1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pablo Andujar vs Pablo Carreno Busta - Ponturi Pariuri Valencia Tennis Challenge, 07.06.2020

Pablo Andujar vs Pablo Carreno Busta - Ponturi Pariuri Valencia Tennis Challenge, 07.06.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-06-06 19:36:00

Valencia Tennis Challenge

07 Iunie 2020, 16:30

Pablo Andujar-Alba

Pablo Andujar-Alba

versus
Pablo Carreno Busta

Pablo Carreno Busta

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Pablo Andujar-Alba v Pablo Carreno Busta

Turneul Valencia Tennis Challenge are loc în Benitachell, iar în această analiză voi detalia partida dintre Pablo Andujar și Pablo Carreno Busta, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Benitachell este o localitate de 5200 de locuitori, situată în Comunitatea Valenciană. 
Turneul acesta este amical. 
Gazda este complexul Cumbre del Sol Urbanization, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Agut, Minaur, Busta sau Andujar. 

Pablo Andujar-Alba: Forma echipei, știri și statistici

Pablo Andujar este spaniol de 34 de ani, clasat pe locul 53 ATP. 
Iar Andujar a avut o carieră interesantă, deși a suferit destul de multe accidentări și nu și-a putut îndeplini potențialul. Chiar și așa Pablo rămâne un sportiv bun de prima sută mondială. 
În 2019 are semifinale la challengerul din Santiago, titlu la challengerul din Marbella, titlu la challengerul din Alicante, finală la Marakech, titlu la challengerul din Prostejov, semifinale la Gstaad și sferturi de finală la Kitzbuhel. 
Iar în 2020 are sferturi de finală la challengerul din Monterrey. 
Aici:

- 2-6 3-6 cu De Minaur (locul 26 ATP), câștigând 59% mingi cu primul serviciu, 34% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (7 salvate)
- 1-6 1-6 cu Agut (locul 12 ATP), câștigând 56% mingi cu primul serviciu, 28% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (1 salvată)

Pablo Carreno Busta: Forma echipei, știri și statistici

Pablo Carreno Busta este un spaniol de 28 de ani, clasat pe locul 25 ATP. 
Iar Busta este un tenismen de top, el fiind constant în topul 50 ATP, în 2017 ajungând chiar și în top 10. Evident, Pablo nu are turnee importante în palmares însă el are semifinale la US Open, în plus având un sfert de finală la Roland Garros. 
Iar ca titluri are unele interesante precum Estoril sau Winston Salem. 
În 2019 are sferturi de finală la Auckland, semifinale la Antalya, semifinale la Hamburg, sferturi de finală la Winston Salem, sferturi de finală la Metz, titlu la Chengdu, semifinale la Stockholm și sferturi de finală la Viena. 
Iar în 2020 are sferturi de finală la Adelaide și semifinale la Rotterdam. 
Aici:

- 4-6 4-6 cu Agut (locul 12 ATP), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate)
- 5-7 4-6 cu De Minaur (locul 26 ATP), câștigând 58% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (7 salvate)

Statistica meciurilor directe Pablo Andujar-Alba v Pablo Carreno Busta

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Busta, aceasta având loc în 2013 la Casablanca, 6-4 2-6 6-3. 

Cote pentru Pablo Andujar-Alba v Pablo Carreno Busta

Pablo Andujar-Alba vs Pablo Carreno Busta Pont: Pablo Carreno Busta peste 11.5 gameuri

Pablo Carreno Busta este un tenismen de top, cu o deplasare foarte bună pe teren care se descurcă atât pe zgură însă și pe hard, având semifinale la US Open. Aici a pierdut ambele meciuri, însă atât cu De Minaur cât și cu Agut a stat aproape de adversar, jucând bine pe retur. Pablo Andujar este mai modest, iar aici nu este deloc în formă. La rândul său a pierdut ambele meciuri însă foarte clar, câștigând tot turneul doar 7 gameuri, jucând foarte slab atât pe serviciu însă și pe retur. Consider astfel că Busta va câștiga peste 11.5 gameuri, pariu care iese în cazul unei victorii însă și a unei înfrângeri la limită, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.53
Status: Anulat

Pablo Andujar-Alba vs Pablo Carreno Busta Pont: Pablo Carreno Busta -1,5 seturi

Pablo Carreno Busta nu s-a mișcat neaparat rău, în ciuda eșecurilor. E drept ca și De Minaur și Bautista Agut sunt 2 adversari de top. Andujar era pe o pantă ascendentă înainte de pauza competițională, însă acum caută sa își regăsească ritmul. E clar ca exista o diferență de valoare și cred ca acest lucru se va vedea în acest meci. Merg pe victoria în minimum de seturi a lui Busta, la o cota bună oferită de către cei de la Betano.

Miza: 6/10
Cota: 1.65
Status: Anulat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici