1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Novak Djokovic vs Jannik Sinner - Ponturi Pariuri ATP Monte Carlo, 14.04.2021

Novak Djokovic vs Jannik Sinner - Ponturi Pariuri ATP Monte Carlo, 14.04.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-04-13 19:08:00

ATP Monte Carlo

14 Aprilie 2021, 14:00

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Jannik Sinner

Jannik Sinner

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Jannik Sinner

Turneul Rolex Monte Carlo Masters are loc în Monaco, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Novak Djokovic și Jannik Sinner, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Monte Carlo este o localitate de 15.000 de locuitori, fondată în 1911. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 2.082.960 euro. 
Gazda este complexul Monte Carlo Country Club, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Zverev, Rublev, Nadal sau Tsitsipas. 

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic este un sârb de 33 de ani, clasat pe locul 1 ATP. 
Iar Djokovic este evident unul dintre cei mai buni jucători din istoria acestui sport, el neavând un joc spectaculos însă fiind extrem de constant și foarte greu de depășit indiferent dacă schimburile sunt lungi sau scurte. Novak întotdeauna a avut această capacitate, de a forța oponentul la eroare, având în plus un psihic incredibil, el și Nadal fiind la alt nivel față de ceilalți competitori din acest punct de vedere. 
Puterea lui mentală s-a văzut la Australian Open, când deși a avut o accidentare la abdomen a câștigat trofeul, în finală jucând un tenis aproape de perfecțiune cu Medvedev. 
Astfel Djokovic a ajuns la 18 turnee de grand slam, de curând devenind și jucătorul care a petrecut cele mai multe săptămâni pe primul loc mondial în istoria ATP. 
Pe Novak îl interesează exclusiv recordurile, spunând că nu o să se mai concentreze pe turnee mici, de acum încolo contând doar grand slamuri. Așadar aici nu știu dacă va ajunge în finală, fiind un prim antrenament pentru French Open. 
Forma sa este greu de estimat, Novak luându-și o pauză după Australian Open, aici fiind la primul meci de atunci. Însă evident nu are cum să joace foarte prost, fiind un jucător exagerat de constant care pierde clar doar atunci când vrea acest lucru, exemplul fiind turneul de la Viena. 
În 2020 are titlu la ATP Cup, titlu la Australian Open, titlu la Dubai, titlu la ATP Cincinnati, titlu la Roma, finală la Roland Garros, sferturi de finală la Viena și semifinale la ATP Cup. 
Iar în 2021 are titlu la Australian Open. 

Jannik Sinner: Forma echipei, știri și statistici

Jannik Sinner este un italian de 19 ani, clasat pe locul 22 ATP. 
Iar Sinner este considerat noul Djokovic, astfel acest meci se anunță unul extrem de interesant și disputat. Fiindcă Jannik seamănă în multe privințe cu oponentul său de aici, având o deplasare foarte bună pe teren, fiind mobil, elastic și fiind foarte greu de depășit de pe baseline. 
Jannik este fost campion național de schi, acolo dezvoltându-și mult forța trunchiului și elasticitatea, în circuitul mondial de tenis impresionând, trecând foarte repede prin turnee ITF și challenger, practic neavând oponent la acel nivel. 
Acum deja este considerat un star în devenire, unul dintre cei mai buni sportivi din lume deși este extrem de tânăr, chiar și cu 20 de ani sub unii adversari. 
Jannik deja are două titluri ATP 250, de curând ajungând în finală de la Miami, acolo însă cedând sub presiune și fiind învins de Hurkacz. Însă la start de carieră acest lucru este de înțeles. 
Sinner este foarte puternic, exemplul venind tot de la Miami unde a avut cea mai rapidă lovitură medie de forehand și cea mai rapidă lovitură medie de backhand. Iar pe zgură se descurcă bine, anul trecut punându-i mari probleme lui Nadal la Roland Garros în primul set, fiind la un pas să-l câștige. 
Așadar și aici are șanse să se impună. 
În 2020 are sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Roland Garros, semifinale la Koln și titlu la Sofia. 
Iar în 2021 are titlu la Melbourne 1, sferturi de finală la Marseille, sferturi de finală la Dubai și finală la Miami. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Ramos (locul 46 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Jannik Sinner

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Novak Djokovic v Jannik Sinner

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Djokovic la o cotă de 1.39.

Novak Djokovic vs Jannik Sinner Pont: Jannik Sinner comite peste 1.5 duble greseli

Novak Djokovic este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, anul acesta câștigând Australian Open. Aici însă nu se știe forma sa, după acel turneu luându-și o pauză prelungită, având ca singur obiectiv pe zgură Roland Garrosul. Totuși mă aștept să lupte și să dorească să ajungă în finală. Jannik Sinner este noua stea a tenisului mondial, un jucătora foarte similar cu oponentul său de aici în ceea ce privește mobilitatea, deplasarea pe teren și conceptul tactic. Așadar meciul se anunță foarte disputat, Jannik fiind în formă bună, venind după finală de la Miami, aici în primul tur trecând ușor de Ramos. Serviciul său este bun iar ca duble greșeli în general nu exagerează, având 1 cu Ruusuvuori, 2 cu Agut sau 1 în primul tur de aici cu Ramos. Însă atunci când este presiune uneori serviciul îi cedează, în finala de la Miami comițând 5 duble greșeli, având 3 cu Bublik sau 4 în înfrângerea cu Aslan Karatsev. Consider astfel că Sinner va comite peste 1.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici