Share

Marco Cecchinato - Laslo Djere, Ponturi Pariuri ATP Sardinia, 18.10.2020, Sârbul, la a 2-a finală din carieră

ATP

Cota: 1.59

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Oct 2020 23:55 605 0
Logo Marco Cecchinato
Logo Laslo Djere
Marco Cecchinato
Laslo Djere
VS
13:00 18 Octombrie 2020
ATP Sardinia

Analiză și informații pentru Marco Cecchinato v Laslo Djere

Venim cu un pont de la una din cele 3 finale ATP ce vor avea loc duminică, anume de la partida de la ultimul act de la Sardinia, dintre favoritul gazdelor, Marco Cecchinato și sârbul Laslo Djere, meci ce este programat de la ora 13 00. Mai multe informații, dar și pontul gâdit, în cele ce urmează.

Marco Cecchinato: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Marco Cecchinato a ajuns în cea de-a 4 sa finală ATP din carieră. Italianul, care a fost posesorul unui wild card la acest turneu, a evoluat foarte bine în această săptămână și are șansa celui de-al 4-lea trofeu din carieră. Marco a câștigat toate cele 3 finale jucate, la Budapesta, Umag și Buenos Aires, evident, toate disputate pe zgură, suprafața preferată a italianului.

Marco a trecut ușor în semifinale de Danilo Petrovic, un jucător modest ce-i drept, dar care avea meritul de a fi ajuns până în semifinale. Diferența de valoare era mare oricum între cei 2 jucători, astfel că calificarea lui Cecchinato este una pe deplin meritată. În schimb, Marco a cedat set cu Ramos și a avut un prim set ezitant contra spanioului, însă după nu i-a mai lăsat decât 2 gameuri jucătorului iberic. Meciuri strânse au fost și cele cu Paul sau Mager, unde a avut de tras serios pentru a le câștiga.

Ultimul act va fi cu siguranță disputat, Laslo Djere fiind și el un jucător bun pe zgură și un tenismen extrem de combativ, Cecchinato are și publicul de partea sa și cred că poate bifa cel de-al 4-lea succes din carieră la nivel ATP.

Laslo Djere: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Laslo Djere e la doar cea de-a 2 finală din carieră, după cea de anul trecut de la RIO, când s-a impus în fața lui Aliassime, care avea doar 18 ani și jumătate la acel moment. A fost primul trofeu din carieră pentru sârb, unul din categoria ATP 500, dar de la acea performanță, Laslo nu a mai reușit să se apropie de vreo finală. Tot zgura este suprafața preferată și a sârbului, care are arme care se pliază bine și pe suprafețe rapide, precum serviciul sau backhandul cu 2 mâini executat foarte bine.

Parcursul din această săptămână a fost unul foarte bun pentru Djere, care până la partida din semifinale, câștigase toate meciurile în minimum de seturi, printre adversari numărându-se Lajovic sau Vesely, jucători solizi și ei pe zgură. În partida din semifinale, Laslo a cedat categoric primul set în fața lui Musetti, dar a revenit tot cu un 6-2 în actul 2, pentru ca în decisiv tânărul italian să se retragă, la scorul de 4-1 pentru sârb. O calificare până la urmă pe merit pentru Laslo, care e răsplătit pentru jocul bun făcut în această săptămână.

Motivația va fi una mare și pentru sârb, care va dori să-și treacă în cont cel de-al doilea trofeu al carieriei. Chiar dacă a ieșit învins de fiecare dată din meciurile cu Cecchinato, Djere speră acum să răstoarne calculele hârtiei și să iasă câștigător în premieră, atât în Sardinia, cât și în fața italianului.

Statistica meciurilor directe Marco Cecchinato v Laslo Djere

De 2 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Cecchinato s-a impus de fiecare dată. În ultimul meci direct, disputat acum 2 ani la Umag, italianul a câștigat în minimum de seturi partida.

Cote pentru Marco Cecchinato v Laslo Djere

Pe lângă pontul oferit, din oferta de pariuri Betano se mai poate merge și victoria lui Cecchinato, la o cotă de 1,60.

Marco Cecchinato vs Laslo Djere Pont: Total gameuri - peste 20,5

Se anunță un meci echilibrat și foarte disputat. Fiind ultimul act, fiecare jucător va da tot ce are mai bun pentru a se impune. Cecchinato pleacă cu prima șansă, însă Djere vine și el după o serie de meciuri foarte bune, în care și-a arătat clasa pe suprafața roșie. Cu excepția unui singur meci, cel din semifinale, italianul a avut meciuri strânse în fiecare rundă, astfel că mă aștept ca și sârbul să stea aproape măcar un set de Cecchinato, dacă nu chiar să câștige unul. Oricum, merg pe un total de minimum 21 de gameuri, linie ce poate fi atinsă lejer și într-un meci cu minimum de seturi. Cota oferită de către cei de la Betano este una mai mult decât decentă!

Pont pariuri: Total gameuri - peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.59

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marco Cecchinato vs Laslo Djere Pont: Marco Cecchinato sub 2,5 duble greșeli

Marco este unul dintre cei mai constanți jucatori la serviciu din circuitul ATP. El comite extrem de puține duble greșeli, lucru care s-a văzut din plin aici la Cagliari. În cele 4 meciuri jucate până acum, Cecchinato a comis doar două duble - câte una în confruntările lui Tommy Paul și Albert Ramos Vinolas. În semifinala de ieri cu Petrovic, Marco nu a avut nicio dublă. În aceste condiții, chiar dacă presiunea va fi mai mare în finală, mă aștept să nu comită mai mult de două în fața lui Djere. Recomand baremul de sub 2.5 duble Cecchinato, la o cotă bună oferită de Betfair. Succes!

Pont pariuri: Marco Cecchinato sub 2,5 duble greșeli

Miza: 9/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

52

Castigate:

33

Pierdute:

16

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici