1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Novak Djokovic vs Alexander Zverev

Novak Djokovic vs Alexander Zverev - Ponturi Pariuri ATP Finals, 20.11.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-11-20 10:24:00

ATP Finals

20 Noiembrie 2021, 22:00

Novak Djokovic

Novak Djokovic

versus
Alexander Zverev

Alexander Zverev

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Alexander Zverev

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Torino, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Novak Djokovic și Alexander Zverev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Torino este o localitate de 843.000 de locuitori, numele venind de la poporul Taurini. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 7.250.000 de dolari. 
Gazda este complexul Pala Alpitour, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această fază îi avem pe Medvedev, Ruud, Zverev și Djokovic. 


 

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

Novak Djokovic este un sârb de 34 de ani, clasat pe locul 1 ATP. 
Iar Djokovic este unul dintre marii campioni din istorie, având foarte multe recorduri deținute. Cel mai important este numărul de grand slamuri, 20, fiind la egalitate cu Nadal și Federer, apoi numărul de săptămâni petrecute pe locul 1 mondial și numărul de ani încheiați ca lider mondial, 7. 
Așadar Novak deja are o carieră incredibilă, care poate să fie îmbunătățită. 
Anul său a fost magic în prima sa parte, câștigând Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Însă la Olimpiadă s-a rupt ceva, în special pe plan psihic el cedând. 
Acolo a pierdut în semifinale chiar cu oponentul de aici, ratând și medalia de bronz după o înfrângere cu Busta. 
Iar la US Open a cedat clar în finală, 0-3 cu Medvedev. Aceasta este probabil cea mai mare dezamăgire din cariera sa, deoarece este aproape imposibil să mai realizeze the grand slam. 
Forma sa este bună, venind aici după titlu la Paris, trecând în finală de Daniil, o mică revanșă. 
Iar aici a fost solid, trecând ușor de Ruud și Rublev, în două seturi, scurte, câștigând fără emoții grupa sa. Însă nivelul grupei a fost foarte scăzut, iar acum va avea în față un alt fel de oponent. 
În 2021 are titlu la Australian Open, semifinale la Belgrad 1, finală la Roma, titlu la Belgrad 2, titlu la Roland Garros, titlu la Wimbledon, semifinale la Jocurile Olimpice, finală la US Open și titlu la Paris. 
Aici:

- 7-6 6-2 cu Ruud (locul 8 ATP), câștigând 90% mingi cu primul serviciu, 38% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-3 6-3 cu Rublev (locul 5 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-2 6-1 cu Norrie (locul 12 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

Alexander Zverev este un german de 24 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Zverev este unul dintre cei mai constanți jucători din lume, cel puțin pe durata unui sezon întreg. De ani buni el nu mai iese din topul 10 mondial, având rezultate foarte bune, concretizate în titluri. 
Alexander are 5 trofee de Masters, două dintre ele câștigate chiar anul acesta, la Madrid și Cincinnati, în plus în vară câștigând medalia de aur la Olimpiadă. Datorită acestei performanțe, va rămâne perpetuu în cărțile de istorie ale tenisului. 
Zverev a început să fie solid și în grand slamuri, deși până anul trecut era recunoscut pentru faptul că nu poate să treacă de primele tururi în turnee majore. Însă recent are finală și semifinală la US Open, plus semifinală la Roland Garros. 
În ultima vreme forma sa a fost bună, având titlu la Viena, tot indoor. 
La Paris a cedat în semifinale cu Medvedev, foarte clar, însă a declarat că acolo s-a simțit obosit. 
Aici a fost excelent. calificându-se fără emoții. 
A pierdut meciul cu Medvedev, astfel terminând pe 2 în grupă, însă inclusiv acolo a fost foarte solid, cedând doar în tie-breakul setului decisiv, după un meci de bună calitate. 
În ultima partidă a trecut foarte ușor de Hurkacz. 
În 2021 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Munchen, titlu la Madrid, sferturi de finală la Roma, semifinale la Roland Garros, titlu la Jocurile Olimpice, titlu la Cincinnati, semifinale la US Open, sferturi de finală la Indian Wells, titlu la Viena și semifinale la Paris.
Aici:

- 7-6 6-1 cu Berrettini (locul 7 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 3-6 7-6 6-7 cu Medvedev (locul 2 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-2 6-4 cu Hurkacz (locul 9 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, fără să ofere mingi de break.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Alexander Zverev

În întâlnirile directe scorul este 7-3 pentru Djokovic, ultima având loc în acest sezon la US Open când Novak s-a impus 4-6 6-2 6-4 4-6 6-2.

Cote pentru Novak Djokovic v Alexander Zverev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Zverev +4.5 la o cotă de 1.41.

Novak Djokovic vs Alexander Zverev Pont: Novak Djokovic comite sub 2.5 duble greseli

Novak Djokovic este într-o formă de top, fiind motivat să câștige acest trofeu. Australian Open a decis ieri ca jucătorii nevaccinați să fie interziși anul viitor la acest grand slam, așadar Novak probabil va absenta acolo, urmând o vacanță de câteva luni pentru el. Astfel un titlu ar fi important aici. Djokovic nu a pierdut niciun set în grupă, servind excelent. Mai mult, nu a comis nicio dublă greșeală tot turneul. Iar la meciul direct de la US Open, unul lung de 5 seturi, a comis doar 2 duble. Alexander Zverev este și el într-o formă de top, având șanse la victorie. A cedat în meciul cu Medvedev în grupă, însă inclusiv acolo a fost foarte solid. Pe retur însă nu cred că va face multe breakuri. Consider astfel că Djokovic va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Novak Djokovic vs Alexander Zverev Pont: Alexander Zverev peste 1,5 duble greșeli

Alexander Zverev este tipul de jucător foarte talentat, dar inconstant atunci când se află la serviciu. Jucătorul german a demonstrat în nenumărate rânduri că e capabil să comită o mulțime de duble greșeli, din dorința de a forța al doilea serviciu. Asta s-a văzut cel mai clar în duelurile cu adversarii de calibru, precum este vorba de Novac Djokovic. În cel mai recent duel cu sârbul, din luna septembrie de la New York, Zverev a făcut nu mai puțin de 8 duble greșeli. Recent, neamțul a avut două duble la acest turneu în fața lui Medvedev, iar în competiția precedentă de la Paris a comis 3 cu Lajovic și 5 cu Dimitrov. În aceste condiții, recomand cu încredere depășirea baremului fixat de Betfair, de peste 1,5 duble greșeli Zverev. Succes!

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici