1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Matteo Berrettini - Marcos Giron.

Matteo Berrettini - Marcos Giron. Ponturi pariuri tenis ATP Halle. 20.06.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-06-20 00:41:00

ATP - Halle

20 Iunie 2024, 15:40

Matteo Berrettini

Matteo Berrettini

versus
Marcos Giron

Marcos Giron

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Matteo Berrettini v Marcos Giron

În optimile de finală ale turneului ATP de la Halle, Matteo Berrettini îl întâlnește pe Marcos Giron, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Berrettini ocupă locul 65 în clasamentul ATP, în timp ce Giron se află pe poziția 53.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Matteo Berrettini: Forma echipei, știri și statistici

Matteo Berrettini are 28 de ani, ocupă locul 65 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul șase. Jucătorul italian ia parte pentru a treia oară la acest turneu, unde a ajuns în semifinale în 2019. 

Berrettini vine la Halle, după ce a pierdut finala de la Stuttgart săptămâna trecută. A fost a treia finală jucată de Matteo în acest sezon, în care a participat doar la cinci turnee. 

Italianul a depășit probleme medicale serioase, iar acum pare în forma care l-a propulsat în top zece. Serviciul îi merge formidabil, iar deplasarea în teren este fără cusur. Slice-ul de rever îl ajută să se apere bine, atunci când se află în dificultate.

Existau semne de întrebare cu privire la starea sa fizică după ca a ajuns în finală săptămâna trecută, dar meciul din primul tur cu Michelsen a spulberat orice îndoială. Matteo și-a pierdut serviciul chiar la primul game, dar a revenit și s-a impus în tiebreak în primul set. În actul al doilea s-a impus la doi. A servit 13 ași, cu o dublă greșeală și a salvat o minge de break din două. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marcos Giron: Forma echipei, știri și statistici

Marcos Giron are 30 de ani, ocupă locul 53 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 44. Jucătorul american ia parte pentru a patra oară la acest turneu,unde a ajuns în sferturile de finală la prima participare. În ultimii doi ani, a fost eliminat în primul tur.

Giron este un jucător de numai 1,8, de aceea deplasarea este principala sa armă. Fără o lovitură deosebită, americanul se bazează pe constanța loviturilor și pe provocarea erorilor adversarilor.

Pe iarbă, nu are un bilanț rău, cu 18 victorii și 15 înfrângeri. Are două sferturi de finală jucate pe această suprafață. 

Giron a jucat bine la începutul anului, când a făcut finală la Dallas și semifinală la Delray Beach. De atunci, s-a chinuit să câștige. Săptămâna trecută, la Stuttgart, l-a învins pe Murray și i-a luat set lui Draper, care a câștigat turneul.

În primul tur, a profitat de forma slabă a lui Rublev și a câștigat în două seturi strânse. A servit opt ași, cu o dublă și a salvat o minge de break din două. 

Statistica meciurilor directe Matteo Berrettini v Marcos Giron

Marcos Giron s-a impus în sală la Paris, în 2020, în trei seturi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Matteo Berrettini v Marcos Giron

Din oferta Betano pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,7 pentru ca Giron să nu piardă la o diferență mai mare de trei game-uri și o cotă de 1,65 pentru un meci cu cel puțin 23 de game-uri. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Matteo Berrettini vs Marcos Giron Pont: Matteo Berrettini trimite cel puțin 12 ași.

Matteo Berrettini a jucat excelent în primul tur, în care a servit 13 ași în două seturi. Michelsen este un jucător asemănător cu Giron și cred că americanul va fi expus pe serviciul lui Berrettini. Marcos Giron nu are o anvergură deosebită și se pretează la a primi mulți ași. Cred că vom vedea un meci lung, disputat, deoarece americanul îi poate face viața grea lui Matteo. 12 ași într-un meci care are potențial de trei seturi nu cred că sunt mulți. Cota am ales-o din oferta Betano pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici