1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Novak Djokovic vs Aljaz Bedene

Novak Djokovic vs Aljaz Bedene, Ponturi Pariuri ATP Roland Garros, 27.05.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-05-27 01:50:00

Ponturi tenis ATP - Roland Garros

27 Mai 2022, 14:30

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Aljaz Bedene

Aljaz Bedene

1.50

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Aljaz Bedene

În cursul acestei zile urmează să se dispute primele dueluri din turul al treilea de la Roland Garros, atât în întrecerea masculină, cât și în cea feminină. Jumătatea superioară va fi în prim plan astăzi în competiția băieților, cu Novak Djokovic și Carlos Alcaraz principali protagoniști pe Philippe Chatrier, respectiv Rafael Nadal și Alexander Zverev pe Suzanne-Lenglen.

În continuare ne vom îndrepta atenția asupra duelului dintre sârbul Novak Djokovic și slovenul Aljaz Bedene. Această partidă este programată în jurul orei 14:30, ora României, pe arena centrală, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic pare să-și fi regăsit cea mai bună formă chiar la timp pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului. Dacă sezonul pe zgură a început dezamăgitor pentru el, cu o înfrângere neașteptată în fața lui Alejandro Davidovich Fokina la meciul de debut de la Monte Carlo, partidă succedată de înfrângerea suferită contra lui Rublev în finala de la Belgrad, liderul mondial și-a ridicat treptat nivelul jocului, iar tenisul său a început să arate din ce în ce mai bine. La Madrid, Nole avea să se califice în semifinale, învins acolo de cel ce avea să-și adjudece trofeul, Carlos Alcaraz, noua senzație a tenisului mondial. O săptămână mai târziu avea să etaleze același tenis solid, dar a mers un pas mai departe, câștigând în finală contra lui Stefanos Tsitsipas pentru a-și asigura cel de-al șaselea titlu al carierei la Foro Italico.

Djokovic este campionul en-titre de la Roland Garros, iar campania de apărare a titlului a început furtunos pentru el, cu un succes confortabil obținut în fața lui Yoshihito Nishioka în minimum de seturi, scor 6-3 6-1 6-0. Tot de trei seturi a avut nevoie și în turul secund pentru a dispune de slovacul Alex Molcan, proaspătul finalist de la Lyon, scor 6-2 6-3 7-6(4). 

În 17 prezențe anterioare la Roland Garros, Nole a pierdut doar de două ori înaintea optimilor de finală, la debut, în 2005, respectiv în 2009.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Aljaz Bedene: Forma echipei, știri și statistici

Aljaz Bedene este un tenismen sloven în vârstă de 32 de ani, ocupantul poziției a 195-a în clasamentul mondial. Prezența lui Bedene în această fază a competiției reprezintă o oarecare surpriză, nu că el ar fi un jucător neobișnuit cu acest nivel, însă numărul foarte mic de meciuri oficiale din ultima perioadă și forma slabă pe care o traversa înaintea Roland Garrosului nu anunța o campanie prea reușită pentru el pe zgura pariziană. Bedene a suferit o accidentare vara trecută ce l-a ținut departe de turneele oficiale timp de 8 luni, revenind abia în luna martie a acestui an, în Mastersul de la Indian Wells. Învins acolo de Kamil Majchrzak, slovenul avea să piardă în runda inaugurală atât la Miami, cât și la Lyon, iar singura sa victorie din 2022 o înregistra în primul tur de la Belgrad, 7-6(4) 4-6 6-3 cu Mikhail Kukushkin.

Așadar, cu patru turnee la activ și doar cinci meciuri oficiale în ultimele zece luni, Bedene nu pornea cu prea mari șanse la accederea în turul al treilea. El a profitat, însă, de un tablou nu tocmai dificil, și i-a învins aici în rundele precedente pe Christopher O'Connell, scor 6-2 6-4 6-7(5) 6-1, respectiv Pablo Cuevas, scor 4-6 6-4 7-6(5) 6-4.

Dacă partida contra lui O'Connell a fost una la discreția sa, contra lui Cuevas a avut mult mai mult de muncă, veteranul sud-american având nu doar un set avans, ci și un break avantaj în următoarele două manșe.

Această partidă echivalează cu cea de-a treia prezență a carierei în turul al treilea de la Roland Garros pentru Bedene, fază a competiției pe care a atins-o în trecut în 2016 și 2020, dar pe care nu a reușit să o depășească vreodată.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Aljaz Bedene

Novak Djokovic a câștigat toate cele trei dueluri directe contra lui Bedene, 6-3 6-2 6-4 în primul tur de la Australian Open din 2015, 6-2 6-3 6-3 în turul al treilea de la Roland Garros din 2016, respectiv 7-6(2) 6-2 în turul secund de la Roma din 2017.

Cote pentru Novak Djokovic v Aljaz Bedene

Ca alternativă la pariul nostru principal puteți încerca victoria lui Novak Djokovic în cel mult 30 de game-uri, pentru o cotă de 1.44 oferită de casa de pariuri Betano.

Novak Djokovic vs Aljaz Bedene Pont: Novak Djokovic -8.5 game-uri (HA)

Novak Djokovic traversează un moment foarte bun în prezent, după startul dezamăgitor de sezon pe zgură, nivelul tenisului său a crescut considerabil de la meci la meci. După semifinala pierdută la Madrid în fața lui Carlos Alcaraz, liderul mondial s-a impus la Foro Italico, acolo unde și-a trecut în palmares cel de-al șaselea titlu din carieră, iar acum înregistrează o serie de 7 victorii la rând și 16 seturi consecutive câștigate. Nole este campionul en-titre de la Roland Garros, iar misiunea sa de apărare a titlului se anunță extrem de grea, pe partea sa de tablou aflându-se Rafael Nadal și Carlos Alcaraz. Djokovic are nevoie să ajungă cât mai odihnit în fazele avansate ale turneului și nu-și permite să piardă prea mult timp în astfel de partide disproporționate. Aljaz Bedene este un jucător de calitate, fost nr.46 în lume, dar care a suferit o accidentare serioasă în luna iulie a anului trecut, motiv pentru care se află la doar al cincelea turneu oficial al sezonului. Slovenul nu câștigase decât o singură partidă în 2022 înainte de Roland Garros, iar acum vine după două succese în patru seturi cu O'Connell și Cuevas, iar o a treia partidă de tip best of 5, și în special contra lui Novak Djokovic, cred că se va dovedi prea mult pentru el pe plan fizic în acest moment. Bedene întâlnește doar al doilea adversar din top 50 de la revenirea în circuit, în precedenta ocazie fiind dominat categoric de Fabio Fognini, în fața căruia a câștigat doar 5 game-uri în optimile de la Belgrad. Liderul mondial ar trebui să obțină calificarea mai departe fără prea mari bătăi de cap, astfel că pronosticul meu merge pe un succes la cel puțin 9 game-uri diferență în favoarea lui Novak Djokovic, pentru o cotă de 1.50. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici