1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Maria Sakkari vs Elina Svitolina - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 27.07.2021

Maria Sakkari vs Elina Svitolina - Ponturi Pariuri Jocurile Olimpice, 27.07.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-07-26 12:46:00

Jocurile Olimpice

27 Iulie 2021, 05:00

Maria Sakkari

Maria Sakkari

versus
Elina Svitolina

Elina Svitolina

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Maria Sakkari v Elina Svitolina

Turneul Olimpic are loc în Tokyo, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Maria Sakkari și Elina Svitolina, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tokyo este o localitate de 13.9 milioane de locuitori, numele însemnând "estuar". 
Gazda este complexul Ariake Tennis Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Osaka, Muguruza, Sakkari sau Pavlyuchenkova. 

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

Maria Sakkari este o grecoaică de 26 de ani, clasată pe locul 19 WTA. 
Iar Sakkari a ajuns unde îi este locul, în topul 20 mondial, ea fiind una dintre cele mai bune jucătoare din lume, o sportivă cu un joc foarte spectaculos prin prisma faptului că este foarte agresivă. Nici măcar în momentele cheie nu devine pasivă în joc sau fricoasă, încercând să își câștige singură punctele. 
Astfel Sakkari are din ce în ce mai mulți fani, ea fiind oricum o personalitate deschisă și plăcută și în afara terenului. 
Iar aici este foarte motivată. Sakkari a declarat că a avut nopți în care nu a putut să doarmă de emoții deoarece se gândea la Olimpiadă, sacrificând inclusiv Wimbledon pentru acest vis. 
Acolo a pierdut în turul secund, spunând că nu a forțat fiindcă nu dorea să riște o accidentare care să însemna abandonul de la Jocurile Olimpice. 
Iar această dorința puternică de a juca pentru țara sa s-a văzut în primele tururi când Maria a fost foarte montată. 
Astfel a trecut de Kontaveit și Stojanovic de fiecare dată în două seturi, jucând un tenis foarte bun. 
În 2021 are semifinale la Abu Dhabi, semifinale la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami și semifinale la Roland Garros.
Aici:

- 7-5 6-2 cu Anett Kontaveit (locul 28 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-1 6-2 cu Stojanovic (locul 92 WTA), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Elina Svitolina: Forma echipei, știri și statistici

Elina Svitolina este o ucraineancă de 26 de ani, clasată pe locul 6 WTA. 
Iar Svitolina a decis să joace în continuare sub acest nume, deși săptămâna trecută s-a căsătorit cu Gael Monfils iar în acte îi va lua numele acestuia. Astfel Elina vine aici după unul dintre cele mai importante evenimente ale vieții sale, relația sa cu Gael fiind specială pentru ea. 
Momentan însă trebuie să se concentreze pe tenis, Elina rămânând una dintre cele mai bune jucătoare din lume, o sportivă care se menține de ani buni în top 10 și care poate spera la titluri importante. 
Nu are grand slamuri în palmares, jocul ei în ultima vreme părând din ce în ce mai inconstant, venind aici după un Wimbledon chiar slab, pierzând în turul secund într-un mod categoric cu Linette. 
Nici la Roland Garros nu se poate spune că a jucat prea bine, fiind învinsă în turul 3 de viitoarea campioană Krejcikova. 
Totuși sezonul ei este destul de bun, cu semifinale la Miami sau Stuttgart și sferturi de finală la Roma. Acum însă forma sa nu pare atât de bună, iar asta s-a văzut în primele tururi. 
Elina s-a chinuit mult atât cu Siegemund cât și cu Tomljanovic, în general servind destul de modest, pierzând set în ambele confruntări. Așadar șansele ei la medalie sunt mici. 
În 2021 are sferturi de finală la Abu Dhabi, sferturi de finală la Yarra Valley Classic, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami, semifinale la Stuttgart și sferturi de finală la Roma. 
Aici:

- 6-3 5-7 6-4 cu Siegemund (locul 58 WTA), câștigând 56% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 21 mingi de break (15 salvate)
- 4-6 6-3 6-4 cu Tomljanovic (locul 51 WTA), câștigând 54% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (8 salvate)

Statistica meciurilor directe Maria Sakkari v Elina Svitolina

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Sakkari, ultima având loc în 2020 la Ostrava când Maria s-a impus 6-3 6-3. 

Cote pentru Maria Sakkari v Elina Svitolina

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Sakkari câștigă primul set la o cotă de 1.70.

Maria Sakkari vs Elina Svitolina Pont: Maria Sakkari castiga

Maria Sakkari este foarte motivată aici, spunând că a avut nopți în care nu a putut să doarmă de emoții la gândul că va fi prezentă la Olimpiadă. În plus nici la Wimbledon nu a forțat pentru a nu se accidenta. Iar această dorința de a aduce o medalie acasă s-a văzut în primele tururi, ea trecând în două seturi de Kontaveit și Stojanovic, servind foarte bine, cedând doar 1 break. Elina Svitolina vine după ce săptămâna trecută s-a căsătorit cu Gael Monfils, un eveniment important în viața sa. Aici a jucat modest, cedând set în ambele confruntări, în plus oferind nu mai puțin de 35 de mingi de break in două partide, deși oponentele nu erau chiar de top. Consider astfel că Sakkari este favorită, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici