1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Luciano Darderi vs Mariano Navone

Luciano Darderi vs Mariano Navone - Ponturi Pariuri ATP Roma, 10.05.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-05-09 00:09:00

ATP Roma

10 Mai 2024, 14:00

Luciano Darderi

Luciano Darderi

versus
Mariano Navone

Mariano Navone

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Luciano Darderi v Mariano Navone

Turneul Internazionali BNL d'Italia are loc în Roma, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Luciano Darderi și Mariano Navone, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.8 milioane de locuitori, fiind al 3-lea cel mai mare oraș din Uniunea Europeană. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 7.877.020 euro. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Tsitsipas, Navone sau Medvedev. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Luciano Darderi: Forma echipei, știri și statistici

Luciano Darderi este un italian de 22 de ani, clasat pe locul 54 ATP. 
Iar Darderi ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, având un an mult peste așteptări. Nu pot spune că Luciano nu a dat semne pozitive încă din trecut, când a avut unele turnee challenger reușite. Însă, ascensiunea sa a din ultimele luni a fost destul de bruscă, parcă sărind peste unele etape. 
Luciano este un zgurist, un sportiv scund, de 1.83m, cu o deplasare bună pe teren. Totuși, cred că în viitor va obține niște rezultate solide și pe alte suprafețe, deoarece are un serviciu bun, ciudat de eficient dacă ne raportăm la înălțime. 
Sezonul trecut a fost mediu, cu titlu la challengerul din Todi sau sferturi de finală la challengerul din Praga. 
Pe final de an are o serie de 4 semifinale, tot în circuitul challenger, apoi un nou trofeu, la challengerul din Lima. 
Toate aceste rezultate pozitive i-au dat încredere pentru noul sezon, iar el a depășit așteptările. Are titlu al Cordoba, o mare performanță, unde a trecut de Baez sau Bagnis, apoi sferturi de finală la Santiago, unde nu a putut lua set cu favoritul gazdelor, Tabilo. 
La Houston, tot pe zgură, a trecut de Cerundolo și Giron, însă a fost învins de Tiafoe, 2-6 6-7. 
Pe zgura europeană a fost mediu. La București a cedat clar cu oponentul de astăzi, însă la Madrid i-a pus mari probleme lui Fritz, chiar dacă nu a putut luat set. 
Săptămâna trecută a jucat bine la challengerul din Cagliari, a ajuns până în semifinale, fiind învins iarăși de oponentul de astăzi, tot în două seturi. 
Aici, având publicul de partea sa, a trecut greu de Shapovalov, într-o partidă de peste 3 ore, 7-6 în decisiv. Ultimul set a fost haotic, el având multe momente în care a părut aproape de eliminare. 
În 2023 are sferturi de finală la challengerul din Santiago, finală la challengerul din Buenos Aires, semifinale la challengerul din Milano, sferturi de finală la challengerul din San Benedetto, sferturi de finală la challengerul din Verona, titlu la challengerul din Todi, sferturi de finală la challengerul din Praga, sferturi de finală la challengerul din Como, semifinale la challengerul din Antofagasta, semifinale la challengerul din Campinas, semifinale la challengerul din Buenos Aires 2, semifinale la challengerul din Curitiba și titlu la challengerul din Lima.
Iar în 2024 are titlu la challengerul din Cordoba, sferturi de finală la Santiago, semifinale la Houston și semifinale la challengerul din Cagliari. 
Aici:

- 6-7 6-3 7-6 cu Shapovalov (locul 126 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (8 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Mariano Navone: Forma echipei, știri și statistici

Mariano Navone este un argentinian de 23 de ani, clasat pe locul 31 ATP. 
Iar Navone ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, fiind un sportiv într-o creștere evidentă. Aș spune că Mariano este unul dintre marii zguriști ai viitorului, însă el deja este unul dintre cei mai buni ai prezentului. Ascensiunea sa incredibilă din ultimele luni este normală în acest sens, iar în viitor nu ar fi o surpriză să îl vedem în top 20. 
Navone este scund, având doar 1.78m, un sportiv foarte abil de pe baseline, căruia îi plac schimburile lungi, în care îl avantajează anduranța. Este bun din defensivă, însă și agresiv când este cazul, iar acest lucru duce la niște rezultate de top. 
Sezonul trecut a fost bun, însă el a jucat în general în turnee mici, challenger. Acolo are niște rezultate interesante, precum titlu la challengerul din Poznan, titlu la challengerul din Santa Fe sau titlu la challengerul din Santa Cruz. În total, 5 trofee, lucru impresionant. 
Noul sezon este mult mai bun, deoarece el a trecut la alt nivel. 
Mariano are finală la Rio de Janeiro, competiție de 500 de puncte, unde i-a învins pe Fonseca sau Norrie. A cedat cu Baez, rezultat cumva normal. 
La București are o nouă finală, fiind solid toată săptămâna, însă fiind învins în ultimul act de către Fucsovics. 
La Madrid a realizat unul dintre cele mai bune meciuri ale anului, fiind învins dramatic de Rune, în setul decisiv. 
Săptămâna trecută a câștigat challengerul din Cagliari, trecând de oponentul de astăzi, în două seturi, apoi în finală de Musetti. Așadar, moralul său ar trebui să fie foarte ridicat. 
În 2023 are sferturi de finală la chalengerul din Tigre, sferturi de finală la challengerul din Girona, semifinal ela challengerul din Buenos Aires, titlu la challengerul din Poznan, titlu la challengerul din Santa Fe, titlu la challengerul din Santa Cruz, titlu la challengerul din Buenos Aires 2, titlu la challengerul din Santa Fe 2 și finală la challengerul din Lima. 
Iar în 2024 are finală la challengerul din Buenos Aires, finală la Rio de Janeiro, semifinale la Marrakech, finală la București și titlu la challengerul din Cagliari. 

Statistica meciurilor directe Luciano Darderi v Mariano Navone

În întâlnirile directe scorul este 3-2 pentru Navone, ultima având loc în acest sezon la challengerul din Cagliari, când Mariano s-a impus 6-3 7-5. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Luciano Darderi v Mariano Navone

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Navone, la o cotă de 3.95.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Luciano Darderi vs Mariano Navone Pont: Mariano Navone câștigă

Luciano Darderi este un sportiv solid, care în acest an a impresionat. Este solid pe zgură, însă aici în primul tur a avut ceva oscilații. A trecut până la urmă de Shapovalov, 7-6 în decisiv, însă meciul a fost haotic, iar el a fost la un pas de eliminare, având probleme pe propria servă. Mariano Navone este printre cei mai impresionanți tenismeni ai anului. Are două finale, la Rio de Janeiro și București, iar la Madrid a pierdut dramatic cu Rune, în setul decisiv. Săptămâna trecută are titlu la challengerul din Cagliari, așadar moralul său ar trebui să fie foarte ridicat. Acolo, l-a învins pe oponentul de astăzi în două seturi, fiind tenismenul mai bun pe retur. Consider astfel că Navone este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Tudor Cosma
+45.76
Câștigate
32
Pierdute
16
3
Caramavrov
+24.04
Câștigate
12
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici