Mikael Ymer vs Feliciano Lopez - Ponturi Pariuri ATP Gstaad, 22.07.2021

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

21 Iul 2021 21:23 1,0k 0
Logo Mikael Ymer Mikael Ymer
Logo Feliciano Lopez Feliciano Lopez
VS
13:00 22 Iulie 2021
ATP Gstaad

Analiză și informații pentru Mikael Ymer v Feliciano Lopez

Turneul Swiss Open are loc în Gstaad, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Mikael Ymer și Feliciano Lopez, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Gstaad este o localitate de 7.000 de locuitori, situată în cantonul Berna. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419.470 euro. 
Gazda este complexul Roy Emerson Arena, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Ruud, Paire, Ymer sau Shapovalov. 

Mikael Ymer: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Mikael Ymer este un suedez de 22 de ani, clasat pe locul 96 ATP. 
Iar Ymer se menține în prima sută mondială, un lucru pozitiv deoarece îi permite să se califice direct la unele turnee majore, în special de grand slam. Totuși, această poziție nu este una sigură, el având momentan un clasament destul de modest. 
Mikael este talentat însă este foarte inconstant, atât pe durata unui sezon cât și pe parcursul unui singur meci. Are lovituri spectaculoase, poate să joace foarte bine de pe baseline însă comite și multe erori ușoare, în plus având probleme fizice, fiind destul de greu să își depășească oponenții prin forță. 
Astfel Mikael nu știu dacă va urca mult în clasament în anii următori, fiind greu pentru el să ajungă în top 50 mondial. 
Forma sa este destul de slabă, deși are tur 3 la Roland Garros, acolo trecând de Baena și Monfils până să fie eliminat de Sinner. 
De atunci are înfrângeri cu Matusevich, Gombos sau Aliassime, toate pe iarbă, aici venind după turneul din Bastad unde a fost eliminat chiar în primul tur de Ruusuvuori după un meci destul de modest. 
Iar aici în primul tur a trecut de Couacaud, iarăși după un meci haotic de 3 seturi. 
În 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 4-6 6-3 6-3 cu Couacaud (locul 180 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)

Feliciano Lopez : Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Feliciano Lopez este un spaniol de 39 de ani, clasat pe locul 89 ATP. 
Iar Lopez este unul dintre veteranii circuitului, de altfel unul dintre cei mai buni jucători din generația sa. A fost în trecut până pe locul 12 mondial, are foarte multe turnee reușite și victorii la tenismeni importanți, acum însă având un nivel mult mai scăzut de joc, lucru normal dacă ne gândim la vârsta sa. 
Însă faptul că Feliciano încă se află în prima sută mondială în acest punct al carierei este o performanță. 
Lopez este unul dintre cei mai iubiți tenismeni din circuit, inclusiv în afara terenului, în acest an jucătorul stângaci reușind al 1000-lea as al carierei sale. 
Forma sa nu este însă tocmai bună, el venind după turneul din Hamburg unde a pierdut în primul tur în 3 seturi cu Taberner. 
Înainte de acest meci pierduse cu Dominik Koepfer sau Federico Coria, ambele partide pe zgură. Pe iarbă a jucat mai bine însă parcursul său pe acea suprafață nu este relevant pentru acest meci. 
În primul tur a trecut de Huesler, meciul fiind decis printr-un abandon dramatic, Marc retrăgându-se la scorul de 5-6 în decisiv din cauza crampelor musculare, partida fiind echilibrată cu un plus pentru tenismenul gazdă. 
În 2021 are sferturi de finală la Mallorca. 
Aici:

- 6-4 4-6 6-5 cu Huesler (locul 162 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Mikael Ymer v Feliciano Lopez

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Mikael Ymer v Feliciano Lopez

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Ymer la o cotă de 1.62.

Mikael Ymer vs Feliciano Lopez Pont: Tie-break in meci: Nu

Mikael Ymer este un jucător talentat însă foarte haotic, având perioade bune de joc însă comițând unele greșeli inexplicabile. Astfel uneori își cedează ușor serviciul, fiind un jucător totuși scund și lipist de forță, recuperând însă pe retur unde este foarte abil și rapid. Feliciano Lopez este unul dintre tenismenii buni pe serviciu din circuit, el trimițând în general mulți ași și fiind eficient cu prima minge. Însă el este un veteran, unul dintre cei mai în vârstă tenismeni încă în activitate, iar serviciul a început să scadă și el, având din ce în ce mai multe probleme cu acesta. Asta s-a văzut chiar în primul meci, cu Huesler, când a avut momente de cădere și a cedat 3 breakuri. Consider astfel că nu vom avea tie-break în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Tie-break in meci: Nu

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

17

Castigate:

5

Pierdute:

9

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici