Share

Nicolas Mahut - Grigor Dimitrov, Ponturi Pariuri Tenis, Ultimate Tennis Showdown 2, 01.08.2020

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Marian Cioată

01 Aug 2020 07:00 434 0
Logo Nicolas Mahut
Logo Grigor Dimitrov
Nicolas Mahut
Grigor Dimitrov
VS
15:30 01 August 2020
Ultimate Tennis Showdown 2

Analiză și informații pentru Nicolas Mahut v Grigor Dimitrov

Primul meci al zilei de pe tabloul masculin al competiției Ultimate Tennis Showdown 2 de la Sophia Antipolis, va avea loc începând cu orele 15.30 între francezul Nicolas Mahut (212 ATP) și bulgarul Grigor Dimitrov (19 ATP). Pronosticul recomandat merge în favoarea jucătorului mai bine clasat, care are avantaj clar în confruntările directe anterioare.

Nicolas Mahut: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Nicolas (38 ani) este un jucător care în ultimii ani a făcut performanțe extraordinare în proba de dublu, însă la simplu a încetat să mai fie foarte competitiv.

165-159 este bilanțul francezului pe hard outdoor, unul modest ținând cont că a debutat în circuit în sezonul 2000! Suprafața sa de joc favorită este iarba, acolo unde a obținut toate cele 4 titluri ATP din cariera de simplu. 

Mahut a jucat în 3 turnee Challenge Elite FFT, în luna iulie, fiind mai degrabă dezamăgitor, în compania unor adversari mai puțin cunoscuți, unii dintre ei chiar foarte slab cotați. A pierdut la nume precum Denolly (329 ATP), Hamou (346 ATP) sau Hoang (136 ATP) în partide în care pornea cu prima șansă, dar s-a dovedit a fi extrem de inconstant, comițând foarte multe greșeli neforțate. 

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Grigor (29 ani) a obținut o singură victorie post-lockdown, pe 13 iunie la Adria Tour, contra lui Dusan Lajovic. Apoi a pierdut cu Milojevic, Coric și Thiem, înainte să fie depistat cu Covid-19. A urmat o perioadă dificilă de recuperare și izolare pentru bulgar, care a revenit într-un turneu competitiv weekendul trecut la Sophia Antipolis, cu 2 înfrângeri la Richard Gasquet și Feliciano Lopez. 

Dimitrov este un tenismen puternic, de 1,91 metri înălțime și 81 kilograme, cu un stil de joc elegant, asemănător în multe privințe cu cel practicat de elvețianul Roger Federer. Chiar dacă nu este la 100% din potențialul său obișnuit, s-au văzut îmbunătățiri considerabile în evoluțiile sale, de la revenire.

Recordul bulgarului pe hard outdoor este de 194 victorii și 118 înfrângeri, cu 3 titluri ATP cucerite în aceste condiții (Acapulco 2014, Brisbane 2017, Cincinnati 2017). 

Statistica meciurilor directe Nicolas Mahut v Grigor Dimitrov

Dimitrov conduce cu scorul de 4-1 la duelurile directe.

Cote pentru Nicolas Mahut v Grigor Dimitrov

Nicolas Mahut vs Grigor Dimitrov Pont: Victorie Dimitrov

Merg pe un nou triumf din partea lui Grigor Dimitrov, tenismen clasat cu peste 200 locuri mai sus decât Nicolas Mahut. Ambii sunt jucători de rever cu o singură mână, cu lovituri elegante de pe această parte. Plusurile lui sunt evidente la forehand, acolo unde are execuții mai rapide, mai explozive în comparație cu cele ale veteranului din Hexagon. Dimitrov caută prima victorie după ce s-a vindecat de Coronavirus, iar azi o poate obține în fața uneia din victimele sale preferate din circuit, în condițiile în care Mahut a dezamăgit în aparițiile recente din Franța.

Pont pariuri: Victorie Dimitrov

Miza: 7/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

10

Castigate:

8

Pierdute:

2

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici