramos Vinolas este un spaniol de 33 de ani, clasat pe locul 47 ATP. 
Iar Ramos este unul dintre sportivii buni din ultimul deceniu, care a fost constant în prima sută mondială și care uneori a obținut chiar și rezultate, deși nu a avut o carieră strălucitoare. Însă chiar și așa Albert  rămâne o figură importantă a circuitului, care deși nu mai este tânăr poate ajunge fără probleme în fazele finale ale turneelor mai mici, cum este cazul și aici. 
Jocul său însă nu a arătat bine până acum, pierzând set atât cu Berankis cât și cu Gombos, adversari pe hârtie net inferiori. 
Ramos are un prim serviciu bun însă suferă deseori pe mingea secundă, iar ieri cu Norbert a stat pe teren aproape 3 ore, meciul fiind foarte solicitant. 
În 2020 are sferturi de finală la Adelaide, sferturi de finală la Cordoba, semifinale la Santiago și sferturi de finală la Sardinia. 
Iar în 2021 are finală la Cordoba și semifinale la Buenos Aires. 
Aici:

- 6-3 4-6 6-3 cu Berankis (locul 88 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (6 salvate)
- 6-7 7-5 6-4 cu Gombos (locul 99 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 38% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)

Statistica meciurilor directe Pablo Carreno Busta v Albert Ramos-Vinolas

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Busta, ultima având loc în 2017 la Shanghai când Ramos s-a impus 7-5 7-5. 

Cote pentru Pablo Carreno Busta v Albert Ramos-Vinolas

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și Busta câștigă primul set la o cotă de 1.60. 

Pablo Carreno Busta vs Albert Ramos-Vinolas Pont: Pablo Carreno Busta castiga

Pablo Carreno Busta este favorit și în acest meci însă și la titlu, până acum câștigând ambele partide fără să piardă set. Mai mult, Busta nu și-a cedat serviciul tot turneul, fiind un antrenament foarte bun înainte de Monte Carlo. Albert Ramos-Vinolas este un sportiv solid pe zgură, în America de Sud luna trecută având finală la Cordoba și semifinale la Buenos Aires. În ambele a pierdut cu unul dintre frații Cerundolo, jocul său fiind deseori destul de modest. Iar această lipsă de formă a continuat și aici, ajungând în semifinale foarte chinuit, după victorii în 3 seturi cu Berankis și cu Gombos, ieri stând 3 ore pe teren cu Norbert. Consider astfel că Busta este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici