1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Marin Cilic vs David Goffin - Ponturi Pariuri ATP Roma, 16.09.2020

Marin Cilic vs David Goffin - Ponturi Pariuri ATP Roma, 16.09.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-09-15 19:02:00

ATP Roma

16 Septembrie 2020, 12:00

Marin Cilic

Marin Cilic

versus
David Goffin

David Goffin

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Marin Cilic v David Goffin

Turneul Internazionali BNL d'Italia are loc în Roma, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Marin Cilic și David Goffin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.8 milioane de locuitori, fiind al 3-lea cel mai vizitat oraș din Uniunea Europeană. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 3.465.045 euro. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Djokovic, Cilic sau Tsitsipas. 

Marin Cilic: Forma echipei, știri și statistici

Marin Cilic este un croat de 31 de ani, clasat pe locul 40 ATP. 
Iar Cilic este unul dintre tenismenii buni ai generației sale, printre singurii care au în palmares un grand slam, câștigând în 2014 US Open. Și după finala Thiem - Zverev, toată lumea s-a convins cât de greu este de câștigat un turneu major, în special pe plan mental. Marin stă bine la acest capitol, fiind un sportiv foarte solid, luptător, cu un joc bun în special pe suprafețe rapide. 
În ultima vreme a mai scăzut, însă nu trebuie uitat faptul că este fost număr 3 mondial și oricând poate face turnee bune, până la urmă nefiind atât de bătrân. 
În 2019 are sferturi de finală la Madrid, sferturi de finală la Washington și semifinale la Moscova. 
Iar în 2020 nu are performanțe. 
În acest an Cilic nu s-a descurcat atât de bine, deși are tur 4 la Australian Open, trecând de Paire și de Agut. 
În această vară a pierdut în primul tur la ATP Cincinnati, pierzând cu Shapovalov, apoi ajungând totuși în turul 3 la US Open, unde a cedat în patru seturi cu Thiem. Meciul a fost început foarte slab de Marin însă treptat și-a revenit, luând chiar un set și punându-i probleme viitorului campion. 
Aici:

- 6-7 6-2 6-4 cu Bublik (locul 56 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (toate salvate)

David Goffin: Forma echipei, știri și statistici

David Goffin este un belgian de 29 de ani, clasat pe locul 11 ATP.
Iar Goffin este de multă vreme unul dintre cei mai buni tenismeni din lume și unul dintre cei mai constanți, fiind permanent aproape de topul 10 ATP, ajungând chiar și pe locul 7 mondial. David este foarte inteligent, lucru care evident îl ajută mult pe teren, în plus având foarte multe arme și un joc variat. Nu este puternic, nu are un serviciu atât de eficient însă compensează prin jocul de pe baseline și prin faptul că greșește destul de puțin. 
A avut câteva probleme în ultimii ani, în special cu accidentările, cea mai "celebră" fiind aceea de la Rotterdam când a fost lovit în ochi de o minge însă acum pare în formă bună. 
În 2019 are semifinale la Marseille, sferturi de finală la challengerul din Pheonix, semifinale la Estoril, sferturi de finală la s'Hertogenbosch, finală la Halle, sferturi de finală la Wimbledon, finală la Cincinnati și semifinale la Tokyo. 
Iar în 2020 are semifinale la Montpellier. 
Goffin este aici la primul meci după aventura americană, așadar nu se știe exact în ce formă este sau cum va reacționa. La ATP Cincinnati a pierdut în turul 3 cu Struff, apoi la US Open ajungând până în turul 4, având victorii cu Opelka sau Krajinovic. 
Însă în turul 4, deși a condus 1-0 la seturi a fost dominat de Shapovalov, pierzând inițiativa meciului și fiind greu să revină. 

Statistica meciurilor directe Marin Cilic v David Goffin

În întâlnirile directe scorul este 4-3 pentru Goffin, ultima având loc în 2018 la US Open când Cilic s-a impus 7-6 6-2 6-4.

Cote pentru Marin Cilic v David Goffin

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Goffin la o cotă de 1.40. 

Marin Cilic vs David Goffin Pont: Peste 4.5 duble greseli in meci

Marin Cilic nu mai este jucătorul de acum 3-4 ani, el în trecut fiind câștigător de US Open, însă totuși rămâne un sportiv periculos pentru adversari, întotdeauna putând să câștige meciuri grele sau să ajungă în fazele finale ale turneelor la care ia parte. A avut un US Open bun, pierzând în 4 seturi cu Thiem, iar aici deja are un meci, lucru ce poate să-l ajute. Serviciul său este eficient însă Cilic este destul de predispus la duble greșeli, de exemplu cu Bublik ieri comițând 5. David Goffin este favorit aici și probabil va câștiga, deși nu se știe cum va reacționa la trecerea spre zgură, el abia venind de la US Open unde a fost eliminat în turl 4 de Shapovalov. Goffin are în general un joc bun însă serviciul său este nesigur în ultima vreme, comițând 6 duble cu Krajinovic, 5 cu Coric sau 6 cu Struff. Consider astfel că vom vedea peste 4.5 duble greșeli în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici