1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Maxime Cressy - Jack Draper

Maxime Cressy - Jack Draper. Ponturi pariuri tenis ATP Eastbourne. 24.06.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-06-24 00:53:00

ATP - Eastbourne

24 Iunie 2022, 16:00

Maxime Cressy

Maxime Cressy

versus
Jack Draper

Jack Draper

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Maxime Cressy v Jack Draper

În semifinalele turneului ATP de la Eastbourne, Maxime Cressy îl întâlnește pe Jack Draper, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Maxime Cressy ocupă locul 60 în clasamentul ATP, în timp ce Jack Draper se află pe poziția 108.

Maxime Cressy: Forma echipei, știri și statistici

Maxime Cressy joacă excelent la Eastbourne, unde serviciul său îi aduce multe puncte ușoare, dar a făcut și un joc extraordinar la retur. Cressy a început anul cu o finală înaite de Australian Open, pe care a pierdut-o la Nadal, dar a scăzut serios nivelul în turneele americane, unde a câștigat un meci din cinci. Pe zgură, aproape că nici nu a contat, iar pe iarbă a și-a crescut ușor, ușor nivelul. La Stuttgart, a pierdut în primul tur, în trei seturi cu Stricker, iar la Halle a trecut de calificări, dar a dat în primul tur peste Hurkacz. I-a luat set polonezului, care ulterior, a câștigat turneul. 

Aici, a trecut în primul tur de Reily Opelka. A servit opt ași, a comis patru duble și nu a oferit nici o minge de break. Și-a crea 11 șanse de break pe serviciul uriașului american, din care a fructificat patru.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Daniel Evans. A servit 12 ași, a comis opt duble și a salvat șapte mingi de break din opt.

În sferturi, a trecut de Cameron Norrie. A servit zece ași, cu două duble și a salvat două mingi de break din trei. A câștigat trei mingi de break din opt avute pe serviciul lui Norrie.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jack Draper: Forma echipei, știri și statistici

Jak Draper are doar 20 de ani și ocupă locul 108 în lume. Draper este o mare speranță a tenisului britanic, fost finalist la Wimbledon la juniori, care s-a chinuit cu accidentările în ultimii ani. Anul acesta a reușit să rămână sănătos, ceea ce s-a reflectat în rezultatele obținute. Patru titluri în turnee challenger, pe hard indoor, 30 de victorii cu doar șapte înfrângeri. Draper are un sfert de finală jucat la Queens anul trecut, iar anul acesta a pierdut acolo în primul tur cu Ruusuvuori.

Aici, a trecut în primul tur de Jenson Brooksby, în două seturi. A servit nouă ași, nu a comis nici o dublă și a câștigat de patru ori pe serviciul adversarului.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Schwartzman. A servit șase ași, a comis patru duble și a salvat patru mingi de break din șase.

În sferturi, l-a învins pe Peniston. A servit nouă ași, nu a comis nici o dublă și a salvat o minge de break din trei.

Statistica meciurilor directe Maxime Cressy v Jack Draper

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Maxime Cressy v Jack Draper

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2 pentru o victorie a lui Cressy și o cotă de 1,5 pentru ca americanul să nu piardă la mai mult de două game-uri.

Maxime Cressy vs Jack Draper Pont: Peste 22,5 game-uri

Se anunță un meci disputat, posibil de trei seturi între cei doi. Ambii servesc bine și returnează mai puțin bine, de aceea cred că vor fi puține break-uri. Merg pe un meci cu cel puțin 23 de game-uri, o țintă care poate fi atinsă și în două seturi mai lungi. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici