Share

Marc Polmans vs Cristian Garin - Ponturi Pariuri ATP Gstaad, 21.07.2021

ATP

Cota: 1.52

Adaugat de: Tudor Cosma

20 Iul 2021 18:01 387 0
Logo Marc Polmans Marc Polmans
Logo Cristian Garin Cristian Garin
VS
13:00 21 Iulie 2021
ATP Gstaad

Analiză și informații pentru Marc Polmans v Cristian Garin

Turneul Swiss Open Gstaad are loc în Elveția, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Marc Polmans și Cristian Garin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Gstaad este o localitate de 7.000 de locuitori, situată în cantonul Berna. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 419,470 euro. 
Gazda este complexul Roy Emerson Arena, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Shapovalov, Ruud, Garin sau Lopez. 

Marc Polmans: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Marc Polmans este un australian de 24 de ani, clasat pe locul 147 ATP. 
Iar Polmans este un sportiv talentat însă care nu a fost vreodată în prima sută mondială, având ca maxim locul 116 obținut anul trecut. Totuși, ținând cont de vârsta sa, mă aștept să intre în acest top în viitorul apropiat, el fiind un sportiv care poate face turnee bune. 
Marc este un specialist pe hard, jucând bine pe terenuri rapide, inclusiv pe iarbă. 
Asta s-a văzut la Wimbledon unde a trecut de calificări, apoi învingându-l pe Lu și pierzând chiar cu oponentul de aici. Partida a fost destul de bună, de 4 seturi, pe final Polmans fiind chiar tenismenul mai bun. 
Însă aici sunt alte condiți. Polmans nu este atât de bun pe zgură, recent având înfrângere clară 4-6 0-6 cu Zapata Miralles sau 1-6 1-6 cu Galan. 
Iar aici vine după challengerul din Amersfoort, pierzând chiar în primul tur cu Vatutin. 
În primul tur de aici însă a trecut de Ehrat după un meci mai bun. 
În 2021 are sferturi de finală la challengerul din Ostrava. 
Aici:

- 7-5 6-3 cu Ehrat (locul 408 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 71% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Cristian Garin: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Cristian Garin este un chilian de 25 de ani, clasat pe locul 19 ATP. 
Iar Garin este un sportiv solid, care nu mai este la capitolul de "promisiune" însă care a început să fie solid sezon de sezon, chiar dacă nu este chiar în topul tenisului mondial. Totuși, el este între primii 20 de jucători din lume, un lucru care spune multe despre talentul său și îi aduce multe beneficii, fiind cap de serie la majoritatea turneelor. 
Chiar și aici a profitat de acest clasament, el jucând direct în turul secund. 
Garin este un specialist pe zgură, un sportiv foarte abil pe această suprafață care în acest an are inclusiv un titlu, la Cordoba. Însă Garin este bun în orice condiții, venind după tur 4 la Roland Garros și tur 4 la Wimbledon, pierzând cu doi sportivi de top: Medvedev respectiv Djokovic. 
Săptămâna trecută are sferturi de finală la Bastad, însă acel turneu nu se poate spune că a fost reușit. Până la urmă Garin a jucat foarte bine cu Martinez, impunându-se în două seturi scurte, apoi însă fiind eliminat de Coria, deși acolo pornea clar cu prima șansă. 
Iar aici este la prima partidă. 
În 2021 are titlu la Santiago, sferturi de finală la Estoril, sferturi de finală la Madrid și sferturi de finală la Bastad. 

Statistica meciurilor directe Marc Polmans v Cristian Garin

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Garin, ultima având loc în acest an la Wimbledon când Cristian s-a impus 7-6 6-2 2-6 6-7.

Cote pentru Marc Polmans v Cristian Garin

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Unibet: Puteți încerca și sub 2.5 seturi la o cotă de 1.34. 

Marc Polmans vs Cristian Garin Pont: Cristian Garin castiga 2-0 scor seturi

Marc Polmans nu a fost vreodată în prima sută mondială, el fiind însă un tenismen destul de solid, în general pe suprafețe rapide. Pe zgură nu se descurcă, având în ultima vreme înfrângeri grele, câștigând doar 4 gameuri cu Mirallaes sau 2 gameuri cu Galan. Iar săptămâna trecută a fost învins de Vatutin, un tenismen destul de modest, câștigând primul set greu la tie-break apoi cedând clar în următoarele. Cristian Garin este unul dintre cei mai buni tenismeni pe zgură din lume. Garin are titlu la Cordoba, sferturi de finală la Madrid, venind aici după sferturi de Bastad. Acolo a pierdut cu Federico Coria însă aici are un adversar mult mai modest, pe care l-a învins acum două săptămâni la Wimbledon, în 4 seturi. Consider astfel că Garin se va impune în minimum de seturi, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Cristian Garin castiga 2-0 scor seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

53

Castigate:

33

Pierdute:

15

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici