1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Luca Van Assche - Alejandro Davidovich Fokina

Luca Van Assche - Alejandro Davidovich Fokina. Ponturi pariuri tenis ATP Roland Garros. 31.05.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-05-30 23:32:00

Ponturi tenis ATP - Roland Garros

31 Mai 2023, 17:00

Luca Van Assche

Luca Van Assche

versus
Alejandro Davidovich Fokina

Alejandro Davidovich Fokina

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Luca Van Assche v Alejandro Davidovich Fokina

În turul al doilea al turneului de la Roland garros, Luca Van Assche îl întâlnește pe Alejandro Davidovich Fokina, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Van Assche ocupă locul 82 în clasamentul ATP, în timp ce Davidovich Fokina se află pe poziția 34. 

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Luca Van Assche: Forma echipei, știri și statistici

Luca Van Assche a împlinit în această lună 19 ani, ocupă locul 82 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe 79. Van Assche se află pentru prima oară pe tabloul principal la Roland Garros grație unui wild card, după ce a pierdut în calificări în 2022 și 2021. Luca este tânăr și foarte talentat, iar cele 20 de victorii obținute în 2023 l-au ajutat să intre în top 100. Francezul s-a impus în două turnee challenger, la Pau și San Remo, iar la Banja Luka a reușit să-i ia set lui Novak Djokovic. Luca a profitat de wild card și l-a eliminat în primul tur de o manieră clară pe fostul semifinalist Marco Cecchinato, căruia i-a lăsat doar cinci game-uri. În 2022, Van Assche a obținut 55 de victorii, dintre care 40 pe zgură, dar a arătat că se descură foarte bine și pe hard indoor. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Alejandro Davidovich Fokina: Forma echipei, știri și statistici

Alejandro Davidovich Fokina are 23 de ani, ocupă locul 34 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe 24. Davidovich Fokina este un jucător excelent pe zgură, unde a obținut cel mai bun rezultat de până acum la un Grand Slam, un sfert de finală în 2021. De obicei, meciurile sale sunt foarte lungi și solicitante din punct de vedere fizic, deoarece se bazează mai mult pe retur și ddeplasare, decât pe serviciu. De aceea, are 12 meciuri de cinci seturi la turneele de Grand Slam, din care a câștigat șapte, două dintre ele în 2021. În primul tur, a trecut de Arthur Fils în patru seturi, cu o revenire în setul patru de la 0-3, cu șase game-uri consecutive. A profitat de problemele fizice ale lui Fils, care a câștigat săptămâna trecută la Lyon și a rămas fără aer. Fokina a pierdut cu Rublev în turul trei la Roma și cu Coric, în optimi la Madrid. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Luca Van Assche v Alejandro Davidovich Fokina

Alejandro Davidovich Fokina a câștigat anul acesta la Estoril, pe zgură, cu 6-3, 7-5.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Luca Van Assche v Alejandro Davidovich Fokina

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru o victorie la două seturi diferență a lui Fokina și o cotă de 2,1 pentru o victorie la cel puțin șase game-uri diferență a lui Fokina. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Luca Van Assche vs Alejandro Davidovich Fokina Pont: Alejandro Davidovich Fokina câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Alejandro Davidovich Fokina l-a învins în urmă cu două luni pe Van Assche la Estoril, pe zgură, în două seturi și va avea un ușor avantaj moral. Ambii jucători nu se bazează prea mult pe serviciu, de aceea meciul ar putea fi unul de anduranță, de uzură. Fokina este obișnuit cu astfel de meciuri și consider că va încerca să-l atragă pe Van Assche pe acest teritoriu propice. Luca nu are experiență la acest nivel și nu cred că are potențialul tactic necesar să-i facă față lui Fokina. Merg pe o victorie la cel puțin cinci game-uri diferență pentru Fokina, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri sportive.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici