Marcos Giron vs James Duckworth - Ponturi Pariuri ATP San Diego, 23.09.2022

ATP

Cota: 2.27

Adaugat de: Tudor Cosma

22 Sep 2022 19:03 299 0
Logo Marcos Giron Marcos Giron
Logo James Duckworth James Duckworth
VS
22:00 23 Septembrie 2022
ATP San Diego

Analiză și informații pentru Marcos Giron v James Duckworth

Turneul San Diego Open are loc în Statele Unite, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Marcos Giron și James Duckworth, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
San Diego este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, situată aproape de granița cu Mexic. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 612.000 dolari. 
Gazda este complexul Barnes Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nakashima, Brooksby, Duckworth sau Martinez.

Marcos Giron: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Marcos Giron este un american de 29 de ani, clasat pe locul 58 ATP. 
Iar Giron este un sportiv mai degrabă dezamăgitor, care nu mai poate să fie numit promițător sau o speranță a viitorului. El deja este în partea a 2-a a carierei, iar până acum nu a obținut mari performanțe. 
A fost doar succint în topul 50 mondial, iar în următorii ani este greu de crezut că îl vom vedea evoluând într-o direcție surprinzătoare. Cel mai probabil, acesta este plafonul său, un jucător bun în turnee mici, însă incapabil să ajungă în fazele finale în competiții majore. 
Sezonul lui este mixt, cu destul de multe înfrângeri în fazele timpurii. 
Are în start de an semifinale la Dallas și sferturi de finală la Acapulco, el fiind specialist pe acest gen de hard rapid. 
Recent, a cedat cu Agut în primul tur la Montreal, cu același Roberto în turul secund la Cincinnati, plus eșec în primul tur la US Open cu Tiafoe. Scuza sa poate să fie faptul că acești oponenți sunt net superiori. 
În primul tur de aici a fost bun, sigur pe sine și pe armele sale. A trecut în două seturi de Etcheverry, meci în care a avut unele momente slabe pe serviciu, însă a compensat pe retur. 
În 2022 are semifinale la Dallas, sferturi de finală la Acapulco și sferturi de finală la Mallorca. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Etcheverry (locul 89 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

James Duckworth: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

James Duckworth este un australian de 30 de ani, clasat pe locul 83 ATP. 
Iar Duckworth nu impresionează, fiind unul dintre tenismenii modești din prima sută mondială. Are avantajul faptului că este constant pe durata unui sezon, însă în ultimii ani mai degrabă a dezamăgit decât să obțină niște rezultate memorabile. 
Joacă mai bine pe teren propriu, preferă hardul, însă foarte rar ajunge în fazele finale. 
Totuși, James are și unele calități, fiind foarte puternic pe plan fizic, un sportiv cu un centru de greutate jos, care poate controla bine schimburile de pe baseline. 
Sezonul lui este mediu, iar clasamentul începe să arate din ce în ce mai rău. 
Are niște faze finale în turnee challenger, de o mai mică importanță, plus sferturi de finală la Newport, pe iarbă, unde a cedat cu Jason Kubler. 
La US Open mi s-a părut bun, acolo trecând în primul tur de O'Connell, apoi fiind învins de Evans, după un meci echilibrat de 4 seturi. 
Recent a participat la challengerul din Istanbul, unde a fost obosit și a cedat în primul tur, cu Rosol. 
Aici arată mult mai bine. A trecut ușor de Popyrin și de Krueger, serviciul fiind o armă a sa de bază. Cu Alexei a cedat un set, însă în decisiv a dominat complet, așadar nu s-a pus problema învingătorului. 
În 2022 are semifinale la challengerul din Porto, sferturi de finală la Newport și finală la challengerul din Cassis. 
Aici:

- 7-5 4-6 6-1 cu Popyrin (locul 90 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 27% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)
- 6-3 7-6 cu Mitchell Krueger (locul 228 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Marcos Giron v James Duckworth

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Marcos Giron v James Duckworth

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Duckworth, la o cotă de 4.85.

Pariază la Netbet pe meciul dintre M. Giron vs J. Duckworth cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Marcos Giron vs James Duckworth Pont: James Duckworth - primul care trimite 4 asi

Marcos Giron este un sportiv mediu, care joacă bine pe teren propriu, așadar îi plac condițiile de aici. Marcos nu este înalt, iar serviciul său nu produce mulți ași. Recent are 4 ași cu Goffin, 4 cu Agut, 8 cu Tiafoe, iar aici 4 cu Etcheverry. James Duckworth pare în formă bună, așadar nu ar fi o surpriză dacă ar câștiga întâlnirea. James are caracteristici asemănătoare cu oponentul său, fiind puternic deși nu este înalt. Totuși, Duckworth pare că are un serviciu mai bun. Recent, ca număr de ași are 10 cu O'Connell, 12 cu Evans, iar aici 14 cu Popyrin și 11 cu Krueger. Consider astfel că Duckworth va trimite primul 4 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: James Duckworth - primul care trimite 4 asi

Miza: 8/10

Cota: 2.27

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

7

Castigate:

3

Pierdute:

1

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici