1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pronostic pentru Novak Djokovic - Denis Shapovalov, ATP Cup, 10.01.2020

Pronostic pentru Novak Djokovic - Denis Shapovalov, ATP Cup, 10.01.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-01-09 00:55:00

ATP Cup

10 Ianuarie 2020, 03:00

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Denis Shapovalov

Denis Shapovalov

1.62

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Denis Shapovalov

Turneul ATP Cup are loc în Australia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturi dintre Novak Djokovic și Denis Shapovalov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
ATP Cup este noua competiție a tenisului masculin, disputată în primele două săptămâni din an și având un format nou, pe națiuni. Gazde au fost alese trei orașe importante de la Antipozi: Perth, Brisbane și Sydney, deși din faza sferturilor toate meciurile se vor disputa în Sydney. 
Gazda este complexul Ken Rosewall Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Djokovic, Shapovalov sau Medvedev. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic este un sârb de 32 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Djokovic este evident unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, deși nu are atât de mulți fani precum Nadal sau Federer. Însă Novak are 16 titluri de grand slam, 34 de Masters 1000, mai având câțiva ani în care poate să facă performanțe. 
În 2019 are semifinale la Doha, titlu la Australian Open, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Madrid, finală la Roma, semifinale la Roland Garros, titlu la Wimbledon, semifinale la Cincinnati, titlu la Tokyo, sferturi de finală la Shanghai și titlu la Paris. 
Sezon foarte solid, ca întotdeauna. 
Djokovic aici are șanse minime la trofeu, deoarece echipa sa este destul de slabă. 
Aici:

- 7-6 7-6 cu Anderson (locul 147 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-2 cu Monfils (locul 9 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (toate salvate)
- 6-3 6-3 cu Garin (locul 33 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

Denis Shapovalov este un canadian de 20 de ani, clasat pe locul 14 ATP. 
Iar Shapovalov este unul dintre starurile viitorului, deși încă de acum este un jucător foarte bine clasat și foarte popular. Însă evident poate să mai crească și poate să obțină performanțe inclusiv în turnee de grand slam. 
În 2019 are sferturi de finală la Montpellier, sferturi de finală la Rotterdam, semifinale la Miami, sferturi de finală la Lyon, semifinale la Winston Salem, semifinale la Chengdu, titlu la Stockholm și finală în Cupa Davis. 
Sezon foarte bun pentru Shapovalov, el obținând primul său titlu important. 
Aici:

- 7-6 7-6 cu Tsitsipas (locul 6 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)
- 7-6 4-6 2-6 cu De Minaur (locul 18 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (9 salvate)
- 6-2 6-2 cu Zverev (locul 7 ATP), câștigând 91% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Denis Shapovalov

În întâlnirile directe scorul este 4-0 pentru Djokovic, ultima având loc în 2019 la Paris când Novak s-a impus 6-3 6-4. 

Cote pentru Novak Djokovic v Denis Shapovalov

Novak Djokovic vs Denis Shapovalov Pont: Novak Djokovic comite peste 1.5 duble greseli

Novak Djokovic probabil nu va câștiga această competiție, în special deoarece îl are ca partener pe Dusan Lajovic. În plus Djokovic nu este chiar în forma sa maximă, având probleme atât cu Anderson cât și cu Monfils. Serviciul său a fost destul de inconstant, iar ca duble greșeli are aici 1 cu Anderson, 5 cu Monfils și 4 cu Djokovic. Denis Shapovalov este un tenismen foarte bun care poate să emite pretenții aici. Mai ales deoarece Denis a jucat bine în absolut toate partidele, trecând în minimum de seturi de Tsitsipas și de Alexander Zverev, apoi făcând meci bun și cu De Minaur. Așadar poate lua set. Consider astfel că Djokovic va comite peste 1.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici