1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Mektic/Pavic - Granollers/Zeballos

Nikola Mektic/Mate Pavic - Marcel Granollers/Horacio Zeballos: ponturi pariuri ATP Finals. 16.11.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-11-16 06:51:00

ATP Finals

16 Noiembrie 2021, 12:30

Nikola Mektic/Mate Pavic

Nikola Mektic/Mate Pavic

versus
Granollers/Zeballos

Granollers/Zeballos

1.50

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Nikola Mektic/Mate Pavic v Granollers/Zeballos

În primul meci al zilei de marți de la Turneul Campionilor, față în față se vor afla echipele Nikola Mektic/Mate Pavic și Marcel Granollers/Horacio Zeballos. Partida este programată pe arena centrală din Torino, cu începere de la ora 12:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

Nikola Mektic/Mate Pavic: Forma echipei, știri și statistici

Nikola Mektic și Mate Pavic au dominat copios sezonul 2021. Croații au început să joace în startul anului, cu obiectivul clar de a forma o echipă competitivă cu șanse bune la o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Totuși, nimeni nu se aștepta la ce a urmat: 8 titluri cucerite înainte de Olimpiada din vară și alte două prezențe în finale ATP. Astfel, lista trofeelor ATP cuprinde Antalya Open, Melbourne, Rotterdam, Miami, Monte Carlo (unde i-au învins pe adversarii de marți de la Torino), Roma, Eastbourne și Wimbledon (o nouă victorie în fața perechii Granollers/Zeballos). Și ajunși în fața momentului mult așteptat, Mektic și Pavic nu au dezamăgit: au reușit să cucerească medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după un succes în ultimul act obținut în fața conaționalilor Marin Cilic și Ivan Dodig (6-4, 3-6, 10-6). Per total, bilanțul croaților este unul ridicol de bun: 60 de meciuri câștigate și doar 11 pierdute. În primul duel de la Turneul Campionilor, Nikola și Mate au trecut de Kevin Krawietz și Horia Tecău, în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-4. 
Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Granollers/Zeballos: Forma echipei, știri și statistici

Marcel Granollers și Horacio Zeballos au demonstrat în acest an că reprezintă o echipă cu rezultate bune și pe celelalte suprafețe, nu doar pe zgură. În 2021, perechea din Spania și Argentina a ajuns în 4 finale ATP și au reușit să își treacă în cont două trofee: s-au impus la Mastersurile de la Madrid și Cincinnati și au pierdut finalele de la Acapulco și Wimbledon. În acest an, Granollers și Zeballos și-au trecut în cont 26 de victorii în circuit. Ultimul rezultat mare bifat înainte de Turneul Campionilor a fost sfertul de finală de la US Open, unde au fost învinși de Jamie Murray și Bruno Soares. Prima partidă disputată la întrecerea indoor din Torino a fost una caracterizată de suișuri și coborâșuri în evoluție. Granollers și Zeballos au fost nevoiți să salveze 4 mingi de meci în fața perechii Ivan Dodig/Filip Polasek, de care a trecut până la urmă cu scorul de 4-6, 7-6, 10-6. 

Statistica meciurilor directe Nikola Mektic/Mate Pavic v Granollers/Zeballos

Acesta va fi al patrulea meci între cele două perechi. Toate cele 3 anterioare au avut loc în acest an, iar Mektic și Pavic conduc cu 2-1. La Monte Carlo, în semifinale, Mektic și Pavic s-au impus cu 3-6, 7-5, 10-4, în timp ce Granollers și Zeballos au câștigat finala de la Madrid, tot după match-tiebreak, cu scorul de 1-6, 6-3, 10-8. Cel mai recent duel a fost și cel mai important: Mektic și Pavic au învins în 4 seturi în finala de la Wimbledon, cu scorul de 6-4, 7-6, 2-6, 7-5. 

 

Cote pentru Nikola Mektic/Mate Pavic v Granollers/Zeballos

Nikola Mektic și Mate Pavic formează cea mai bună echipă din circuit în 2021, iar la Torino au primit trofeul pentru încheierea sezonului pe locul 1. Foamea lor de trofee nu a dispărut, iar cuplul croat vrea să încheie anul cu titlul de la ATP Finals. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și o victorie în două seturi pentru Mektic și Pavic. Dacă cei doi jucători din Croația nu vor ceda vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 2,25.

Nikola Mektic/Mate Pavic vs Granollers/Zeballos Pont: Victorie Nikola Mektic/Mate Pavic

Nikola Mektic și Mate Pavic au avut un sezon fantastic, iar încrederea lor e la cote ridicate pe final de sezon. După ce au avut câteva rezultate mai slabe în circuitul american, jucătorii din Croația își propun să încheie anul în cea mai bună modalitate. Iar acest lucru ar fi reprezentat de titlul de la Turneul Campionilor. Mektic și Pavic se completează excelent în situațiile de serviciu - voleu, iar de pe linia de fund au execuții defensive mult peste media circuitului. Varietatea în joc le-a adus nu mai puțin de 60 de meciuri câștigate în 2021. Eu mă aștept să se impună și marți în fața perechii Granollers și Zeballos, pe care au învins-o în două finale importante în acest an. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici