1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Nicolas Mahut / Edouard Roger-Vasselin - Alexander Erler / Lucas Miedler

Nicolas Mahut / Edouard Roger-Vasselin - Alexander Erler / Lucas Miedler: ponturi pariuri tenis dublu ATP Rotterdam. 14.02.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-02-13 16:12:00

ATP Rotterdam

14 Februarie 2024, 21:45

Mahut/Roger-Vasselin

Mahut/Roger-Vasselin

versus
Erler/Miedler

Erler/Miedler

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Mahut/Roger-Vasselin v Erler/Miedler

Într-un meci din primul tur de la ATP Rotterdam avem o confruntare atractivă din proba de dublu. Francezii Nicolas Mahut și Edouard Roger-Vasselin îi înfruntă pe austriecii Alexander Erler și Lucas Miedler. Partida este programată în cursul zilei de miercuri, în complexul pe hard indoor din Olanda. În cele ce urmează puteți găsi analiza acestei întâlniri, iar la final de articol vine și recomandarea mea de pariu.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mahut/Roger-Vasselin: Forma echipei, știri și statistici

Nicolas Mahut și Edouard Roger-Vasselin sunt doi sportivi foarte experimentați în circuit, cu performanțe impresionante de-a lungul carierelor.

Ambii au reușit să își treacă în cont titluri de Grand Slam, ba chiar au jucat împreună o finală de Wimbledon. Ei se cunosc foarte bine și au evoluat împreună încă din 2008.

În fiecare sezon au participat împreună la cel puțin un turneu, chiar dacă în anumiți ani aceștia au avut alți parteneri stabili în circuit.

Pe final de carieră, Mahut și Roger-Vasselin arată că încă se prezintă la un nivel foarte bun. Asta se poate concluziona și după ce căpitanul Franței de Cupa Davis a mers pe mâna loc în cel mai recent meci de dublu pentru naționala Hexagonului.

Nicolas și Eduoard i-au învins pe reprezentanții Taiwanului, Yu Hsiou Hsu/Jason Jung, și au asigurat calificarea la Turneul Final al Cupei Davis din toamnă.

Cu un serviciu puternic și reacții bune la fileu, francezii se pot dovedi a fi adersari de temut pentru orice echipă din circuit.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Erler/Miedler: Forma echipei, știri și statistici

Alexander Erler și Lucas Miedler sunt doi jucători din Austria, în vârstă de 26 și 27 de ani. Ei evoluează de obicei împreună, iar cele mai bune rezultate ale echipei au venit pe zgură.

Asta se poate vedea în ultimele două sezoane, în care Alexander și Lucas și-au trecut în cont nu mai puțin de 83 de meciuri câștigate, iar 55 dintre ele au venit pe zgură.

După o eliminare suferită chiar în primul tur la Australian Open, în fața perechii Purcell / Thompson (2-6, 6-7), Erler și Miedler au participat la ATP Marseille.

La competiția de săptămâna trecută, ei au ajuns până în semifinale, însă acolo au abandonat în primul set, la scorul de 2-4 pentru echipa finlandeză Patrik Niklas-Salminen / Emil Ruusuvuori.

După această retragere, austriecii au încercat să amâne cât se poate de mult partida din runda de debut de la Rotterdam, iar miercuri era cea mai târzie dată de disputare a acelui meci.

Statistica meciurilor directe Mahut/Roger-Vasselin v Erler/Miedler

Acesta va fi primul meci direct între cele două perechi de dublu în circuitul ATP.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Mahut/Roger-Vasselin v Erler/Miedler

La nivelul experienței, Nicolas Mahut și Edouard Roger-Vasselin stau mult mai bine. În proba de dublu consumul fizic nu este atât de ridicat, iar de-a lungul ultimelor sezoane s-au văzut performanțe importante reușite și de jucători de peste 40 de ani. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru echipa din Franța. Această selecție are o cotă bună de 2,50.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mahut/Roger-Vasselin vs Erler/Miedler Pont: Victorie Mahut/Roger-Vasselin

Erler și Miedler nu se prezintă în cea mai bună formă, după abandonul din urmă cu doar 4 zile de la ATP Marseille. De cealaltă parte a fileului vor fi doi francezi valoroși, care deși au 40 de ani în continuare arată că pot concura de la egal la egal cu mulți jucători mai tineri. Moralul este unul bun pentru Mahut și Roger-Vasselin, care au pus umărul la calificarea echipei Franței la turneul final al Cupei Davis. Merg pe victoria sportivilor din Hexagon, la o cotă bună oferită de Superbet. Să fie verde!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici