1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pont Marin Cilic - Roberto Bautista Agut, Poate croatul să producă surpriza ?!

Pont Marin Cilic - Roberto Bautista Agut, Poate croatul să producă surpriza ?!

Guest
Guest

2020-01-23 14:46:00

Tenis ATP - Australian Open

24 Ianuarie 2020, 05:00

Marin Cilic

Marin Cilic

versus
Roberto Bautista-Agut

Roberto Bautista-Agut

1.57

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Marin Cilic v Roberto Bautista-Agut

Am ajuns în turul 3 la Australian Open, iar primul pont vine de la partida dintre croatul Marin Cilic și ibericul Roberto Bautista Agut, partidă ce e programată a treia a zilei pe Melbourne Arena și care va începe în jur de 05 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul, în cele ce urmează.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Marin Cilic: Forma echipei, știri și statistici

Poate părea puțin surprinzător cum am început analiza încă din titlu, dar Da, în acest moment o victorie a lui Marin Cilic în fața lui Bautista Agut e o surpriză. Sau un rezultat care răstoarnă calculele hârtiei. Lucru care era de neconceput în urmă cu câțiva ani. Doar că în ultima perioadă ibericul a crescut mult în joc, în timp ce croatul a scăzut, atât ca joc, cât și ca rezultate sau poziție în ierarhia ATP.

Practic s-a făcut o inversare a rolurilor de acum 3-4 ani, când Marin Cilic era jucătorul din top 10 și unul din cei mai de temut tenismeni. De fapt, Marin disputa finala competiției aici la Melbourne în urmă cu doar 2 ani, când pierde greu, 2-3 în fața marelui Roger Federer. Iar cu un an înainte, în 2017, Cilic mai disputa o finală de mare șlam, la Wimbledon, pierdută tot în fața maestrului elvețian, dar mult mai categoric. 

Acum croatul încearcă să revină unde era cu ceva timp în urmă, dar revenirea nu e deloc ușoară. În primul rând, Marin trebuie să își recapete consistența din joc, dar și constanța, pentru a putea obține din nou rezultatele dorite. Debutul de an a fost puțin oscilant pentru Cilic, care a alternat meciurile bune cu cele mai puțin reușite. Aici, în Australia, Marin a trecut fără probleme în primul tur de către francezul Corentin Moutet, un jucător ce a arătat bine în acest start de sezon, dar a avut de tras enorm pentru a trece în turul 2 de un alt francez, Benoit Paire, pe care l-a învins în 5 seturi. 

Meciul cu Agut se anunță foarte greu, mai ales că ibericul a arătat o formă de invidiat în debutul acestui an. Totuși cred că Marin își va juca șansa și nu va ceda deloc ușor în fața unuia dintre cei mai buni tenismeni din lume la ora actuală.

Roberto Bautista-Agut: Forma echipei, știri și statistici

Roberto Bautista Agut a avut practic parte de un debut fulminant. Ibericul nu a cedat decât un singur set în toate meciurile jucate până acum și pare la ora actuală într-o formă fulminantă. Sigur, adversarii nu au fost nici pe departe printre cei mai buni și cu atât mai puțin care să se ridice la nivelul spaniolului. În acest context, sunt perfect logice aceste victorii pentru Agut, care nu a întâmpinat nici un fel de probleme. 

La ATP Cup spaniolul a adus mereu puncte Spaniei, în timp ce debutul la ediția din acest an de la Australian Open a fost aproape perfect. Un singur set mai slab a făcut Roberto, pe care l-a și cedat de altfel, în fața americanului Michael Mmoh. În rest, seturi foarte solide făcute de Agut, care se pregătește de primul test adevărat al acestui start de sezon. Marin Cilic e unul din jucătorii buni ai circuitului și chiar dacă nu mai e la forma de altă dată, cred că poate să-l pună la încercare pe iberic.

Cred că meciul va fi unul de luptă, între doi jucători foarte valoroși și care vor da totul pentru a ajunge în optimile de finală ale competiției. Văd un meci mai echilibrat decât o arată cotele și nu e exclus să avem un deznodmânt cu set decisiv.

Statistica meciurilor directe Marin Cilic v Roberto Bautista-Agut

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 6 ori în carieră, iar croatul conduce cu 4-2! Ultima confruntare directă a avut loc tot la Melbourne, anul trecut, dar în turul 4, iar Agut s-a impus la capătul unui meci de 5 seturi!

Cote pentru Marin Cilic v Roberto Bautista-Agut

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 36,5 gameuri, la o cotă de 1,65 sau cu o miză mai mică, se poate încerca victoria croatului, la o cotă de 3.20.

Marin Cilic vs Roberto Bautista-Agut Pont: Total seturi - peste 3,5

Se anunță un meci mult mai disputat decât o arată cotele. Roberto Bautista Agut e într-adevăr unul din cei mai în formă tenismeni ai momentului, dar nici nu a avut până acum vreun adversar de top. Marin Cilic e în revenire de formă și în căutarea tenisului care l-a dus pe croat în top 10. Cred că vom avea o partidă disputată și mă aștept să văd un meci cu răsturnări de scor. Tocmai de aia voi miza pe minimum 4 seturi disputate, la o cotă mai mult decât decentă oferită de către cei de la Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici