1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Novak Djokovic - Matteo Berrettini, Ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros, 09.06.2021. Italianul este mai odihnit

Novak Djokovic - Matteo Berrettini, Ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros, 09.06.2021. Italianul este mai odihnit

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-06-09 05:45:00

Ponturi tenis ATP - Roland Garros

09 Iunie 2021, 21:00

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Matteo Berrettini

Matteo Berrettini

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Matteo Berrettini

Ultimul meci al zilei de miercuri, 9 iunie 2021, programat pe arena Philippe Chatrier de la Roland Garros, va fi cel de pe tabloul principal masculin, dintre Novak Djokovic (1 ATP) din Serbia și Matteo Berrettini (9 ATP) din Italia. Pronosticul recomandat este unul statistic, preluat din oferta Betano pariuri și vizează procentajul de puncte câștigate de către liderul mondial la primul serviciu.

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak (34 ani) a avut un sezon de zgură destul de consistent, cu 15 victorii din 18 partide disputate. El vine după o optime de finală foarte spectaculoasă cu un alt jucător din Italia, Lorenzo Musetti, pe care l-a depășit după o luptă de 3 ore și 28 minute. Anterior, a avut parte numai de seturi scurte în succesele cu 3-0 din duelurile cu Tennys Sandgren, Pablo Cuevas și Ricardas Berankis. La orizont se anunță o semifinală fantastică împotriva lui Rafael Nadal, marele său rival din circuitul ATP, de aceea are nevoie de o prestație foarte solidă astăzi, în care să nu piardă din nou mari resurse de energie.

Djokovic a cucerit titlul de Mare Șlem de la Paris doar o singură dată în carieră, în 2016, după o finală cu britanicul Andy Murray. A mai disputat alte 4 finale pe Philippe Chatrier, fiind învins de Nadal de 3 ori (2012, 2014, 2020) și de Stan Wawrinka (2015). 

Moralul său este unul ridicat, după revenirea de senzație din turul precedent, în care a bifat cea de-a opta victorie consecutivă pe zgură. El cucerise titlul ATP de la Belgrad, pe 29 mai 2021. Din punct de vedere psihologic, est-europeanul este cel mai puternic tenismen din circuit, cu o capacitate incredibilă de a se automotiva pentru a reveni din situații extrem de dificile. Chiar dacă zgura nu este suprafața sa favorită, el are o vastă experiență și pe terenurile mai lente, ajungând la peste 300 de partide câștigate pe suprafețele roșiatice.

Matteo Berrettini: Forma echipei, știri și statistici

Matteo (25 ani) a ajuns în premieră în faza sferturilor de finală de la Roland Garros, după ce în cele 3 apariții anterioare nu izbutise să lege mai mult de 2 victorii pe tabloul principal de la Paris. Nici el nu este un zgurist desăvârșit, având profilul unui tenismen puternic, de tip big-server, care se descurcă mult mai bine pe suprafețele de joc rapide și foarte rapide. Totuși, apartenența la școala italiană de tenis îl face să evolueze bine inclusiv în astfel de condiții, având o mobilitate bună pentru înălțimea sa de 1,96 metri înălțime și o greutate de aproximativ 96 kilograme.

În 2021, Berrettini a cucerit un singur titlu ATP, pe zgura de la Belgrad, în luna aprilie. A mai disputat o finală de categorie Masters, la Madrid, fiind învins de către germanul Alexander Zverev, în set decisiv.

Parcursul său de la această ediție a Openului Francez a fost unul destul de convingător, cu un singur set cedat din 10 disputate contra lui Taro Daniel, Federico Coria și Soon Woo Kwon. În optimile de finală a avut bye, beneficiind de retragerea elvețianului Roger Federer. 

Recordul său în fața jucătorilor de top 10 ATP este unul slab, fiind de cele mai multe ori surclasat de către tenismenii de elită din circuit. În acest an a pierdut destul de clar în fața lui Medvedev, Tsitsipas și Zverev.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Matteo Berrettini

Sârbul s-a impus în singura confruntare directă anterioară, de la Turneul Campionilor 2019, în faza grupelor. Scorul înregistrat atunci pe hard indoor a fost unul categoric în favoarea liderului ATP - 6-2 6-1, în 64 minute de joc.

Cote pentru Novak Djokovic v Matteo Berrettini

Pentru sub 2,5 breakuri în primul set, casa de pariuri Betano ne oferă o cotă de 1,55 în acest moment.

Novak Djokovic vs Matteo Berrettini Pont: Peste 69,5% puncte câștigate la primul serviciu - Novak Djokovic

Mizez cu încredere medie pe un meci bun făcut pe propriul serviciu de către liderul mondial. Consider că Nole își va adjudeca minimum 70% din punctele jucate cu prima minge, în fața unui oponent care nu excelează la retur. Matteo Berrettini cred că se va concentra foarte mult pe propriile game-uri de serviciu și va încerca să meargă cap la cap, în ideea în care la retur nu este foarte anticipativ și se va afla într-o permanentă defensivă, o fază a jocului care nu îl avantajează. Djokovic are multă variație la prima servă, chiar dacă nu se apropie de vitezele de execuție ale adversarului său. Până acum în turneu, sârbul a obținut la acest capitol procentaje de 75% cu Musetti, 88% cu Berankis, 75% cu Cuevas și 86% cu Sandgren. În unicul duel direct, Novak a avut o eficiență de 75% pe primul serviciu. Așadar, de fiecare dată a depășit cu mult linia propusă aici de casa de pariuri Betano pariuri sportive.

Novak Djokovic vs Matteo Berrettini Pont: Matteo Berrettini peste 1.5 duble greșeli

Italianul va avea o misiune dificilă la serviciu, în condițiile în care va avea în față cel mai bun jucător la retur din lume. Matteo nu a întâlnit adversari puternici până acum, dar chiar și așa a servit cel puțin două duble greșeli în fiecare partidă la actuala ediție a turneului de la Roland Garros: 2 cu Kwon, 2 cu Coria și 4 cu Taro Daniel. În condițiile în care partida cu Djokovic nu se anunță una scurtă, mă aștept să văd cel puțin două duble din partea lui Berrettini. El a comis două duble greșeli în unicul meci direct de până acum cu liderul mondial, cel de la Turneul Campionilor. Am ales cota din oferta Betfair pariuri sportive. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici