Share

Marton Fucsovics vs Andrey Rublev - Ponturi Pariuri ATP Rotterdam, 07.03.2021

ATP

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

07 Mar 2021 08:48 650 0
Logo Marton Fucsovics
Logo Andrey Rublev
Marton Fucsovics
Andrey Rublev
VS
16:30 07 Martie 2021
ATP Rotterdam

Analiză și informații pentru Marton Fucsovics v Andrey Rublev

Turneul ABN AMRO World Tennis Tournament are loc în Rotterdam, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Marton Fucsovics și Andrey Rublev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Rotterdam este o localitate de 1.1 milioane de locuitori, fiind cel mai mare port din Europa. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 980.580 euro. 
Gazda este complexul Rotterdam Ahoy, care dispune de terenuri acoperite cu un hard lent, indoor. 
În această finală îi avem pe Andrey Rublev și pe Marton Fucsovics. 

Marton Fucsovics: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Marton Fucsovics este un ungur de 29 de ani, clasat pe locul 59 ATP. 
Iar Fucosvics este un jucător bun, care aici s-a descurcat de minune, astfel ajungând în prima sa finală importantă, de turneu de 500 de puncte. Evident, nu mai este atât de tânăr, însă această finală este una care poate să-i dea încredere pentru viitor, Marton putând să mai joace ani buni la acest nivel ridicat. 
Fucosvics de fapt în fiecare sezon are meciuri bune, anul trecut având o partidă spectaculoasă la Roland Garros chiar cu oponentul de aici, apoi în februarie la Australian Open trecând de Wawrinka după un meci dramatic de 5 seturi. Apoi însă a pierdut clar cu Raonic. 
Aici a arătat un joc foarte constant, el venind din calificări, având astfel un șir de 6 victorii în care a pierdut doar un set.
Dacă primul tur a fost foarte complicat, impunându-se în meciul cu Opelka doar în tie-breakul setului decisiv, apoi au urmat victorii facile cu Fokina, Paul și Coric, în care Marton a dominat clar inclusiv pe retur. 
Este de spus că în aceste 3 partide a reușit 15 breakuri, lucru aproape incredibil indoor, chiar dacă unii jucători s-au plâns că suprafața este prea lentă iar mingile nu sar suficient de sus. Însă meritul lui Marton nu poate să fie luat, ieri cu Coric de exemplu, tenismen bun de serviciu, reușind 5 breakuri și dominând într-un mod clar semifinala, deși nu pornea ca favorit. 
În 2020 are sferturi de finală la Doha. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 7-6 6-6 7-6 cu Opelka (locul 38 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-2 cu Fokina (locul 51 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (9 salvate)
- 6-3 6-4 cu Paul (locul 56 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 6-1 cu Coric (locul 26 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Andrey Rublev este un rus de 23 de ani, clasat pe locul 8 ATP. 
Iar Rublev este unul dintre cei mai buni și cei mai constanți tenismeni din lume, deși fiind atât de tânăr mai are multe de învățat, în special cum să gestioneze anumite partide de grand slam. 
Însă Andrey arată din ce în ce mai bine, fiind practic jucătorul anului trecut, având nu mai puțin de 5 trofee, trei dintre acestea de nivel 500. Astfel Andrey este aici la a 4-a finală consecutivă de ATP 500, având un șir de 19 victorii în acest gen de competiții, impunându-se atât pe zgură, la Hamburg, cât și indoor, la Sankt Petersburg și Viena. Așadar inclusiv aici pornește ca mare favorit, în mod normal putând să închidă acest meci chiar în două seturi. 
În plus Rublev se vede că încearcă să-și dezvolte jocul, aici venind mult spre fileu, câștigând 48 din cele 62 de puncte când a aplicat această tactică, un procentaj bun. 
Parcursul său a fost dificil, jucând un set echilibrat cu Murray, apoi în sferturi având un meci complicat cu Chardy, impunându-se doar după 3 seturi. Iar în semifinale l-a întâlnit pe Tsitsipas, teoretic favoritul la titlu, făcând un prim set destul de haotic însă apoi în cel secund dominând, fără să ofere minge de break. 
În 2020 are titlu la Doha, titlu la Adelaide, sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la US Open, titlu la Hamburg, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Sankt Petersburg și titlu la Viena. 
Iar în 2021 are titlu la ATP Cup și sferturi de finală la Australian Open. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Giron (locul 80 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 7-5 6-2 cu Murray (locul 123 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)
- 7-6 6-7 6-4 cu Chardy (locul 64 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 34% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (4 salvate)
- 6-3 7-6 cu Tsitsipas (locul 6 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Marton Fucsovics v Andrey Rublev

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Fucsovics, ultima având loc în 2020 la Roland Garros când Rublev s-a impus 6-7 7-5 6-4 7-6. 

Cote pentru Marton Fucsovics v Andrey Rublev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și Fucsovics +5.5 handicap gameuri la o cotă de 1.40. 

Marton Fucsovics vs Andrey Rublev Pont: Andrey Rublev comite sub 2.5 duble greseli

Marton Fucsovics este un jucător foarte solid iar aici își arată pe deplin potențialul, pierzând doar un set în 6 partide, el venind din calificări. În plus este cel mai bun jucător pe retur de la acest turneu, făcând break de 16 ori pe tabloul principal, ieri dominandu-l foarte clar pe Coric și reușind să câștige în două seturi scurte. Iar aici are o șansă la titlu, ținând cont că la Roland Garros a fost aproape să-l învingă pe oponentul de astăzi. Andrey Rublev este însă favorit la titlu, mai ales prin prisma faptului că a câștigat ultimele 3 turnee ATP 500, venind după o serie de 19 victorii consecutive în astfel de competiții. Are multă încredere în sine, a jucat bine tot anul, fiind învins practic doar de Medvedev, iar aici a început să servească din ce in ce mai bine. Astfel, ca duble greșeli are 4 cu Giron, apoi 0 cu Murray, 0 cu Chardy și 2 cu Tsitsipas. Consider astfel că Rublev va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair pariuri sportive.

Pont pariuri: Andrey Rublev comite sub 2.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

36

Castigate:

24

Pierdute:

8

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici