1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Matteo Berrettini - Soon Woo Kwon, Ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros, 05.06.2021. Asiaticul este outsider pe zgură

Matteo Berrettini - Soon Woo Kwon, Ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros, 05.06.2021. Asiaticul este outsider pe zgură

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-06-05 07:00:00

Ponturi tenis ATP - Roland Garros

05 Iunie 2021, 18:30

Matteo Berrettini

Matteo Berrettini

versus
Soon Woo Kwon

Soon Woo Kwon

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Matteo Berrettini v Soon Woo Kwon

Sâmbătă, 5 iunie 2021, nu înainte de orele 18.30, este programată partida din turul al treilea de pe tabloul principal de simplu masculin de la Roland Garros, dintre italianul Matteo Berrettini (9 ATP) și Soon Woo Kwon (91 ATP) din Coreea de Sud. Pronosticul recomandat este unul special, preluat din oferta Betano pariuri și vizează numărul de breakuri realizate de către outsider, în setul inaugural.

Matteo Berrettini: Forma echipei, știri și statistici

Matteo (25 ani) este cel mai bine clasat italian din pleiada de tenismeni de top 100 veniți din Peninsula Italică. El este și cel mai puternic din punct de vedere fizic, având la 1,96 metri înălțime unul dintre cele mai performante servicii din întreg circuitul ATP. Berrettini s-a descurcat excelent și pe hard și pe zgură și pe iarbă, în ultimii ani, de când a pătruns în elita tenisului mondial. 

Deși nu este un zgurist tipic, asemenea majorității compatrioților săi, Matt a cucerit 3 din cele 4 titluri ale carierei pe suprafețele lente, la Gstaad, Budapesta și Belgrad. Ultima izbândă a avut loc chiar în primăvara lui 2021, pe 25 aprilie. Raportul victorii - înfrângeri pe zgură în această stagiune este unul fantastic, de 12-3. 

În primele 2 runde de la Roland Garros, Berrettini a trecut de japonezul Taro Daniel (113 ATP) cu scorul de 6-0 4-6 6-4 6-4 și de argentinianul Federico Coria (94 ATP), cu scorul de 6-3 6-3 6-2. Și-a egalat cea mai bună performanță de pe tabloul principal de la Paris - turul 3, însă potențialul său este mult mai mare, fiind de așteptat să ajungă în a doua săptămână de concurs. 

Pe lângă serviciul de excepție, italianul posedă și un forehand foarte puternic, iar în ultimele apariții a început să varieze foarte mult și să apeleze la ruperi de ritm, prin intermediul unor scurte de foarte bună calitate. Deplasarea în teren este una decentă, ținând cont de gabaritul său, iar backhandul defensiv, executat cu slice cu o singură mână este de multe ori o soluție care îl ajută să salveze puncte ce păreau pierdute.

Soon Woo Kwon: Forma echipei, știri și statistici

Soon Woo (23 ani) este un jucător asiatic, specializat pe hard, dar care în 2021 a surprins pe toată lumea prin tenisul etalat pe zgura roșie europeană, câștigând 5 din cele 8 partide disputate în aceste condiții. Până în această primăvară nu câștigase decât 4 meciuri pe terenurile lente, între 2015 și 2020.

La Roland Garros a mai participat în 2 rânduri, pierzând în calificări în 2019 și în turul 1 de pe tabloul principal anul trecut. Cumva a reușit acum să răstoarne statistica nefavorabilă și a furnizat 2 semi-surprize, eliminându-i rând pe rând pe veteranii Kevin Anderson (35 ani) din Africa de Sud cu scorul de 7-5 6-4 2-6 7-6 și pe Andreas Seppi (37 ani) din Italia cu scorul de 6-4 7-5 7-5. 

Kwon are un stil de joc exploziv, lovește preponderent plat și rapid, fiind extrem de agil. Este cu 16 centimetri mai scund decât adversarul direct de astăzi, având un serviciu evident mai puțin performant. Moralul său este unul excelent, evoluând peste așteptări și învingând recent tenismeni experimentați pe zgură, precum Bagnis sau Carballes Baena.

Statistica meciurilor directe Matteo Berrettini v Soon Woo Kwon

Aceasta va fi prima confruntare oficială dintre cei doi tenismeni, în cadrul unui meci oficial de simplu din circuitul ATP.

Cote pentru Matteo Berrettini v Soon Woo Kwon

Pentru victoria cu scorul de 3-0 la seturi a favoritului, casa de pariuri Betano ne oferă o cotă de 1,60.

Matteo Berrettini vs Soon Woo Kwon Pont: Kwon nu va realiza break în setul 1

Merg cu încredere mare pe mâna italianului și în acest duel din turul al treilea de la Roland Garros. Nu cred că Matteo își va pierde serviciul în primul set de astăzi, contra unui adversar în general modest pe zgură. Soon Woo Kwon este tenace, rapid, dar nu cred că poate face față loviturilor foarte puternice expediate de italianul de 1,96 metri înălțime. Berrettini este mult mai atletic decât veteranii înfruntați de asiatic în rundele anterioare, are un plan de joc foarte clar, este solid din punct de vedere mental și consider că va domina cu mare autoritate game-urile în care va repune mingea în joc. În primele 2 tururi de la Paris, tenismenul de top 10 mondial nu a oferit nici măcar o minge de break în seturile de debut ale partidelor cu Daniel și Coria, zguriști evident mai experimentați decât Kwon.

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici