Novak Djokovic vs Casper Ruud, Ponturi pariuri tenis ATP Turneul Campionilor, 15.11.2021. Sârbul este mare favorit în Grupa Verde

ATP

Cota: 1.46

Adaugat de: Marian Cioată

15 Noi 2021 05:59 977 0
Logo Novak Djokovic Novak Djokovic
Logo Casper Ruud Casper Ruud
VS
15:00 15 Noiembrie 2021
Turneul Campionilor ATP

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Casper Ruud

Luni, 15 noiembrie 2021, începând cu orele 15.00, este programat debutul liderului ATP - Novak Djokovic la Turneul Campionilor de la Torino, contra norvegianului Casper Ruud (8 ATP). Pronosticul recomandat merge în direcția sportivului mai experimentat, care se descurcă net superior pe suprafețele rapide și caută cel de-al șaselea trofeu la acest prestigios concurs de final de sezon.

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Novak (34 ani) vine după un nou titlu de categorie Masters 1000, cucerit la Paris Bercy, după o finală în care a revenit în fața rusului Daniil Medvedev. Interesant este faptul că sârbul a avut nevoie de set decisiv în 3 din cele 4 partide disputate în sala pariziană, contra lui Fucsovics, Hurkacz și Medvedev. 

Aici la Torino s-a antrenat foarte mult în compania rivalului său recent, dat fiind faptul că au fost repartizați în grupe diferite și cel mai probabil se vor întâlni din nou abia în fazele eliminatorii ale turneului din Piemont. Djokovic a jucat puțin în sală, în ultimul an, dar are un record fantastic, de 144 victorii și doar 44 înfrângeri. El a preferat să se refacă după eșecul din finala Openului American de la New York și și-a luat aproape 2 luni de pauză competițională, între 12 septembrie și 2 noiembrie. 

La Turneul Campionilor nu s-a mai impus din anul 2015. Atunci pierdea în faza grupelor contra lui Roger Federer, dar se revanșa în fața elvețianului în ultimul act al competiției de la Londra. Cele 5 titluri de la Masters Cup au venit în 2008, 2012, 2013, 2014 și 2015. A fost învins în finalele din 2016, de către Andy Murray și din 2018 de către Alexander Zverev. Anul trecut a fost eliminat din semifinale de către austriacul Dominic Thiem, în tiebreakul setului decisiv. Anterior, sârbul fusese învins și în faza grupelor de către același Daniil Medvedev.

Condițiile de joc din nordul Italiei sunt ceva mai rapide decât cele de la Paris Bercy, iar contra unor adversari precum Ruud, acest aspect poate fi unul avantajos.

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Casper (22 ani) este la prima sa prezență pe tabloul principal de la Turneul Campionilor și nu are absolut nimic de pierdut. Va evolua fără presiunie și este de așteptat să termine ultimul în această grupă din care mai fac parte grecul Stefanos Tsitsipas și rusul Andrey Rublev. Norvegianul este cel mai puțin performant jucător pe suprafețele rapide, dintre toți cei 8 repartizați în grupele Roșie și Verde de la Torino. 

Recordul lui Ruud pe hard indoor este unul modest, cu 33 victorii din 59 meciuri disputate. El nu a câștigat niciun meci în sală în 2020, iar în 2021 nu a participat la niciun turneu în astfel de condiții, până la Laver Cup din 24 septembrie. A disputat 2 sferturi de finală, la ATP Viena și ATP Paris, fiind învins clar, în minimum de seturi de către Jannik Sinner și respectiv Alexander Zverev.

La 1,83 metri înălțime, Casper este cel mai scund dintre tenismenii participanți în proba de simplu de la Turneul Campionilor 2021. Serviciul său este unul de calitate, variat și încărcat cu mult efect, însă are clar mai puține variante în comparație cu adversarii cu alonje superioare. 

Nordicul și-a construit clasamentul pe zgură, reușind să cucererească 4 din cele 5 titluri stagionale în perioada aprilie-iulie. A fost constant în turneele de categorie Masters 1000, reușind să fructifice culoarele de cap de serie și să ajungă până în sferturile de finală de la Toronto, Cincinnati sau Paris Bercy, cu câte 2 victorii pe tablourile principale. Atunci când a dat de rivali de top pe hard, s-a înclinat fără drept de apel.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Casper Ruud

Novak Djokovic s-a impus în unicul duel direct anterior, cu scorul de 7-5 6-3, anul trecut în semifinalele Mastersului de la Roma, desfășurat pe zgură, în aer liber. 

Cote pentru Novak Djokovic v Casper Ruud

Alternativ, puteți încerca și varianta unui meci fără tiebreak, la o cotă de 1,41 oferită tot de cei de la Unibet pariuri sportive.

Novak Djokovic vs Casper Ruud Pont: 2-0 Djokovic

Mizez cu încredere medie pe victoria sârbului în 2 seturi, la debutul său de la Torino. Casper Ruud a fost învins clar pe suprafețele rapide de către adversarii de top precum Zverev, Tsitsipas sau Sinner, în a doua parte a sezonului 2021, care a fost incomparabil mai modestă decât prima. Norvegianul a impresionat pe zgură, iar pe ciment a făcut suficient cât să completeze zestrea de puncte necesară pentru calificarea la Turneul Campionilor. Novak Djokovic nu cred că va rata șansa de a bifa un succes rapid astăzi, în minimum de seturi, contra unui oponent care va avea emoții la debut și oricum nu se simte în largul său pe hard indoor. Am ales acest pont din oferta Unibet pariuri sportive.

Pont pariuri: 2-0 Djokovic

Miza: 6/10

Cota: 1.46

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici