Share

Novak Djokovic - Alexander Zverev: ponturi pariuri Jocurile Olimpice. 30.07.2021

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

29 Iul 2021 20:26 450 0
Logo Novak Djokovic Novak Djokovic
Logo Alexander Zverev Alexander Zverev
VS
10:30 30 Iulie 2021
Jocurile Olimpice 2020

Analiză și informații pentru Novak Djokovic v Alexander Zverev

În a doua semifinală a turneului masculin de tenis de la Jocurile Oimpice, față în față se vor afla Novak Djokovic și Alexander Zverev. Partida dintre cei doi este programată în complexul Ariake Coliseum, iar ora aproximativă de începere este 10:30. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor doi jucători, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul oferit.

Novak Djokovic: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Novak Djokovic arată cea mai bună formă din carieră. Chiar dacă în trecut au existat sezoane în care sârbul a reușit să își domine adversari, niciodată nu a făcut-o atât de categoric precum în 2021. Ocupantul locului 1 în lume a reușit să-și treacă în cont primele trei trofee de Grand Slam, iar la Jocurile Olimpice de la Tokyo visează să pună mâna pe medalia de aur. Agențiile partenere îl văd favorit clar în această privință, oferindu-i cote infirme la fiecare meci pentru obținerea victoriei. Novak se prezintă în această semifinală cu o serie de 22 de meciuri câștigate la rând, iar în această perioadă a reușit să își treacă în cont titlurile de la Belgrad, Roland Garros și Wimbledon. Pentru a ajunge în careul de ași de la Tokyo, sârbul nu a cedat nici măcar un set, iar pe parcurs i-a învins pe Dellien, Struff, Davidovich Fokina și Nishikori. Liderul ATP urmărește o performanță fără pereche în întreaga istorie a tenisului masculin: să câștige Golden Slam - toate cele 4 titluri de Grand Slam dintr-un sezon + medalia de Aur la Jocurile Olimpice.

Alexander Zverev : Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Alexander Zverev a reușit în acest an să evolueze mult mai bine la competițiile importante. În trecut, neamțul performa la întreceri de nivel Masters, precum și la concursuri de mai mică importanță, dar la Grand Slam claca și era eliminat în primele runde. În 2021, Zverev a ajuns în sferturile de finală de la Australian Open, unde a pierdut chiar în fața lui Novak Djokovic, iar la Roland Garros s-a oprit în semifinale, în urma unei înfrângeri dramatice în 5 seturi cu grecul Stefanos Tsitsipas. Wimbledonul a adus o calificare în a doua săptămână, dar aventura de la All England Club s-a încheiat în optimi, cu un meci pierdut tot în 5 seturi, de această dată în fața canadianului Felix Auger Aliassime. Până acum, Zverev a câștigat 32 de meciuri în acest an, iar ca titluri se poate lăuda cu cele de la Acapulco și Madrid. Drumul său spre semifinalele de la Tokyo a fost pavat cu victorii în fața lui Lu, Galan, Basilashvili și Chardy. Asemenea adversarului său din semifinala de vineri dimineață, Alexander nu a pierdut niciun set la actuala ediție a Jocurilor Olimpice.

Statistica meciurilor directe Novak Djokovic v Alexander Zverev

Aceasta va fi cea de-a noua partidă directă între cei doi jucători. Până acum avantajul categoric îi aparține lui Djokovic, care a reușit să se impună în șase din cele opt meciuri anterioare. Trei dintre acestea au venit în ultimele 10 luni: la Turneul Campionilor 2020, apoi de două ori în startul actualului sezon, în Australia.

Cote pentru Novak Djokovic v Alexander Zverev

Ocupantul locului 1 în lume este considerat mare favorit în această partidă, însă mă aștept la o replică puternică dată de Alexander Zverev. Ultimele două meciuri directe, ambele disputate în 2021, au fost câștigate de Novak Djokovic, însă de fiecare dată adversarul din Germania a reușit să îi ia câte un set. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 19,5 Game-uri. În cazul în care se vor juca cel puțin 20 de Game-uri, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 1.65.

Novak Djokovic vs Alexander Zverev Pont: Alexander Zverev peste 1.5 duble greșeli

Alexander Zverev este tipul de jucător inconstant, care face un meci bun la serviciu, iar în următorul comite o mulțime de duble greșeli. Neamțul îl va avea în față pe cel mai bun jucător la retur din circuit, iar Novak va pune multă presiune pe serviciul 2 al adversarului. Obligat să forțeze pe a doua minge, Zverev va comite duble greșeli, la fel cum s-a întâmplat în toate confruntările anterioare cu Djokovic. Ultimele trei meciuri directe au avut loc de la începutul lunii Noiembrie 2020 și până în prezent, de fiecare dată Alexander a comis cel puțin 5 duble greșeli. În aceste condiții, mă aștept să aibă minim două și în confruntarea de vineri dimineață, iar cota oferită de Betano pariuri sportive este una excelentă. Succes!

Pont pariuri: Alexander Zverev peste 1.5 duble greșeli

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Gabriel Morariu

Ponturi:

40

Castigate:

25

Pierdute:

11

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici