1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Miomir Kecmanovic – Botic Van De Zandschulp

Miomir Kecmanovic – Botic Van De Zandschulp – ponturi pariuri tenis ATP Montreal – 10.8.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-08-09 08:52:00

ATP Montreal

10 August 2022, 00:00

Miomir Kecmanovic

Miomir Kecmanovic

versus
Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Miomir Kecmanovic v Botic van de Zandschulp

Miomir Kecmanovic (35 ATP, 22 de ani) și Van De Zandschulp (25 ATP, 26 de ani) se vor întâlni pentru a treia oară în carieră, de această dată cei doi urmând să joace în primul tur al turneului de pe hard-ul de la Montreal. Toate meciurile directe dintre cei doi au avut loc în 2022. Jucătorul din Serbia este favorit și din pricina suprafeței pe care se va desfășura meciul. Pontul îl găsiți, ca de obicei, la finalul analizei.

Pariază la Winner pe meciul dintre M. Kecmanovic vs B. van de Zandschulp cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Miomir Kecmanovic: Forma echipei, știri și statistici

Miomir Kecmanovic este un tenismen sârb în vârstă de 22 de ani care s-a născut la Belgrad. Evoluează cu mâna dreaptă și are 1,83 metri înălțime. În 2020 s-a impus pe zgura de la Kitzbuhel, fiind singurul său turneu important câștigat. Este un fost lider mondial la juniori, care în 2022 a ajuns la 29 de victorii și 16 înfrângeri.

Miomir Kecmanovic s-a prezentat pe hard-ul de la Los Cabos, în Mexic, unde a ajuns până în semifinalele turneului. A dat de Daniil Medvedev, liderul mondial în clasamentul ATP, de care a fost învins în două seturi. Rusul avea să câștige turneul.

Anterior, Kecmanovic îi bătuse pe Thompson și pe Nakashima în două seturi.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Botic van de Zandschulp: Forma echipei, știri și statistici

Botic Van De Zandschulp, pe numele său complet, este un tenismen olandez în vârstă de 26 de ani, care măsoară 1,91 metri înălțime. A jucat doar două partide pe hard, de la reluarea sezonului pe această suprafață. O victorie și o înfrângere.

Van De Zandschulp a avut nevoie de peste 3 ore pentru a-l învinge la Washington pe Gojo, un jucător aflat pe locul 187 în clasamentul ATP. Primele două seturi au fost decise în tie-break.

A urmat meciul cu Frances Tiafoe, pierdut în trei seturi de Van De Zandschulp. Scorul a fost 6-4, 2-6, 3-6, un meci în care olandezul a făcut nu mai puțin de 11 duble greleți și în care a fost slab pe propriul serviciu, cu un procentaj de doar 49%.

În 2021, pe hard-ul de la US Open, a devenit al treilea jucător din istoria turneului de Grand Slem care s-a calificat în sferturile de finală venind din calificări.

Botic van De Zandschulp este un jucător care are evoluții fluctuante. Sunt zile în care le poate pune probleme jucătorilor din top 10, iar alte zile când se chinuie și cu tenismeni care nu sunt în primii 100 clasați. Are în arsenal în gamă variată de lovituri.

Statistica meciurilor directe Miomir Kecmanovic v Botic van de Zandschulp

În singurul meci disputant pe hard, în 15 martie 2022, la Indian Wells, Miomir Kecmanovic a trecut după 1 oră și 14 minute de Van De Zandschulp, scor 7-6(3), 7-5. A fost un meci echilibrat, în care cei doi jucători au servit câte șapte ași, iar pcocentajul primului serviciu s-a aflat la 60%. Micile detalii, poate ziua ceva mai inspirată a lui Kecmanovic, au făcut diferența.

Olandezul și-a luat revanșa o lună și ceva mai târziu, în semifinalele turneului de pe zgura de la Munchen. A câștigat după 2 ore și 53 de minute și s-a calificat în ultimul act, însă a fost nevoit să se retragă. Și de această dată cei doi tenismeni au oferit o partidă echilibrată.

Cote pentru Miomir Kecmanovic v Botic van de Zandschulp

Mizați pe faptul că partida va avea trei seturi, ca pont alternativ, la o cotă de 2,15 pe care o oferă Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre M. Kecmanovic vs B. van de Zandschulp cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE



Miomir Kecmanovic vs Botic van de Zandschulp Pont: Peste 22,5 game-uri

Pe hard-ul de la Montreal se vor întâlni doi jucători care au oferit meciuri echilibrate atunci când s-au mai opus. Botic Van De Zandschulp pare relativ ieșit din formă, fiind un tenismen cu evoluții neașteptat fie pozitive, fie negative. I-a pus probleme serioase lui Tiafoe, un tenismen care a jucat de la egal la egal cu Nick Gyrgios, unul dintre cei mai în formă jucători din clasamentul ATP. Semn că își poate ridica mult nivelul jocului. Sunt doi jucători asemănători, care se cunosc, mai ales după cele două meciuri din 2022. Ne așteptăm la o nouă partidă echilibrată și mizăm pe faptul că vor fi peste 22,5 game-uri, la o cotă de 1,72 pe care o oferă Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Miomir Kecmanovic vs Botic van de Zandschulp Pont: Botic Van de Zandschulp - primul care trimite 3 asi

Miomir Kecmanovic este un tenismen bun, însă el nu impresionează la capitolul fizic. Are doar 1.83m înălțime, însă are un serviciu destul de eficient. Totuși, el nu trimite mulți ași, recent având 1 as cu Thompson, 4 cu Nakashima și 1 cu Medvedev. Botic Van de Zandschulp este mai înalt, având 1.91m, el având un serviciu performant. Acest lucru se vede și în numărul de ași trimiși: 11 cu Nadal, 12 cu Gojo sau 10 cu Tiafoe. Consider astfel că Zandschulp va trimite primul 3 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici