1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Luciano Darderi - Tallon Griekspoor

Luciano Darderi - Tallon Griekspoor: ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros. 30.05.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-05-29 22:34:00

Tenis ATP Roland Garros

30 Mai 2024, 14:00

Luciano Darderi

Luciano Darderi

versus
Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Luciano Darderi v Tallon Griekspoor

Într-o partidă care contează pentru turul al doilea de la Roland Garros, Luciano Darderi îl va întâlni pe Tallon Griekspoor. Meciul celor doi este programat în cursul zilei de joi, în complexul pe ziua de la Paris. În cele ce urmează puteți găsi analiza acestui duel, iar la final de articol vine și pontul propus.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Luciano Darderi: Forma echipei, știri și statistici

Luciano Darderi este un jucător în vârstă de 22 de ani din Italia, care în această perioadă ocupă cea mai bună poziție în clasamentul ATP - locul 40. Zgura este suprafața cea mai bună pentru Luciano, în astfel de condiții de joc poate obține rezultatele dorite.

Bilanțul acestui sezon este unul excelent, cu 27 de victorii și doar 13 înfrângeri. Toate cele 27 de meciuri câștigate în acest an au venit pe zgură. Deși la începutul sezonului nu era nici măcar între primii 100 de sportivi ai lumii , Darderi a reușit să câștige titlul ATP de la Cordoba.

Forma arătată înaintea sosirii la Roland Garros a fost una excelentă: la Roma, Torino și Lyon a reușit să lege victoriile pe tablourile principale. După semifinala bifată săptămâna trecută la ATP Lyon, Darderi a trecuta Paris în primul tur de Rinky Hijikata, cu 6-3, 7-6, 6-1. 10-0 a fost bilanțul așilor in favoarea italianului în confruntarea cu Hijikata.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tallon Griekspoor: Forma echipei, știri și statistici

Tallon Griekspoor este un sportiv olandez în vârstă de 27 de ani, care în această săptămână ocupă locul 25 în clasamentul ATP. Tallon are un tenis de bună calitate pe toate suprafețele, cu un bilanț de 16 meciuri câștigate și 12 pierdute în acest start de sezon.

Griekspoor vine după un sfert de finală reușit în competiția ATP de la Geneva, unde a câștigat două partide împotriva unor adversari cu nume, precum Eubanks și Shapovalov. În sferturile de finală în competiția din Elveția, batavul nu a putut produce surpriza în fața liderului mondial Novac Djokovic (5-7, 1-6).

Poziția bună din ierarhia mondială i-a adus lui Tallon postura de cap de serie numărul 26 la Roland Garros. Debutul la competiția din Franța a fost unul cu dreptul: victorie în 4 seturi obținută, în fața americanului Mackenzie McDonald, cu 6-3, 6-4, 1-6, 6-2. În jocul cu McDonald, raportul așilor a fost favorabil olandezului: 9-0.

Statistica meciurilor directe Luciano Darderi v Tallon Griekspoor

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători, în circuitul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Luciano Darderi v Tallon Griekspoor

Luciano Darderi și Tallon Griekspoor sunt doi jucători în formă, cu rezultate bune în prima parte a acestui sezon. La modul în care au evoluat în 2024, pot fi găsite puține categorii la care să îi diferențiem. De aceea anticipez o confruntare echilibrată. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți alege și un barem de peste 39,5 game-uri total. Această selecție are o cotă bună de 1,85.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Luciano Darderi vs Tallon Griekspoor Pont: Peste 3,5 seturi în meci

Debutul la Roland Garros a fost unul convingător din partea ambilor jucători, care pot fi cu greu diferențiați la capitolul eficiență a serviciului. Mă aștept la o partidă strânsă, în care șansele pe retur să nu fie foarte multe, iar o partidă încheiată cu victoria unuia dintre cei doi fără set pierdut mi se pare extrem de puțin probabilă. Recomand cu încredere un peste la baremul de 3,5 seturi total, la o cotă bună oferită de Superbet. Succes!

Miza: 7/10
Cota: 1.55
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici