Matteo Berrettini vs Rafael Nadal - Ponturi Pariuri Australian Open, 28.01.2022

ATP

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

26 Ian 2022 00:15 1,3k 0
Logo Matteo Berrettini Matteo Berrettini
Logo Rafael Nadal Rafael Nadal
VS
02:00 28 Ianuarie 2022
Australian Open

Analiză și informații pentru Matteo Berrettini v Rafael Nadal

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Matteo Berrettini și Rafael Nadal, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5.1 milioane de locuitori, fiind capitala statului Victoria. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 75 milioane de dolari australieni. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Sinner, Nadal sau Berrettini. 

Matteo Berrettini: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Matteo Berrettini este un italian de 25 de ani, clasat pe locul 7 ATP. 
Iar Berrettini nu mai poate să fie desconsiderat de nimeni. Este deja la a 3-a semifinală într-un turneu de grand slam, este un jucător de top 10 ATP și este probabil cel mai constant sportiv din noua generație. 
Matteo nu s-a făcut remarcat de tânăr, apărând cumva din senin în 2019, în de atunci impresionează. De exemplu, are minim sferturi de finală la ultimele 4 turnee de grand slam, lucru incredibil. 
Este foarte bun pe orice suprafață, cu un plus pentru hard și iarbă, așadar sunt șanse mari să-l vedem în viitor campion de grand slam. Poate chiar aici. 
Anul trecut a jucat finală la Wimbledon, cedând cu Djokovic după 4 seturi de o calitate bună. Apoi, la US Open are sferturi de finală, pierzând iarăși cu Novak și iarăși după un meci echilibrat. 
Aici a trecut de această fază. 
Matteo a avut două partide extrem de complicate, jucând 5 seturi atât cu Alcaraz cât și cu Monfils. Însă, el pare deja foarte matur și foarte încrezător în propriile arme. Iar Berrettini chiar are un arsenal impresionant. Posedă unul dintre cele mai bune servicii din lume, fiind foarte greu să i se facă break, în plus având un forehand agresiv. 
În plus, este foarte constant. Greșește puțin, putând să trimit acel forehand de 50 de ori cu aceeași intensitate și precizie. 
În aceste condiții, este greu să piardă un meci, fiind nevoie de o opoziție specială de cealaltă parte a fileului. 
În 2021 are sferturi de finală la Antalya, titlu la Belgrad, finală la Madrid, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Queen's, finală la Wimbledon, sferturi de finală la US Open și sferturi de finală la Viena. 
Aici:

- 4-6 6-2 7-6 6-3 cu Nakashima (locul 68 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (8 salvate)
- 6-1 4-6 6-4 6-1 cu Stefan Kozlov (locul 169 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-2 7-6 4-6 2-6 7-6 cu Alcaraz (locul 31 ATP), câștigând 78% migni cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (9 salvate)
- 7-5 7-6 6-4 cu Busta (locul 21 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-4 6-4 3-6 3-6 6-2 cu Monfils (locul 20 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 49% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (11 salvate)

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Rafael Nadal este un spaniol de 35 de ani, clasat pe locul 5 ATP. 
Iar Nadal este unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile. Are 20 de turnee de grand slam, fiind pe primul loc într-un top all time la egalitate cu Federer și Djokovic, are 13 titluri la Roland Garros, fiind astfel cel mai mare jucător de zgură din istorie, și a fost în multiple rânduri numărul 1 mondial. 
Rafael va rămâne astfel în legendă, fiind foarte iubit de fani și având o atitudine extrem de sportivă și politicoasă și în afara terenului. Până la urmă, el este modelul de sportiv ideal, care se concentrează extrem de mult pe lucrurile pozitive. 
Nu rupe niciodată rachete, spunând că acest lucru este un semn de lipsă de respect, nu intră în conflicte verbale și în general nu contribuie cu nimic negativ în acest peisaj tenisistic. 
Ultimele luni au fost dure, chiar el declarând că a avut zilnic dubii dacă mai poate să revină în circuit. După accidentarea complicată suferită anul trecut a avut nevoie de o intervenție medicală, având săptămâni în care nu putea nici să meargă normal, d-apoi să se antreneze. 
În plus, în decembrie a avut covid, un alt pas înapoi. 
Însă, în ciuda acestor vicisitudini, Nadal a ajuns aici până în penultimul act, jucând în general bine. A avut o mare cumpănă în sferturi, când a câștigat în decisiv cu Shapovalov, însă acel meci s-a jucat pe o căldură cumplită, Nadal având și probleme la stomac. 
Faptul că a putut să câștige acel set decisiv, când părea stors de orice energie, o să-i dea încredere în sine. Însă, cum spunea și el, Nadal nu mai are 21 de ani, așadar îi este din ce în ce mai greu să facă față tenismenilor tineri. 
În 2021 are sferturi de finală la Australian Open, sferturi de finală la Monte Carlo, titlu la Barcelona, sferturi de finală la Madrid, titlu la Roma și semifinale la Roland Garros. 
Iar în 2022 are titlu la Melbourne. 
Aici:

- 6-1 6-4 6-2 cu Giron (locul 66 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-2 6-3 6-4 cu Hanfmann (locul 126 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-3 6-2 3-6 6-1 cu Khachanov (locul 30 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 7-6 6-2 6-2 cu Mannarino (locul 69 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-4 4-6 3-6 6-3 cu Shapovalov (locul 14 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Matteo Berrettini v Rafael Nadal

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Nadal, aceasta având loc în 2019 la US Open, când Rafael s-a impus 7-6 6-4 6-1. 

Cote pentru Matteo Berrettini v Rafael Nadal

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și minim un set Berrettini, la o cotă de 1.31.

Matteo Berrettini vs Rafael Nadal Pont: Sub 22.5 mingi de break in meci

Matteo Berrettini este unul dintre cei mai buni jucători din lume, așadar nu ar fi o mare surpriză să se impună aici. Are minim sferturi de finală la ultimele 4 turnee de grand slam disputate, are finală la Wimbledon, pierzând doar în fața lui Djokovic. Aici a avut probleme cu Alcaraz și Monfils, ambele partide fiind lungi, de 5 seturi, însă Matteo arată o tărie psihică incredibilă. Serviciul lui este unul dintre cele mai bune din lume, iar în general oferă puține șanse de break. A oferit 13 cu Alcaraz și 14 cu Monfils, însă în partide foarte lungi. Iar meciul cu Alcaraz a avut 21 mingi de break, așadar sub linia setată aici, deși a durat peste 4 ore. Rafael Nadal este excepțional, deși inclusiv el avea mari dubii că poate să mai revină în circuit după cea mai gravă accidentare din cariera sa, suferită anul trecut. Recuperarea a fost grea, însă acum are un ritm bun. Aici a jucat 5 seturi în sferturi cu Shapovalov, fiind la un pas de eliminare, având probleme fizice însă jucând bine în decisiv. Nadal a servit eficient tot turneul, cu Khachanov oferind doar 5 mingi de break, în 4 seturi, iar cu Denis 8. Meciul cu Shapovalov, deși foarte lung, a avut doar 15 șanse de break. În plus, aici știe că dacă își cedează serviciul probabil pierde și setul, așadar o să fie extra atent. Consider astfel că vom vedea sub 22.5 mingi de break în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sub 22.5 mingi de break in meci

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

3

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici