1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Novak Djokovic vs Pablo Andujar

Novak Djokovic vs Pablo Andujar, Ponturi Pariuri ATP Tel Aviv, 29.09.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-09-29 09:37:00

ATP Tel Aviv

29 Septembrie 2022, 18:30

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Pablo Andujar

Pablo Andujar

1.42

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Pablo Andujar

La fel ca și în competiția ce se desfășoară în paralel în Asia în această săptămână, cea de la Seoul, turneul de la Tel Aviv revine în circuit pentru prima dată după o periadoă de 26 de ani de absență. Turneul din Israel face parte din categoria competițiilor de nivel ATP 250, adunând câteva nume importante pe tabloul principal, cu favoritul principal, Novak Djokovic, ținând capul de afiș. Lista capilor de serie este completată de: Marin Cilic, Diego Schwartzman și Maxime Cressy.

Am ajuns în faza optimilor de finală, iar în continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului ce-i va pune față în față pe principalul favorit, Novak Djokovic, și pe spaniolul Pablo Andujar. Această partidă este programată în jurul orei 18:30, ora României, pe arena centrală, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic revine în circuit pentru prima dată după ce s-a impus pe gazonul londonez de la All England Club. Sârbul nu a putut evolua în niciun turneu din Statele Unite din cauza restricțiilor impuse pentru cetățenii nevaccinați, motiv pentru care a avut de suferit în ceea ce privește poziția în clasament. Nole nu a pierdut doar punctele pentru finala de anul trecut de la Flushing Meadows, cât și cele pentru titlul câștigat la Wimbledon în 2021, după cum bine știm, organizatorii luând controversata decizie de a nu acorda puncte pentru ediția din acest an. Impactul asupra poziției sârbului în ierarhia mondială a fost unul puternic, el ajungând până pe poziția a șaptea în lume, la o diferență de peste 3000 de puncte de actualul lider mondial, Carlos Alcaraz.

În clasamentul exclusiv pe 2022, Nole se regăsește abia pe poziția a 15-a, această ierarhie fiind cea care va fi luată în calcul pentru a stabili jucătorii calificați la Turneul Campionilor de la Torino din luna noiembrie. De obicei, primii opt jucători cu cele mai bune rezultate dintr-un sezon sunt cei care prind un bilet la World Tour Finals, însă există și o regulă ce vizează câștigătorii de Grand Slam, un jucător ce s-a impus într-un turneu major având garantată prezența la Turneul Campionilor, cu condiția să se afle între primii 20 de jucători ai lumii în momentul startului turneului.

Nole a evoluat weekendul trecut la Londra, în cadrul Laver Cup, dar eforturile sale nu au fost suficiente pentru ca selecționata de pe bătrânul continent să se impună în fața reprezentativei restului lumii. Sârbul a fost selecționat pentru două partide de simplu, bifând o victorie (6-1 6-3 cu Frances Tiafoe) și o înfrângere (3-6 6-7(3)) cu Felix Auger Aliassime.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Pablo Andujar : Forma echipei, știri și statistici

Pablo Andujar este un tenismen spaniol în vârstă de 36 de ani, ocupantul poziției a 116-a în clasamentul mondial. Ibericul este cel mai vârstnic jucător rămas în concurs în competiția de simplu, iar astăzi va încerca marea cu degetul, împotriva principalului favorit, Novak Djokovic, Pablo având ca obiectiv să obțină, pentru prima dată din februarie încoace, succese consecutive pe tabloul principal al unui turneu ATP. Până acum, Andujar a avut un sezon foarte modest, în care singurele prezențe în fazele superioare ale turneelor le-a bifat în competiții de nivel Challenger, la Marbella, acolo unde s-a calificat în semifinale, respectiv la Iași, unde pierdea în finală în fața brazilianului Felipe Meligeni Rodrigues Alves.

Cumva paradoxal, cea mai bună performanță a lui Pablo din 2022 în turneele ATP a venit tocmai pe hard, la Australian Open, acolo unde s-a calificat în turul al treilea pentru prima dată în carieră.

În ultimele două luni, în afara prezenței de la Tel Aviv, Andujar a disputat doar două turnee oficiale, un ITF în Polonia, la Grodzisk Mazowiecki, unde s-a retras accidentat în optimile de finală, respectiv în Challengerul de la Genova de săptămâna trecută, acolo unde a trecut în trei seturi de Alessandro Giannessi, dar pierdea în fața unui alt favorit al gazdelor, Andrea Pellegrino.

Ieri, Andujar a dispus, destul de surprinzător aș spune, în minimum de seturi de brazilianul Thiago Monteiro, scor 7-6(3) 6-1 pentru a bifa prima victorie pe tabloul unui turneu ATP din iulie, de la Kitzbuhel, și prima într-un turneu pe hard din ultimele șapte luni.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Pablo Andujar

Novak a câștigat ambele dueluri directe anterioare contra ibericului, 6-1 6-3 într-o partidă disputată pe zgura de la Umag din 2007, respectiv 6-0 6-7 6-2 în optimile de finală de la Indian Wells din urmă cu zece ani.

Cote pentru Novak Djokovic v Pablo Andujar

Nole a câștigat de o manieră cateogircă ambele dueluri directe anterioare contra lui Andujar. Sârbul este favoritul absolut cert al confruntării și de această dată, iar pentru un succes la cel puțin 7 game-uri diferență, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.67.

Pariază la Netbet pe meciul dintre N. Djokovic vs P. Andujar cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Novak Djokovic vs Pablo Andujar Pont: Novak Djokovic sub 12.5 game-uri câștigate

Novak Djokovic evoluează în primul turneu oficial de puncte după titlul cucerit pe gazonul londonez de la All England Club. Prezența sârbului aici este una surprinzătoare, el nefiind un jucător care să participe la prea multe turnee de nivel 250 în ultimele sezoane, de altfel, sârbul este absent de la majoritatea competițiilor de acest nivel, cu excepția celui de la Belgrad, acolo unde este principalul promoter al turneului. O explicație ar fi, totuși, aceea că Nole are nevoie de meciuri în picioare după pauza lungă pricinuită de interdicția de a participa în America de Nord. Djokovic are nevoie să-și regăsească ritmul de joc, dar să se și asigure de un loc între primii 20 de jucători ai lumii, în vederea calificării la Turneul Campionilor. Principalul favorit va avea o misiune facilă, cel puțin pe hârtie, aici urmând a-l întâlni pe cel mai vârstnic jucător rămas în concurs, Pablo Andujar. Ibericul nu mai câștigase un meci pe hard în circuitul ATP de șapte luni înaintea participării la Tel Aviv, iar în general pare ieșit din formă, în ultimele două luni participând la doar trei turnee oficiale, inclusiv un ITF, de unde s-a retras, acuzând o accidentare în optimile de finală. Andujar nu are armele necesare pentru a-i pune probleme lui Nole, iar într-un joc de uzură va fi victimă sigură. Discrepanța uriașă în acest matchup s-a văzut și în duelurile directe anterioare, ambele tranșate clar de Djokovic, la o diferență de opt, respectiv nouă game-uri diferență. Voi miza pe o victorie clară a sârbului, în minimum de seturi, fără ca ibericul să câștige mai multe de patru game-uri per set. Pronosticul meu merge, așadar, pe sub 12.5 game-uri câștigate de Novak Djokovic, pentru o cotă de 1.42 oferită de casa de pariuri Superbet.

Novak Djokovic vs Pablo Andujar Pont: Novak Djokovic peste 3,5 breakuri

Novak Djokovic este cel mai bun jucător la retur din întreg circuitul masculin. Serviciul lui Andujar nu este unul redutabil, iar Nole îl va pune des sub presiune. In partida lor anterioară, sârbul a luat cele două seturi într-o manieră extrem de clară: 6-0 și 6-2. Înainte să ajungă la Tel Aviv, ibericul a pierdut în fața lui Pellegrino (4-6, 2-6) și și-a cedat serviciul de 5 ori. În aceste condiții, mă aștept ca si Djokovic să se impună de cel puțin 4 ori pe retur in duelul cu Andujar. Betano oferă o cotă bună pentru pariul peste 3,5 break-uri Djokovic. Succes!

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici