1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont Novak Djokovic - Gael Monfils, Poate să-i pună probleme francezul Djokerului ?!

Pont Novak Djokovic - Gael Monfils, Poate să-i pună probleme francezul Djokerului ?!

Guest
Guest

2020-01-06 02:22:00

ATP CUP

06 Ianuarie 2020, 10:00

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Gael Monfils

Gael Monfils

1.50

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Gael Monfils

Seria de ponturi de la ATP Cup continuă, iar următorul vine de la partida dintre sârbul Novak Djokovic și francezul Gael Monfils, meci programat pe Pat Rafter Arena și care va începe după ora 10 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic a debutat cum se cuvine în noul sezon. Adica cu o victorie în minimum de seturi, în fața unuia dintre numele importante din circuit, Kevin Anderson. A fost însă un succes greu obținut de către sârb, în fața unui jucător care a jucat primul meci oficial după o pauză de mai bine de 5 luni. Una peste alta, rămâne un succes important pentru Djkovic, dar și pentru Serbia, care s-a și impus de altfel în fața reprezentativei Africii de Sud în primul duel din grupa A.

Novak mai evoluase deja, însă în cadrul unui turneu demonstrativ. La Abu Dhabi, sârbul a cedat în fața lui Tsitsipas și a câștigat duelul cu Khachanov. E doar încălzirea pentru sârb, care vrea să atingă un nivel cât mai bun până la startul primul Grand Slam al anului. Pentru Novak urmează un meci cel puțin la fel de solicitant precum primul. Poate chiar mai greu, pentru că Monfils e la ora actuală peste Anderson ca formă sportivă.

Însă la cum îl știm pe sârb, nu cred că Djokovc va avea emoții în fața lui Gael. E adevărat, suntem poate puțin influențați de scorul din meciul cu sud-africanul, dar nici un meci nu seamănă cu altul și sunt convins că Novak va arăta și mai bine în această dimineață.

Gael Monfils: Forma echipei, știri și statistici

Gael Monfils a debutat și el cu dreptul în noul sezon. Francezul a trecut în minimum de seturi de chilianul Christian Garin, 6-3, 7-5, la capătul unui meci în care Gael nu a avut emoții și nu s-a pus problema câștigătorului. Gael a evoluat și el anterior turneului din Australia, la  Diriyah Tennis Cup, în Arabia Saudită, acolo unde a obținut o victorie și a suferit un eșec. 

Finalul sezonului trecut a fost oscilant pentru francez, care a alternat meciurile bune cu cele mai puțin bune, la fel ca și rezultatele. Acum însă Gael pare pregătit să obțină noi rezultate pe măsură, iar la forma fizică pe care a arătat-o în prima partidă din Australia sunt toate șansele să-l vedem din nou pe francez făcând spectacol. Franța a câștigat primul duel, cu Chile, dar astăzi va avea un meci mult mai greu în fața reprezentantei Franței. 

E foarte posibil ca meciul dintre cele două naționale să se decidă la partida de dublu, asta dacă favoriții își vor respecta statutul. Paire să se impună în fața lui Lajovic, iar Djokovic contra numărului 10 mondial. E clar că Monfils va avea un meci foarte greu, în condițiile în care nu a câștigat niciodată în fața Djokerul. Cu siguranță acest meci se va juca și la nivel mental, iar bilanțul disputelor directe va avea și el rolul său! 

Mă aștept la un meci spectaculos, iar dacă Monfils nu va reuși să scoată ceva din acest meci, măcar va ridica publicul în picioare.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Gael Monfils

De 15 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători în meciuri oficiale, iar sârbul le-a câștigat pe toate!! Ultima confruntare directă a avut loc în urmă cu 2 ani, la Melbourne, când Novak s-a impus cu 3-1 la seturi.

Cote pentru Novak Djokovic v Gael Monfils

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge pe over 19,5 gameuri, la o cotă de 1,60 sau peste 8,5 gameuri primul set, la o cotă de 1,30.

Novak Djokovic vs Gael Monfils Pont: Scor corect 2-0 Djokovic

Se anunță un meci interesant. Monfils a arătat foarte bine în prima partidă din Australia și abordează meciul cu Novak încrezător. Sigur, francezul e conștient că partida contra sârbului e una infinit mai grea decât cea anterioară, dar Gael va face tot ce stă în putință pentru a ieși cu fruntea sus din această dispută. Djokovic a arătat un joc bun contra lui Anderson, dar sunt aproape convins că nu va mai avea un meci așa greu și contra francezului. Sârbul știe exact cum să joace cu Monfils și tocmai de aia voi miza cu încredere pe succesul lui Nole în minimum de seturi. Cota este una cel puțin decentă!

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici