1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Novak Djokovic vs Taylor Fritz

Novak Djokovic vs Taylor Fritz - Ponturi Pariuri ATP Finals, 19.11.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-11-19 08:40:00

ATP Finals

19 Noiembrie 2022, 15:00

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Taylor Fritz

Taylor Fritz

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Taylor Fritz

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Torino, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Novak Djokovic și Taylor Fritz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Torino este o localitate de 847.000 de locuitori, aici fiind locul de naștere al firmei FIAT. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 14.750.000 dolari. 
Gazda este complexul Pala Alpitour, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această fază îi avem pe Rublev, Djokovic, Fritz și Ruud. 

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic este un sârb de 35 de ani, clasat pe locul 8 ATP. 
Iar Djokovic este unul dintre marii jucători ai istoriei tenisului, un sportiv care are în palmares nu mai puțin de 21 de turnee de grand slam. Pe lângă această performanță, el deține și multe recorduri, anume cele mai multe săptămâni încheiate în postura de lider mondial, cele mai multe turnee de Masters sau cele mai multe titluri la Australian Open, 9. 
Dacă tot vorbim despre turneul acesta, Djokovic a primit acum câteva zile o veste extraordinară, fiind lăsat să participe la ediția din ianuarie a Openului Australiei. A spus că este încântat, această știre motivându-l supliment. 
El oricum are o motivație incredibilă în acest final de sezon, deoarece vrea să încheie cu dreptul un an complicat. A ratat două turnee majore, Australian Open și US Open, ambele din cauza faptului că nu este vaccinat, nu a putut să călătorească deloc în SUA, iar la Wimbledon nu a obținut vreun punct. 
Acolo a câștigat titlul, însă este singura rază de lumină a sezonului său. 
Recent are câteva turnee reușite, titlu la Astana sau Tel Aviv, apoi finală la Paris, unde a pierdut cu Rune. 
Aici a câștigat Grupa Roșie fără să piardă vreun meci. Este foarte decis să câștige trofeul, spunând că un mare obiectiv al său este să-l întreacă pe Federer, cel care are 6 titluri aici. Novak momentan are 5. 
A trecut ușor de Tsitsipas și Rublev, partide în care nu a cedat deloc serviciul, apoi ieri invingadu-l pe Medvedev, 7-6 în decisiv, deși Daniil a servit pentru meci. Djokovic a luptat, în joc fiind foarte mulți bani. 
Totuși, acest efort de peste 3 ore, într-un meci care nu putea schimba situația în grupă, poate să-l coste în acest weekend. Mai ales că are o zi de odihnă în minus față de oponent. 
În 2022 are sferturi de finală la Dubai, finală la Belgrad, semifinale la Madrid, titlu la Roma, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Wimbledon, titlu la Tel Aviv , titlu la Astana și finală la Paris. 
Aici:

- 6-4 7-6 cu Tsitsipas (locul 3 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 76% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-4 6-1 cu Rublev (locul 7 ATP), câștigând 94% mingi cu primul serviciu, 38% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-3 6-7 7-6 cu Medvedev (locul 5 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Taylor Fritz: Forma echipei, știri și statistici

Taylor Fritz este un american de 25 de ani, clasat pe locul 9 ATP. 
Iar Fritz este una dintre surprizele plăcute ale sezonului, deși nu se poate spune că a "rupt gura târgului". Însă, Taylor are câteva rezultate de excepție, în plus intrând în top 10 mondial, o mare performanță. 
Cel mai important titlu l-a obținut la Indian Wells, unde a câștigat o finală cu Nadal, apoi la Wimbledon ajungând până în sferturi, însă pierzând cu Rafa, meci incredibil de dramatic, 6-7 în decisiv. 
Recent are un nou trofeu, la Tokyo, însă de atunci forma sa părea foarte slabă. 
De exemplu, la Paris el a pierdut cu Gilles Simon, tenismen care acolo s-a retras din activitate. 
Aici, Fritz este un fel de lucky loser, deoarece a intrat pe tabloul principal din postura de rezervă, după retragerea lui Alcaraz. Taylor a profitat din plin de această șansă, fiind extrem de motivat și concentrat, câștigând primul meci clar cu Nadal. 
A pierdut cu Ruud, partidă bună în care a cedat doar un break și s-a văzut învins 6-7 în decisiv. În meciul care urma să stabilească semifinalistul, cu Aliassime, Taylor a fost excelent pe serviciu și din ce în ce mai bun pe retur. 
Deși partida a durat aproape 3 ore, el a oferit doar 3 mingi de break, toate salvate. De fapt, el a cedat un singur break tot turneul chiar în debutul partidei cu Ruud. S-a declarat încântat de condițiile rapide de joc, având procentaje foarte bune chiar și pe mingea a 2-a. 
În 2022 are sferturi de finală la Dallas, titlu la Indian Wells, sferturi de finală la Houston, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Eastbourne, sferturi de finală la Wimbledon, sferturi de finală la Cincinnati și titlu la Tokyo. 
Aici:

- 7-6 6-1 cu Nadal (locul 2 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 3-6 6-4 6-7 cu Ruud (locul 4 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 7-6 6-7 6-2 cu Aliassime (locul 6 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 74% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Taylor Fritz

În întâlnirile directe scorul este 5-0 pentru Djokovic, ultima având loc în 2021 la Paris, când Novak s-a impus 6-4 6-3. 

Cote pentru Novak Djokovic v Taylor Fritz

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și 2-0 Djokovic, la o cotă de 1.75

Novak Djokovic vs Taylor Fritz Pont: Taylor Fritz realizeaza sub 1.5 breakuri

Novak Djokovic este motivat până la extrem, dorind să termine acest sezon greu cu un titlu. Este de departe cel mai bun jucător rămas în competiție, iar vestea că va putea să participe la Australian Open i-a dat aripi. A câștigat toate cele 3 meciuri din grupă, cu oponenți grei, Tsitsipas, Rublev și Medvedev, pierzându-și o singură dată serva, ieri cu Daniil. Meciul a fost lung, există semne de întrebare legate de starea fizică a lui Novak, însă cred că el nu o să aibă probleme. Taylor Fritz este surpriza plăcută, terminând pe locul secund Grupa Verde, deasupra lui Nadal și Aliassime. Atuul lui Fritz a fost serviciul, pierzând la rândul lui doar un break tot turneul, însă pe retur nu a fost atât de eficient. Consider astfel că Fritz va realiza sub 1.5 breakuri, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici