1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Nikola Mektic/Mate Pavic - Lorenzo Musetti/Lorenzo Sonego: ponturi pariuri Jocurile Olimpice. 26.07.2021

Nikola Mektic/Mate Pavic - Lorenzo Musetti/Lorenzo Sonego: ponturi pariuri Jocurile Olimpice. 26.07.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-07-25 17:56:00

Jocurile Olimpice Tokyo

26 Iulie 2021, 10:00

Nikola Mektic/Mate Pavic

Nikola Mektic/Mate Pavic

versus
Lorenzo Sonego/Lorenzo Musetti

Lorenzo Sonego/Lorenzo Musetti

1.73

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Nikola Mektic/Mate Pavic v Lorenzo Sonego/Lorenzo Musetti

În turul doi al turneului de dublu masculin de la Jocurile Olimpice organizate la Tokyo, față în față se vor afla echipele Nikola Mektic/Mate Pavic și Lorenzo Musetti/Lorenzo Sonego. Partida este programată în cursul dimineții de luni, în jurul orei 10:00, în cadrul complexului Ariake Coliseum. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu.

Nikola Mektic/Mate Pavic: Forma echipei, știri și statistici

Nicola Mektic și Mate Pavic au dat peste cap toate calculele hârtiei. Ei au început acest sezon împreună tocmai pentru a avea o omogenitate cât mai bună în momentul sosirii la Jocurile Olimpice. Obiectivul lor este clar câștigarea medaliei de Aur pentru Croația. Deși ambii era jucători buni de dublu, cu rezultate mai mult decât decente, nimeni nu ar fi prevăzut că echipa din Croația va domina copios acest sezon. Nicola și Mate au jucat împreună 54 de meciuri în 2021 și au câștigat nu mai puțin de 49! Ei s-au calificat în 10 finale ATP și au cucerit deja 8 trofee. Mektic și Pavic și-au asigurat calificarea la Turneul Campionilor și în proporție covârștitoare vor încheia anul pe locul 1 în clasamentul pe echipe. Forma croaților este una excelentă: au câștigat ultimele 11 meciuri jucate: titluri la Eastbourne și Wimbledon, iar în primul tur de la Jocurile Olimpice au trecut de perechea din Brazilia Marcelo Demoliner/Marcelo Melo, în două seturi, cu scorul de 7-6, 6-4.

Lorenzo Sonego/Lorenzo Musetti: Forma echipei, știri și statistici

Lorenzo Musetti și Lorenzo Sonego sunt doi talentați jucători din Italia, din două generații diferite. Sonego are 26 de ani și deja a confirmat în circuitul ATP, unde a ajuns între primii 30 din lume la simplu. Musetti are doar 19 ani, se anunță un jucător extraordinar în viitor, iar la Roland Garros l-a condus cu 2-0 la seturi pe Novak Djokovic, însă apoi a avut o cădere inexplicabilă. După pauza luată de sârb la finalul actului secund, Musetti a fost de nerecunoscut: nu a mai pus o minge în teren și a abandonat la scorul de 4-0 pentru liderul mondial în setul decisiv. Ziua de luni va fi una aglomerată pentru Lorenzo Sonego: el va juca mai întâi în proba de simplu, acolo unde îl va întâlni pe georgianul Nikoloz Basilashvili. Cei doi sportivi din Italia se află la primul turneu disputat împreună, astfel că nu pot impresiona la capitolul omogenitate. În primul tur, Sonego și Musetti au avut noroc la tragerea la sorți și i-au întâlnit pe spanolii Pablo Andujar și Roberto Carballes Baena. Ibericii nu au veleități la dublu, astfel că cei doi Lorenzo i-au învins în două seturi strânse, cu 7-5, 6-4. 

Statistica meciurilor directe Nikola Mektic/Mate Pavic v Lorenzo Sonego/Lorenzo Musetti

Acesta va fi primul meci direct oficial între cele două echipe.

Cote pentru Nikola Mektic/Mate Pavic v Lorenzo Sonego/Lorenzo Musetti

Nikola Mektic și Mate Pavic formează cea mai tare pereche din circuitul ATP din 2021, cu rezultate impresionante. Încrederea croaților este la cote ridicate, iar experiența lor este superioară tinerilor italieni pe care îi vor înfrunta la JO. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betfair, pentru o doză superioară de încredere puteți încerca varianta Mektic și Pavic câștigă primul set și câștigă partida. Această selecție are o cotă de 1,42. 

Nikola Mektic/Mate Pavic vs Lorenzo Sonego/Lorenzo Musetti Pont: Victorie Nikola Mektic/Mate Pavic 2-0 la seturi

Valoarea perechii Mektic/Pavic este una net superioară în proba de dublu. Asta se poate vedea atât la nivelul rezultatelor din 2021, dar și al omogenității. Croații au jucat 54 de meciuri împreună în acest an, pe când tinerii italieni se vor afla la doar al doilea! Mektic și Pavic au încrederea ridicată după succesul de la Wimbledon, iar în primul tur de la Tokyo au trecut de o pereche net superioară cei din Italia: brazilienii Demoliner și Melo. Agențiile partenere oferă cote mici pentru victoria simplă a echipei din Croația, este ușor de anticipat succesul lor. În aceste condiții, am ales varianta de 2-0 la seturi pentru Mektic și Pavic, iar Betfair pariuri sportive acordă o supercotă de neratat pentru această selecție. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici