1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Marcos Giron vs Jack Draper

Marcos Giron vs Jack Draper - Ponturi Pariuri ATP Stuttgart, 12.06.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-06-12 01:52:00

ATP Stuttgart

12 Iunie 2024, 17:30

Marcos Giron

Marcos Giron

versus
Jack Draper

Jack Draper

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Marcos Giron v Jack Draper

Turneul Boss Open are loc în Stuttgart, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Marcos Giron și Jack Draper, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Stuttgart este o localitate de 632.000 de locuitori, având în jur de 5.5 milioane în aria metropolitană. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 734.915 euro. 
Gazda este complexul Tennis Club Weissenhof, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Struff, Bublik, Draper sau Shelton. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marcos Giron: Forma echipei, știri și statistici

Marcos Giron este un american de 30 de ani, clasat pe locul 54 ATP. 
Iar Giron nu se poate spune că este unul dintre tenismenii buni din prima sută mondială, însă nici că este unul modest. El cumva gravitează la mijloc, fiind un sportiv care poate obține rezultate interesante, care poate ajunge în fazele finale, însă care de obicei se oprește după un tur câștigat, sau două. 
Marcos nu este înalt, dimpotrivă, având doar 1.80m, însă se descurcă bine pe terenuri rapide. Până la urmă, el a crescut pe acest gen de suprafețe, așadar știe să le gestioneze. Este puternic, emană forță în ciuda înălțimii, iar deplasarea în teren este una bună. 
În viitor nu cred că o să-l vedem prea sus clasat, fiind totuși în partea a 2-a a carierei sale, însă nici nu cred că va scădea brusc. 
Sezonul trecut a fost mediu, cu sferturi de finală la Dallas, sferturi de finală la Delray Beach sau sferturi de finală la Munchen. Pe iarbă nu a jucat bine, însă nici nu se poate spune că nu știe să joace pe această suprafață. Totuși, înfrângerile cu Pella și Fucsovics ne arată că are o limită. 
Pe final de an are semifinale la Tokyo, probabil cel mai bun turneu al său din an. 
Noul sezon nu este impresionant, deși el a avut o perioadă foarte bună. Marcos are finală la Dallas, indoor, unde a pierdut cu Paul, apoi ajungând în semifinale la Delray Beach, unde a cedat cu Fritz. 
În ultima vreme forma sa a fost slabă, la Roland Garros pierzând în primul tur cu Jozef Kovalik, o contraperformanță. 
Aici, Marcos a reușit un meci solid, trecând în două seturi de Murray. Însă, Andy nu este într-o formă prea bună, nici fizică, nici psihică. Îmbucurător pentru el este faptul că nu și-a cedat deloc serviciul. 
În 2024 are finală la Dallas, semifinale la Delray Beach și sferturi de finală la Houston. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Murray (locul 75 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jack Draper: Forma echipei, știri și statistici

Jack Draper este britanic de 22 de ani, clasat pe locul 40 ATP. 
Iar Draper este unul dintre cei mai talentați sportivi din circuit, un jucător care ar trebui, în mod normal, să ajungă în top 10. Totuși, presiunea pe Jack mi se pare foarte mare, el fiind văzut ca un salvator de un popor întreg, urmașul lui Murray care va domina Wimbledon și se va lupta de la egal la egal cu Sinner sau Alcaraz. Până acum nu a demonstrat că poate ajunge pe acele culmi, însă nici nu a dezamăgit teribil. 
Se vede potențialul său, are niște arme foarte interesante, însă a avut probleme destul de mari cu accidentările. În plus, este evident că și jocul lui are unele lipsuri. 
Vorbind despre părțile pozitive, Draper este unul dintre tenismenii înalți din circuit, având 1.93m, iar serviciul lui este printre cele mai bune din lume. În plus, mi se pare că se mișcă mai rapid decât s-ar crede la o primă vedere, în special pe iarbă, suprafață care îi place cel mai mult. 
Sezonul trecut a fost mediu, având și accidentări. Jack a ajuns în semifinale la Adelaide, tur 4 la Indian Wells sau tur 4 la US Open, unde a cedat cu Rublev. 
Pe final de an are câteva rezultate bune, însă în circuitul challenger, așadar turnee mici. De exemplu, are titlu la challengerul din Bergamo, pe hard rapid, indoor. 
Noul sezon este puțin sub așteptări. Draper a început bine, cu finală la Adelaide, apoi având semifinale la Acapulco, unde a fost nevoit să se retragă în timpul meciului cu Alex de Minaur. 
De atunci, nu mai are faze finale notabile, de exemplu la Roland Garros fiind învins chiar în primul tur, de Jesper de Jong. 
Aici, Jack revine pe suprafața sa preferată, iar acest lucru s-a văzut în primul tur. A trecut în două seturi de Ofner, meci în care a cedat doar un break. 
În 2024 are finală la Adelaide, semifinale la Acapulco, și sferturi de finală la Munchen. 
Aici:

- 7-6 7-6 cu Ofner (locul 45 ATP), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Marcos Giron v Jack Draper

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Draper, aceasta având loc în acest sezon la Australian Open, când Jack s-a impus 6-4 3-6 4-6 6-0 6-2. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Marcos Giron v Jack Draper

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Draper, la o cotă de 1.95.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marcos Giron vs Jack Draper Pont: Primul jucător care comite 4 duble greșeli - niciunul

Marcos Giron este un sportiv interesant, care în primul tur a trecut foarte ușor de Murray. Însă, trebuie să ținem cont că Andy joacă un tenis foarte modest în acest moment. Marcos nu excelează pe iarbă, iar astăzi poate pierde în două seturi. Serviciul lui este unul bun, iar pe mingea a 2-a este sigur. Astfel, el nu comite aproape deloc duble greșeli, recent având 3 cu Rublev, în meci lung, 2 cu Jozef Kovalik, partidă de 5 seturi, iar aici în primul tur 0 cu Murray. Jack Draper este un specialist pe iarbă, un sportiv cu un serviciu de top, lucru care îl ajută uneori în mod decisiv pe acest gen de teren. Jack a comis relativ multe duble greșeli în ultima vreme, însă el nu exagerează în general la acest capitol. Recent are 2 duble cu Fritz, 3 cu Medvedev, iar aici 3 cu Ofner. Însă, acesta a fost primul meci pe iarbă, unul de acomodare. Consider astfel că niciun jucător nu va comite 4+ duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici