1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Marin Cilic vs Jurij Rodionov - Ponturi Pariuri ATP Stuttgart, 12.06.2021

Marin Cilic vs Jurij Rodionov - Ponturi Pariuri ATP Stuttgart, 12.06.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-06-12 01:59:00

ATP Stuttgart

12 Iunie 2021, 13:30

Marin Cilic

Marin Cilic

versus
Jurij Rodionov

Jurij Rodionov

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Marin Cilic v Jurij Rodionov

Turneul MercedesCup are loc în Stuttgart, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Marin Cilic și Jurij Rodionov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Stuttgart este o localitate de 635.000 de locuitori, fiind capitala statului Baden-Wurttemberg. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 543.210 euro. 
Gazda este complexul Tennis Club Weissenhof, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
În această fază îi avem pe Aliassime, Querrey, Cilic și Rodionov. 

Marin Cilic: Forma echipei, știri și statistici

Marin Cilic este un croat de 32 de ani, clasat pe locul 47 ATP. 
Iar Cilic este unul dintre cei mai buni tenismeni din generația sa, el până la urmă fiind campion de grand slam, lucru extrem de greu de realizat într-o perioadă dominată de Big 4. 
În plus Marin are finală la Wimbledon și finală la Australian Open, de fiecare dată fiind învins de Federer. 
Acum nu mai este la același nivel însă Marin rămâne un tenismen de luat în seamă care nu este chiar un veteran. Cred că Cilic mai poate să evolueze sezoane bune la un nivel înalt, chiar el declarând că vrea să rămână în top și nu simte că este aproape de finalul carierei. 
Astfel această semifinală este un semn pozitiv, jucând pe o suprafață care îi place mult, fiind ajutat de acel serviciu foarte eficient. 
Chiar și la Roland Garros a fost destul de solid, luând set în fața lui Federer, însă aici este mult mai eficient. 
Astfel Cilic până acum nu a pierdut set, în sferturi trecând de Shapovalov, un sportiv aflat într-o formă foarte bună. În plus Marin și-a cedat o singură dată serviciul în cele 3 meciuri disputate. 
În 2020 nu are performanțe. 
Iar în 2021 are semifinale la Singapore și semifinale la Estoril. 
Aici:

- 7-5 6-3 cu Molleker (locul 262 ATP), câștigând 100% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate)
- 6-3 6-2 cu Basilashvili (locul 31 ATP), câștigând 100% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 7-5 7-6 cu Shapovalov (locul 14 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Jurij Rodionov: Forma echipei, știri și statistici

Jurij Rodionov este un austriac de 22 de ani, clasat pe locul 142 ATP. 
Iar Rodionov este un sportiv mediu, care nu a fost vreodată în prima sută mondială însă care are posibilitatea ca în viitor să ajungă acolo, până la urmă fiind tânăr. 
În plus această semifinală cu siguranță o să-l ajute, nu doar ca puncte și bani însă mai ales pe plan mental, având o bază pe care să construiască. 
În general Jurij evoluează în turnee de categorie mai mică, challenger, în ultima vreme fiind în formă slabă și pierzând cu Martin sau Kopriva. 
Iar la Roland Garros a fost învins în calificări 4-6 0-6 de Kamke. 
Aici însă arată o formă bună, trecând de Koepfer în primul tur iar ieri producând o mare surpriză, eliminându-l pe Alex de Minaur. A servit destul de bine iar în aceste condiții are șanse și aici să țină aproape de oponentul său, deși nu-l văd câștigând. 
În 2020 are titlu la challengerul din Dallas, titlu la challengerul din Morelos, semifinale la challengerul din Columbus și sferturi de finală la challengerul din Iași. 
Iar în 2021 are finală la challengerul din Nur Sultan și sferturi de finală la challengerul din Biella. 
Aici:

- 2-6 6-3 6-2 cu Dominik Koepfer (locul 59 ATP), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)
- 5-3 cu Gojowczyk (locul 134 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 94% mingi cu primul serviciu, 29% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 3-6 6-3 7-6 cu de Minaur (locul 22 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Marin Cilic v Jurij Rodionov

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Marin Cilic v Jurij Rodionov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Cilic la o cotă de 1.21.

Marin Cilic vs Jurij Rodionov Pont: Marin Cilic trimite peste 12.5 asi

Marin Cilic este într-o formă de top iar aici este favorit chiar la titlu. Jocul său este foarte eficient pe iarbă, până acum nepierzând set, în plus fiind extrem de bun pe primul serviciu, cedând doar 7 puncte cu acesta în trei partide. Iar ca număr de ași a stat bine, având 20 cu Molleker, 19 cu Basilashvili și 8 cu Shapovalov. Jurij Rodionov intra în acest turneu în formă slabă, el fiind un sportiv mediu, care nu a fost vreodată în prima sută mondială. Însă jocul său se potrivește bine pe suprafețe rapide iar aici a produs ieri o mare surpriză, eliminându-l pe Alex de Minaur. Așadar și aici cred că poate ține aproape de oponentul său timp de un set. Consider astfel că Cilic va trimite peste 12.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Anulat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici