1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Marton Fucsovics vs Alexander Bublik - Ponturi Pariuri ATP Marseille, 17.02.2020. Conditii rapide

Marton Fucsovics vs Alexander Bublik - Ponturi Pariuri ATP Marseille, 17.02.2020. Conditii rapide

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-02-17 14:03:00

ATP Marseille

17 Februarie 2020, 21:30

Marton Fucsovics

Marton Fucsovics

versus
Alexander Bublik

Alexander Bublik

1.61

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Marton Fucsovics v Alexander Bublik

Turneul Open 13 Provence are loc în Marseille, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Marton Fucsovics și Alexander Bublik, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Marseille este o localitate de 870.000 de locuitori, fiind al treilea oraș ca mărime din Franța. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 691.880 dolari. 
Gazda este complexul Palais des Sports de Marseille, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Goffin, Khachanov sau Tsitsipas. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Marton Fucsovics: Forma echipei, știri și statistici

Marton Fucsovics este un ungur de 28 de ani, clasat pe locul 73 ATP. 
Iar Fucsovics este un jucător solid, atât pe plan fizic cât și din punct de vedere al tenisului, acest lucru demonstrându-l chiar de curând la Australian Open. A fost până pe locul 31 mondial în trecut și este posibil în viitor să urce iarăși, fiind la o vârstă propice pentru performanță. 
În 2019 are finală la Sofia, sferturi de finală la Rotterdam, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Munchen și sferturi de finală la Stuttgart. 
Iar în 2020 are sferturi de finală la Doha. 
La Australian Open s-a descurcat iarăși foarte bine, ajungând până în turul 4, trecând de Shapovalov (locul 15 ATP) sau Sinner (locul 68 ATP). 
Săptămâna trecută la Rotterdam a pierdut în primul tur cu Agut (locul 12 ATP), însă după un meci bun în care a luat primul set. 

Alexander Bublik: Forma echipei, știri și statistici

Alexander Bublik este un kazah de 22 de ani, clasat pe locul 55 ATP. 
Iar Bublik este un mare talent, un jucător cu lovituri foarte variate însă care deseori are o atitudine negativă care se vede și în joc, el greșind mult și alternând așii cu dublele greșeli. 
În 2019 are titlu la challengerul din Budapesta, titlu la challengerul din Pau, titlu la challengerul din Monterrey, semifinale la challengerul din Leon, finală la Newport și finală la Chengdu. 
În 2020 nu are performanțe. 
Săptămâna trecută Bublik a jucat la Rotterdam, pierzând în turul 2 cu Rublev (locul 14 ATP) însă după un meci destul de bun, primul set mergând în prelungiri. 

Statistica meciurilor directe Marton Fucsovics v Alexander Bublik

În întâlnirile directe scorul este 1-1, ultima având loc în 2017 la challengerul din Orleans când Fucsovics s-a impus 3-6 7-5 6-3. 

Cote pentru Marton Fucsovics v Alexander Bublik

Marton Fucsovics vs Alexander Bublik Pont: Marton Fucsovics trimite peste 2.5 asi

Marton Fucsovics are un început bun de an, chiar și în meciurile pierdute jucând bine. De exemplu săptămâna trecută l-a dominat în multe momente pe Agut, putând să câștige meciul în 2 seturi dacă era mai atent. Serviciul său este bun, iar recent ca număr de ași are 5 cu Miomir Kecamanovic, 3 cu Shapovalov, 2 cu Popyrin sau 11 cu Agut. Alexander Bublik are și el un serviciu foarte bun, însă pe retur uneori nu se concentrează sau devine delăsător. Consider astfel că Fucsovics va trimite peste 2.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Marton Fucsovics vs Alexander Bublik Pont: Peste 20,5 game-uri

Marton Fucsovics s-a mișcat bine în acest debut de sezon. Maghiarul a avut un traseu foarte bun la Australian Open, ajungând până în turul 4 și arătând un tenis de o înalte calitate. Săptămâna trecută la Rotterdam nu s-a mai descurcat așa de bine, pierzând în primul tur cu Agut, dar evoluând totuși bine. Cel puțin primul set. Acum în Franța, Marton vrea să aibă un parcurs cât mai lung, dar Bublik nu e un adversar deloc comod. Kazahul se simte bine pe suprafețe rapide și mai ales în sală, iar serviciul său îl ajută mult pe uriașul din Kazahstan. Cred că vom avea un meci cu gameuri ce se vor derula rapid, iar pariul meu merge pe minimum 21 de gameuri, la o cotă decentă oferită de către cei de la Betano!

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici