1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Lorenzo Sonego - Sebastian Korda

Lorenzo Sonego - Sebastian Korda – Ponturi Pariuri Teniz Metz ATP – 23.09.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-09-22 22:29:00

ATP Metz

23 Septembrie 2022, 16:00

Lorenzo Sonego

Lorenzo Sonego

versus
Sebastian Korda

Sebastian Korda

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Lorenzo Sonego v Sebastian Korda

Lorenzo Sonego (65 ATP, 27 de ani) și Sebastian Korda (49 ATP, 22 de ani) vor juca pentru un loc în semifinalele turneului de pe hard-ul de la Metz, turneu care se desfășoară în sală. Doar anul trecut, cei doi tenismeni s-au întâlnit de trei ori, de două ori pe suprafață dură, meciuri pe care le-a câștigat tenismenul italian. Chiar și așa, prima șansă la victorie o are reprezentantul SUA-ei, în meciul programat să înceapă vineri, de la ora 16. Așa cum v-am obișnuit, pontul vine după ce analizăm parcursul celor doi jucători.

Lorenzo Sonego: Forma echipei, știri și statistici

Născut în nordul Italiei, la Torino, Lorenzo Sonego a intrat în circuitul ATP în 2013, iar cea mai bună clasare a fost un loc 21 mondial, pe care fusese anul trecut. Este un tenismen de mână dreaptă care măsoară 1,91 metri înălțime și care până acum se poate lăuda doar cu două titluri – în Antalya (2019), respectiv la Cagliar (2021).

La Metz a început cu un meci dificil, contra rusuiul Aslan Karatsev (39 ATP), în fața căruia nu era favorit. S-a impus în două seturi, după aproape 2 ore de joc, scor 7-5, 6-3. Ca în multe alte partide, a arătat stăpânire de sine când i-a fost dificil, salvând șase din opt mingi de break pe care le-a avut adversarul său.

Italianul a fost favorit contra lui Gilles Simon, joi după-amiază. Tot în două seturi s-a impus, scor 7-6(2), 6-4, după 2 ore și 10 minute de joc. Nu a pierdut niciodată pe propriul serviciu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sebastian Korda: Forma echipei, știri și statistici

În vârstă de 22 de ani, Sebastian Korda este antrenat de tatăl său, Petr Korda, fost jucător de tenis ceh care ajunsese până pe locul 2 în clasamentul mondial. Reprezintă SUA, fiind născut în Florida, iar singurul turneu l-a câștigat în 2021 la Parma, atunci când îl învinsese și pe Lorenzo Sonego.

Tenismenul care măsoară 1,96 metri înălțime are o carieră promițătoare, însă trebuie să pună multe la punct, dacă vrea să urce în clasament și să-și treacă în palmares cât mai multe titluri. La US Open a fost eliminat în turul al II-lea de conaționalul Tommy Paul.

Și nu a mai intrat pe teren până la Metz. Prima sa victimă a fost francezul Gaston (79 ATP), pe care l-a învins cu scorul de 6-4, 7-6(2). Iar primul italian care i-a ieșit în cale a fost Lorenzo Musetti, în fața căruia s-a impus tot în două seturi, scor 6-3, 7-6(6). În ambele partie a avut nevoie de un set decis în tie-break pentru a ieși învingător.

Statistica meciurilor directe Lorenzo Sonego v Sebastian Korda

Trei meciuri directe au jucat Lorenzo Sonego și Sebastian Korda, taote anul trecut. Tot în Franța, și tot pe hard, însă la Montpellier, în optimile de finală, Lorenzo Sonego se impunea cu scorul de 6-3, 6-2. Nu a pierdut niciun break și a fost mai bun pe primul serviciu.

Korda și-a luat revanșa trei luni mai târziu, pe zgura de la Parma. A fost tot un meci decis în două seturi, victorie pentru american cu 6-1, 7-5. Lorenzo Sonego era primul favorit la câștigarea turneului.

După ce Sebastian Korda l-a învins pe Sonego în Italia, a urmat victoria italianului în SUA. Tot în optimi, pe hard-ul de la San Diego. Un meci care, din nou, a fost decis în două seturi, scor 6-4, 6-3. Lorenzo Sonego a salvat șase din șapte mingi de break pe care le-a avut Sebastian Korda și a profitat de fiecare șansă de break pe care a avut-o.

Cote pentru Lorenzo Sonego v Sebastian Korda

Mizați chiar pe faptul că Lorenzo Sonego va câștiga meciul, la o cotă de 3,25 pe care o oferă Unibet.

Pariază la Netbet pe meciul dintre L. Sonego vs S. Korda cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Lorenzo Sonego vs Sebastian Korda Pont: Lorenzo Sonego câștigă peste 9,5 game-uri

Calculele ar trebui să fie simple în ceea ce privește meciul dintre cei doi tenismeni. Ne raportăm la precedentele dueluri directe de pe hard, câștigate de italian, motiv în plus pentru care ne surprinde cota mare pe care o oferă casele de pariuri la victoria lui Lorenzo Sonego. Iar Korda, deși nu a pierdut vreun set la Metz, a avut nevoie în ambele partide de tie-break pentru a ieși învingător. Americanul nu s-a simțit confortabil când l-a întâlnit pe Lorenzo Sonego pe această suprafață, iar acum o va face din nou, în condițiile în care italianul vine după două meciuri în care a fost precis pe propriul serviciu și a salvat cele mai multe mingi de break ale adversarilor. Mizăm cu încredere pe faptul că Sonego va face cel puțin 10 game-uri în meciul cu Sebastian Korda, la o cotă de 1,62 pe care o oferă Betano.

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici