1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Matteo Arnaldi vs Daniel Elahi Galan

Matteo Arnaldi vs Daniel Elahi Galan - Ponturi Pariuri Roland Garros, 28.05.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-05-26 21:20:00

Roland Garros

28 Mai 2023, 14:00

Matteo Arnaldi

Matteo Arnaldi

versus
Daniel Elahi Galan

Daniel Elahi Galan

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Matteo Arnaldi v Daniel Elahi Galan

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Matteo Arnaldi și Daniel Elahi Galan, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, aeroportul de aici, Charles de Gaulle, fiind al 2-lea cel mai aglomerat din Europa. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 49.6 milioane de euro. 
Gazda este complexul Roland Garros Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Alcaraz, Djokovic, Galan sau Medvedev. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Matteo Arnaldi: Forma echipei, știri și statistici

Matteo Arnaldi este un italian de 22 de ani, clasat pe locul 105 ATP. 
Iar Arnaldi este un tenismen de perspectivă, care a crescut foarte mult în ultimul an. El a intrat recent în prima sută mondială, acum ieșind, însă cred că în scurt timp o să-l vedem mult mai sus, poate aproape de topul 50 ATP. 
Matteo nu s-a făcut remarcat anul trecut decât spre final. El a jucat în general în turnee mici, ITF sau challenger, cu rezultate din ce în ce mai bune. Pe final de sezon a participat la ATP Next Gen Finals, unde nu s-a făcut de râs, deși nu a câștigat niciun meci și implicit nu a ieșit din grupe. 
În noul sezon a apărut prima oară în vizorul publicului larg la Dubai, unde a trecut de calificări, apoi a jucat cu Medvedev, fiind învins în mod firesc în 2 seturi. 
Are titlu la challengerul din Murcia, turneu mai mic, apoi două turnee foarte bune pe zgură. 
La Barcelona are tur 2, trecând de Munar, un sportiv teoretic peste el pe această suprafață, apoi fiind învins de Evans. 
Cea mai bună competiție a fost Madrid, deoarece acolo l-a învins pe unul dintre cei mai buni zguriști din lume, sportiv de top 5: Casper Ruud. A pierdut în turul 3 cu Munar, meci revanșă pentru Jaume. 
Aici vine după Roma, unde nu s-a mișcat rău deși a pierdut cu Musetti. Astfel, moralul său cred că este bun, iar o victorie nu ar fi deloc surprinzătoare. 
În 2022 are titlu la challengerul din Tenerife și titlu la challengerul din Murcia. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Daniel Elahi Galan: Forma echipei, știri și statistici

Daniel Elahi Galan este un columbian de 26 de ani, clasat pe locul 90 ATP. 
Iar Galan poate să fie considerat unul dintre jucătorii modești din prima sută mondială, un sportiv care și-a petrecut mare parte din carieră în turnee mai mici, challenger. Acum este aproape de acea vârstă de maturizare sportivă, iar clasamentul îi arată destul de bine, ținând cont că este în topul 100 ATP, lucru care îi permite calificarea directă pe tabloul principal al grand slamurilor. 
Însă, anul trecut el a fost mult mai bine poziționat, până pe locul 67 ATP, maximul său. 
Daniel este un zgurist, un sportiv crescut pe această suprafață. Însă, el nu este un zgurist tipic, ținând cont că este înalt și destul de lent pe teren. Compensează cu un serviciu foarte bun, prin care poate trimite ași. În aceste condiții, are unele rezultate interesante și pe hard. 
Sezonul trecut are un turneu foarte bune de grand slam, anume US Open, unde a ajuns până în turul 3. Acolo a fost nevoit să dispute calificări, unde a trecut chiar de oponentul de astăzi, apoi pe tabloul principal producând o mare surpriză și eliminându-l pe Tsitsipas. Însă, trebuie să spunem că Stefanos nu era ok din punct de vedere fizic. 
A fost eliminat de Fokina, după un meci de 4 seturi. 
Noul sezon a început modest, cu multe înfrângeri în primele tururi, chiar și pe zgura proprie din America de Sud. 
Recent s-a întors în circuitul challenger, cu mai mult succes, de exemplu având finală la challengerul din Sarasota. Recent are semifinale la challengerul din Torino, însă acolo a jucat chiar slab, pierzând în două seturi scurte cu Dominik Koepfer. 
În 2023 are finală la challengerul din Sarasota, semifinale la challengerul din Cagliari și semifinale la challengerul din Torino. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Matteo Arnaldi v Daniel Elahi Galan

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Galan, aceasta având loc în 2022 la US Open, când Daniel s-a impus 6-4 7-6. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Matteo Arnaldi v Daniel Elahi Galan

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Arnaldi, la o cotă de 1.53.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Matteo Arnaldi vs Daniel Elahi Galan Pont: Daniel Elahi Galan comite sub 4.5 duble greseli

Matteo Arnaldi este un tenismen într-o creștere vizibilă, care în curând o să intre iarăși în prima sută mondială. S-a mișcat bine pe zgură, are victorie cu Ruud, iar aici este favorit. Daniel Elahi Galan nu are un sezon chiar atât de reușit, deși în ultimele săptămâni a ajuns constant în fazele finale ale turneelor challenger. El este înalt, un jucător cu un serviciu bun, prin care trimite ași. În același timp, pe mingea a 2-a este atent. Astfel, Daniel nu comite multe duble greșeli. Dacă ne uităm la meciurile lungi din ultima vreme, vedem 1 dublă cu Tsitsipas, 1 cu Thompson, 0 cu Fokina, toate 3 la US Open, plus 2 cu Bublik. Consider astfel că Galan va comite sub 4.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici