1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Matteo Berrettini vs Karen Khachanov - Ponturi Pariuri Thiem 7, 09.07.2020

Matteo Berrettini vs Karen Khachanov - Ponturi Pariuri Thiem 7, 09.07.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-07-08 22:25:00

Thiem 7

09 Iulie 2020, 21:15

Matteo Berrettini

Matteo Berrettini

versus
Karen Khachanov

Karen Khachanov

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Matteo Berrettini v Karen Khachanov

Turneul Thiem 7 are loc în Kitzbuhel, iar în această analiză voi detalia partida dintre Matteo Berrettini și Karen Khachanov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Kitzbuhel este o localitate de 8.200 de locuitori, fiind o importantă stațiune turistică în Alpi. 
Turneul acesta este demonstrativ, având un fond de premiere de 330.000 de euro. 
Gazda este complexul Kitzbuhel Tennis Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Thiem, Rublev, Berrettini sau Agut.

Matteo Berrettini: Forma echipei, știri și statistici

Matteo Berrettini este un sportiv de 24 de ani, clasat pe locul 8 ATP. 
Iar Berrettini este unul dintre cei mai buni sportivi din lume, după cum o arată și clasamentul, el venind după un an în care a crescut foarte mult și a început să obțină rezultate de top. Iar acum cu noul sistem de punctare ATP unde nu mai pierzi punctele din sezonul trecut are toate șansele să rămână în top 10. 
În 2019 are semifinale la Sofia Open, titlu la challengerul din Pheonix, titlu la Budapesta, finală la Munchen, titlu la Stuttgart, semifinale la Halle, semifinale la US Open, sferturi de finală la Sankt Petersburg, semifinale la Shanghai și semifinale la Viena. 
Iar în 2020 are nu are rezultate.
În acest an însă Berrettini a jucat foarte puțin, practic ducându-se doar la Australian Open. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Novak (locul 85 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-4 6-3 cu Agut (locul 12 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Karen Khachanov: Forma echipei, știri și statistici

Karen Khachanov este un rus de 24 de ani, clasat pe locul 15 ATP. 
Iar Khachanov este un sportiv foarte talentat la rândul său, de fapt mult mai mediatizat decât oponentul său și pe fondul faptului că a avut performanțe mai de tânăr, având unele turnee importante în palmares gen Mastersul de la Paris. 
Însă Karen este destul de inconstant și are multe momente în care nu se regăsește. 
În 2019 are sferturi de finală la Indian Wells, sferturi de finală la Roland Garros, sferturi de finală la Halle, semifinale la Montreal, semifinale la Beijing, sferturi de finală la Moscova și sferturi de finală la Viena. 
Iar în 2020 are sferturi de finală la Dubai. 
Acum a jucat foarte slab, fiind de fapt eliminat din concurs, în ambele meciuri fiind dominat clar și arătând că nu este pus la punct pe plan sportiv. 
Aici:

- 4-6 3-6 cu Agut (locul 12 ATP), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 1-6 4-6 cu Dennis Novak (locul 85 ATP), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Matteo Berrettini v Karen Khachanov

În întâlnirile directe scorul este 3-0 pentru Berrettini, ultima având loc în 2019 la Halle când Matteo s-a impus 6-2 7-6. 

Cote pentru Matteo Berrettini v Karen Khachanov

Matteo Berrettini vs Karen Khachanov Pont: Karen Khachanov sub 9.5 gameuri

Matteo Berrettini este deja calificat în semifinale, câștigând ambele meciuri de aici în minimum de seturi. Victoria impresionantă a fost ieri cu Agut, dominandu-l clar pe spaniol și reușind să câștige fără să-și piardă serviciul. Karen Khachanov nu se regăsește, fiind deja eliminat din concurs după ce a pierdut ambele meciuri fără să câștige set. Karen nu pare pus la punct pe plan sportiv, jucând foarte modest ieri cu Novak, servind slab iar pe retur punând foarte puține probleme. Consider astfel că Khachanov va câștiga sub 9.5 gameuri, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici