1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Matias Soto - Tomas Barrios Vera.

Matias Soto - Tomas Barrios Vera. Ponturi pariuri tenis ATP Challenger San Luis Potosi. 29.03.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-03-29 10:02:00

ATP Challenger - San Luis Potosi

29 Martie 2024, 23:00

Matias Soto

Matias Soto

versus
Tomas Barrios Vera

Tomas Barrios Vera

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Matias Soto v Tomas Barrios Vera

În sferturile de finală ale turneului challenger de la San Luis Potosi, Matias Soto îl întâlnește pe Tomas Barrios Vera, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

 Matias Soto ocupă locul 582 în clasamentul ATP, în timp ce Barrios Vera se află pe poziția 111. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Matias Soto: Forma echipei, știri și statistici

Matias Soto are 24 de ani, ocupă locul 582 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 523. Jucătorul chilian ia parte pentru prima oară la acest turneu.

Matias Soto este un jucător modest, care nu a fost în primii 500 până la 24 de ani. Asta înseamnă că și-a desfășurat activitatea în turneele Futures, cu apariții sporadice la nivel de challenger.

Lipsa fondurilor îl împiedică să participe la mai multe turnee, de aceea are o experiență destul de redusă, cu meciuri puține. Anul trecut, a câștigat 18 meciuri și a pierdut 19, în timp ce în 2022 a câștigat 21 de partide și a pierdut șapte, cu două turnee Futures câștigate pe zgură. 

Anul acesta, a trecut de calificări la două turnee challenger desfășurate la Indian Wells, dar a fost eliminat în primul tur, în timp ce pe zgură, a pierdut în calificări la ATP-ul de la Santiago și a fost eliminat în primul tur la challneger-ul de la Santiago.

Aici, vine din calificări, unde nu a pierdut set. În primul tur, l-a eliminat pe Banjamin Lock, după ce a pierdut primul set. A servit patru ași, cu o dublă greșeală și a salvat două mingi de break din trei.

În turul al doilea, a trecut în două seturi de Dellien Velasco. A servit doi ași, cu patru duble și a salvat trei mingi de break din cinci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tomas Barrios Vera: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Barrios Vera are 26 de ani, ocupă locul 111 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 93. Jucătorul argentinian participă pentru a treia oară la acest turneu, unde a ajuns în sferturi în 2019, iar anul trecut a câștigat trofeul.

Tomas Barrios Vera este un jucător solid la nivel de challneger, care vine după cel mai bun an al carierei. În 2023, a obținut 55 de victorii, dintre care 47 pe zgură. A câștigat două titluri challenger, la San Luis Potosi și Florianopolis și a mai jucat alte trei finale. A făcut un sfert de finală la Cordoba și a ajuns în turul al doilea la Wimbledon.

Anul acesta, l-a început slab și are doar patru victorii până acum, cu nouă înfrângeri. Acesta este primul turneu la care a reușit să lege două victorii.

În primul tur, a trecut de Schollkate, în două seturi strânse, 7-5, 6-4. A servit șase ași, cu o dublă și a salvat toate cele cinci mingi de break avute de adversar.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Mayo, 7-5, 7-6. A servit slab și a salvat doar două mingi de break din șapte. A fost eficient pe retur, unde a fructificat șase mingi de break din zece.

Statistica meciurilor directe Matias Soto v Tomas Barrios Vera

Este 1-0 pentru Tomas Barrios Vera, care s-a impus în două seturi, anul trecut pe hard, la Temuco challenger.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Matias Soto v Tomas Barrios Vera

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le înccercați la acest meci. Avem o cotă de 1,6 pentru ca Barrios Vera să ia primul set și meciul și o cotă de 1,75 pentru ca barrios Vera să se impună la o diferență de cel puțin patru game-uri.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Matias Soto vs Tomas Barrios Vera Pont: Tomas Barrios Vera câștigă cu h (-2,5) la game-uri

Tomas Barrios Vera este deținătorul titlului aici și are puncte de apărat. Chiar dacă nu a arătat o formă prea bună, nivelul său a fostsuficient pentru a elimina doi adversari mai bine clasați decât Soto. Chilianul se află la cea mai bună performanță a sa într-un turneu challenger, dar cred că drumul său se va opri aici. Nu are armele necesare pentru a trece de Barrios Vera, care nu a cedat set deși a jucat modest. Cred că victoriile din primele două tururi l-au activat pe argentinian și vom vedea o versiune a sa mult mai bună în sferturi. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici