Share

Marco Cecchinato vs Damir Dzumhur - Ponturi Pariuri ATP Umag, 21.07.2021

ATP

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

20 Iul 2021 23:47 444 0
Logo Marco Cecchinato Marco Cecchinato
Logo Damir Dzumhur Damir Dzumhur
VS
21:20 21 Iulie 2021
ATP Umag

Analiză și informații pentru Marco Cecchinato v Damir Dzumhur

Turneul Plava Lagună Croatia Open are loc în Umag, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Marco Cecchinato și Damir Dzumhur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Umag este o localitate de 13.000 de locuitori, situată în peninsula Istria. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419.470 euro. 
Gazda este complexul International Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Ramos, Munar, Cecchinato sau Gasquet. 

Marco Cecchinato: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Marco Cecchinato este un italian de 28 de ani, clasat pe locul 82 ATP. 
Iar Cecchinato este un sportiv interesant, care a avut o carieră destul de ciudată, având un vârf de formă în perioada 2018-2019, atunci ajungând inclusiv în semifinale la Roland Garros, trecând de Djokovic. A ajuns până pe locul 16 mondial, însă apoi în loc să clădească pe fundația acestor reușite el a scăzut mult. 
Momentan este aproape să iasă din prima sută mondială, fiind destul de inconstant și în acest sezon. 
Totuși, Marco este specialist pe zgură iar aici se simte bine, jucând într-un fel acasă. Fiindcă în Umag populația majoritară are descendență italiană, mulți emigrând aici în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 
Forma sa este medie, venind aici după tur secund la Bastad, acolo jucând bine însă pierzând cu viitorul finalist Coria. 
În primul tur a arătat însă foarte bine, trecând ușor de Bedene într-un meci în care a cedat doar 5 gameuri, servind ideal, fără să ofere mingi de break. 
În 2021 are finală la Parma. 
Aici:

- 6-1 6-4 cu Bedene (locul 58 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 77% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Damir Dzumhur: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Damir Dzumhur este un bosniac de 29 de ani, clasat pe locul 127 ATP. 
Iar Dzumhur este pe o pantă descendentă dramatic de abruptă, el fiind tenismenul care mi se pare că a scăzut cel mai mult în ultimii 2 ani. Damir nu doar că a ieșit din prima sută mondială însă joacă extrem de slab, fiind greu să facă față chiar și în circuitul challenger. 
În trecut Dzumhur totuși a fost un sportiv bun, având ca maxim locul 23 mondial obținut acum 3 ani, având meciuri foarte solide inclusiv cu tenismeni de top 10. 
Însă momentan nu se regăsește. 
Astfel forma lui Damir este slabă, în ultima vreme pierzând cu Marterer, Bagnis sau Baez, toate aceste meciuri fiind pe zgură. 
Iar în calificările pentru Roland Garros nu a putut să treacă de Istomin, alt sportiv într-o formă modestă, pierzând 6-2 2-6 1-6. 
Aici însă în primul tur a reușit să treacă de Horansky, o mini surpriză în opinia mea, jucând destul de bine. 
În 2021 are finală la challengerul din Belgrad, sferturi de finală la challengerul din Nottingham și sferturi de finală la challengerul din Salzburg. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Horansky (locul 185 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Statistica meciurilor directe Marco Cecchinato v Damir Dzumhur

În întâlnirile directe scorul este 5-3 pentru Cecchinato, ultima având loc în 2019 la Shanghai când Marco s-a impus 7-5 6-3. 

Cote pentru Marco Cecchinato v Damir Dzumhur

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Cecchinato la o cotă de 1.39.

Marco Cecchinato vs Damir Dzumhur Pont: Marco Cecchinato -1.5 handicap gameuri

Marco Cecchinato este un sportiv bun, specialist pe zgură, care în ultimele două luni pare într-o creștere de formă, având finală la Parma și tur 3 la Roland Garros. Iar aici a trecut în primul tur foarte ușor de Bedene, dominând clar meciul, fără să ofere mingi de break. În plus în această zonă italiana este limba principală deci poate să se simtă ca acasă. Damir Dzumhur este într-o formă mai slabă, de curând tot pe zgură pierzând destul de clar cu Marterer. Aici însă a jucat mai bine, trecând de Horansky în două seturi, servind bine la rândul său. Totuși cu oponentul de astăzi rar a avut succes, pe zgură pierzând toate cele 4 partide directe. Consider astfel că Cecchinato se va impune la minim 2 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Marco Cecchinato -1.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

53

Castigate:

33

Pierdute:

15

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici