1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Nick Kyrgios vs Stefanos Tsitsipas

Nick Kyrgios vs Stefanos Tsitsipas, Ponturi Pariuri ATP Wimbledon, 02.07.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-07-02 08:48:00

ATP Wimbledon

02 Iulie 2022, 18:30

Nick Kyrgios

Nick Kyrgios

versus
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Nick Kyrgios v Stefanos Tsitsipas

Ziua a șasea de concurs de la Wimbledon este dedicată ultimelor partide din turul al treilea de pe tablourile masculine și feminine, la finalul serii urmând să aflăm țintarul complet al optimilor de finală. În concursul băieților, se dispută partidele de pe jumătatea inferioară de tablou, cu Rafa Nadal în prim plan pe arena centrală, în vreme ce, pe tabloul feminin, Iga Swiatek va ține capul de afiș.

Meciul vedetă al serii și cel asupra căruia ne vom îndrepta atenția în continuare îi va avea ca protagoniști pe australianul Nick Kyrgios și pe grecul Stefanos Tsitsipas. Această partidă este programată în jurul orei 18:30, ora României, pe terenul nr.1, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Nick Kyrgios: Forma echipei, știri și statistici

Așa cum ne-a obișnuit în ultimele sezoane, Nick Kyrgios a evoluat în circuit mai mult ca un jucător "part time", în primele cinci luni din 2022 având la activ doar patru turnee oficiale (Australian Open, Indian Wells, Miami și Houston). Sigur că acest aspect nu mai surprinde, fiind la ordinea zilei în cazul australianului. El a fost total absent în sezonul pe zgura de pe bătrânul continent, decizia de a nu participa la nicio competiție pe zgură în Europa în acest an fiind una pe care tenismenul de la Antipozi a făcut-o publică încă de acum câteva luni.

Situația se schimbă atunci când vorbim de iarbă, suprafața pe care Nick a declarat în mai multe rânduri că se simte cel mai bine, și pare că ține să demonstreze acest lucru. De la debutul sezonului pe gazon, Kyrgios a evoluat constant în fiecare săptămână, oprindu-se în semifinale atât la Stuttgart, cât și la Halle, la Mallorca fiind nevoit să se retragă înaintea partidei din optimile de finală.

Serviciul foarte puternic și jocul agresiv al lui Kyrgios sunt arme în arsenalul său care îl fac un adversar extrem de periculos pentru oricine în aceste condiții rapide.

Aflat la a opta prezență pe tabloul principal de la All England Club, australianul a bifat cel mai bun rezultat aici chiar la debut, în 2014, atunci când se oprea în faza sferturilor de finală. Nick avea să producă primul impact în circuit atunci, când îl învingea pe Rafael Nadal în patru seturi, la vârsta de doar 19 ani.

Aici, Kyrgios a avut nevoie de cinci seturi pentru a-l învinge pe britanicul Paul Jubb, beneficiar de Wild Card, scor 3-6 6-1 7-5 6-7(3) 7-5, după care a urmat un succes categoric, în minimum de seturi, în fața sârbului Filip Krajinovic, scor 6-2 6-3 6-1.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este al cincelea jucător al lumii și capul de serie nr.4 al ediției din acest an de la Wimbledon. În weekendul ce a precedat cel de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului, Stefanos s-a impus pe gazonul de la Mallorca pentru a-și trece în palmares cel de-al zecelea titlu ATP al carierei, cel de-al doilea al sezonului, după cel de la Monte Carlo, și primul din carieră pe iarbă. Grecul a trecut acolo în ultimul act al competiției de favoritul local, Roberto Bautista Agut, în trei seturi disputate, scor final 6-4 3-6 7-6(2).

Tsitsipas este un jucător versatil, ce a demonstrat de-a lungul timpului că are calități pe toate suprafețele, fiind definiția unui așa-zis "all round player", însă iarba rămâne suprafața cea mai puțin prolifică pentru el. Grecul se află la cea de-a cincea prezență din carieră pe tabloul principal de la All England Club, iar în trei sezoane (2017, 2019 și 2021) a pierdut încă din runda inaugurală. Singurul an în care reușise să câștige un meci pe tablou înaintea acestuia a fost în 2018, atunci când trecea de Gregoire Barrere, Jared Donaldson și Thomas Fabbiano, dar se oprea în optimile de finală în fața lui John Isner.

Aici, Tsitsipas a avut un prim meci neașteptat de greu în fața elvețianului Alexander Ritschard, debutant la Wimbledon și jucător venit din calificări, de care a dispus în patru seturi, scor 7-6(1) 6-3 5-7 6-4. În runda a doua a etalat un tenis mult mai solid contra australianului Jordan Thompson, reușind o victorie concludentă, în minimum de seturi, scor 6-2 6-3 7-5.

Statistica meciurilor directe Nick Kyrgios v Stefanos Tsitsipas

Nick Kyrgios a câștigat trei dintre cele patru întâlniri directe contra grecului, însă el a câștigat toate partidele disputate în turnee oficiale, singura victorie a lui Tsitsipas venind anul trecut în cadrul Laver Cup. Australianul a tranșat și cel mai recent duel direct, cel din urmă cu două săptămâni, în optimile de finală de la Halle, scor 5-7 6-2 6-4.

Cote pentru Nick Kyrgios v Stefanos Tsitsipas

Kyrgios are avantajul moral în acest matchup, el impunându-se în toate cele trei partide direct disputate în turnee oficiale de puncte. Australianul a câștigat și cel mai recent duel direct, cel de acum două săptămâni de pe gazonul de la Halle, iar asta îl face ușor favorit aici. Pentru o victorie a lui Kyrgios, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.80.

Nick Kyrgios vs Stefanos Tsitsipas Pont: Peste 37.5 game-uri în meci

Tsitsipas este, în teorie, principalul pericol pentru Rafael Nadal pe această jumătate inferioară de tablou, însă Nick este un jucător care, cel puțin pe iarbă, se poate dovedi un adversar extrem de periculos pentru orice jucător din circuit. Istoricul întâlnirilor directe ne indică o partidă echilibrată aici, toate cele trei dueluri anterioare disputate în turnee ATP de puncte încheindu-se în set decisiv, inclusiv în urmă cu două săptămâni în optimile de finală de la Halle. Și de această dată cred că se anunță o partidă foarte interesantă și disputată, așteptându-mă la un scenariu similar cu ceea ce am văzut până acum din partea celor doi în acest matchup. Cred că va fi greu să vedem un meci dominat de oricare dintre părți, mai degrabă echilibrul fiind elementul care va domina în această seară. Având în vedere profilurile celor doi, ne putem aștepta la seturi echilibrate, cu cel puțin o manșă ajungând în prelungiri. Pronosticul meu merge pe over 37.5 game-uri în meci, pentru o cotă de 1.55 oferită de casa de pariuri Superbet pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici